- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdim canım hem de en iyi görüntüleme merkezinde. Güzel çıkmıştı. Ben çok duyarlıyım malesef. Işlemi görmüyoruz ama benim gözüm sanki o an rahmimdeAma sadece giriş kısmı acıyo di mi spekulum yerleştirnce acıyo girişi gerdiği için fakat başka yerı acımıyo iç taraf falan. Sıkısık olunca baktılar yerı ayarladılar direk koydular. Rahım filmi cektirmedın mı?
Berfu hoca genc hasta seviyor ben onu anladim kesinlikle cok cok iyi bir dr ama yaşım 38 diye sanirim bana pek pozitif yaklasmadi..seninki zor vaka dediYa aslında bana genelde iyiydi hiç öyle sert olduğuna falan denk gelmedim çok yoğun olduğunda uzun uzun konuşamadık tabii ama genelde ılımlıydı
Çok teşekkür ederim ben de senin güzel haberlerini alırım inşallah
Bende ilk tedaviye baslamadan istedikleri şeydi testler ve rahim filmiHerkesten istiyolar mi bu rahim filmini benden istemediler
Cok sukur canim yapisiklik olsa mutlaka görünürdü orda benimde bi sikinti yoktu elhamdulillahÇektirdim canm evet. Rahim ve tüpler gıcır gıcır çıktı
Evet bunu duydum yaşı biraz daha büyük olanlara çat çat söylüyormuş İnşallah bu son doktor sana mis gibi gelirBerfu hoca genc hasta seviyor ben onu anladim kesinlikle cok cok iyi bir dr ama yaşım 38 diye sanirim bana pek pozitif yaklasmadi..seninki zor vaka dedi
8 er saat araliklarla icebilirsin dediler canim bende oyle ayarliyorumSana estrofem için saat vermedıler mi canım bana saatınde alcaksın dedıler sabah 8 öğlen 4 gece 12 denildi..
öyle düşünme lütfen pozitif ol, dediğin durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var. hem psikolojik olarak kendimizi bir belirti yaşamak zorunda hissediyoruz beyine bu şekilde sinyal veriyoruz oda bizi yanıltıyor. o yüzden sıkıntı yapma kendini strese sokma canımm daha 5 günün var.Kızlar dün öğlen çok yoğun adet agrısı yaşadım 4.günümde bugün 5.günüm hiç agrı sızı bir şey yok olmadı benim sanırım
İnşallah canim son gittiğim de ileri yas seviyor yani bana gelen kişiler arasında genceciksin dedi o da 48 e kadar hastam var benim sen nesin ki dediboyle bi yaşlı bi genc hissedip yuvarlanıp gidiyoruz..Evet bunu duydum yaşı biraz daha büyük olanlara çat çat söylüyormuş İnşallah bu son doktor sana mis gibi gelir
Canım teşekkür ederim 12:00 de transfer hayırlısıyla herkesin güzel haberlerini alalım inşallah
Kızlar dün öğlen çok yoğun adet agrısı yaşadım 4.günümde bugün 5.günüm hiç agrı sızı bir şey yok olmadı benim sanırım
Bu yaşadığından olmadı kanısına nasıl kapıldın? YKızlar dün öğlen çok yoğun adet agrısı yaşadım 4.günümde bugün 5.günüm hiç agrı sızı bir şey yok olmadı benim sanırım
Seninle o kadar aynı fikirdeyim ki.. 3. Çok zormuş gerçekten. Allah'tan bu sefer dondurma imkanımız oldu. Yoksa bu defteri kapatıyorum artık. 4. Bidaha yeniden başla yapamam.ben bu seferkı tüp bebegımde kendıme hem beslenmede hemde ilaç kullanımında bir plan yapıcam gercekten bu sefer daha zor gelıyor 3. lez herseyı bastan baslamak cok zorrr
bende bi videosunu dinledim, konusmaya baslar baslamaz `kisirik nedeni ne olursa olsun kadin in gebe kalma potansiyelini belirleyen en onemli etken kadinin yasi` diyordu. tamam bu kismen dogru ama hersey demek de degil (78 yasinda IVF ile hamile kalan var) en basta hastana moral verip onu psikolojikmen yuksek tutmak zorundasin... hastanin ruh halini anlamayan doktor yaklasimlari bana cok ters geliyorBerfu hoca genc hasta seviyor ben onu anladim kesinlikle cok cok iyi bir dr ama yaşım 38 diye sanirim bana pek pozitif yaklasmadi..seninki zor vaka dedi
Canım öyle düşünme lütfen. Benim de adet ağrım oldu 2 gün hala da belim ağrıyor, bir de sağ kasığım başladı şimdi. Bak yukarda bir liste paylaşmışlar çoğu hamile adet sancısı yazmış belirtilere. Hakkımızda hayırlısı olsun moral bozmak yok hemenKızlar dün öğlen çok yoğun adet agrısı yaşadım 4.günümde bugün 5.günüm hiç agrı sızı bir şey yok olmadı benim sanırım
Ben orda göründüğünü bilmiyordum. Içimi rahatlattın arkadaşım çok sağolCok sukur canim yapisiklik olsa mutlaka görünürdü orda benimde bi sikinti yoktu elhamdulillah
Tekrar merhaba sizin daha önce düşüğünüz oldu mu? Bende haşimato tiroid hastasıyım iki kimyasal gebelik bir tane de 8 haftalık kaybım var kalbi durmuştu. Bana da hep sebepsiz veya tiroid dediler ben doktorumu değiştirdim ve bana bağışıklık sistemimin bebeği kabul etmediğini söyledi. Prednol kullanıp bağışıklık sistemim baskılandı. Transferden önce ve sonra da intralipid serum uygulandı. İnşallah bu sefer ümitliyim. Düşüğü olanlar da böyle bir sorun olabilir doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bunu da araştırın.bastan kendini `zor` diyerek sartlandirma lutfen basta psikolijikmen hazirlanmanda cokk onemli. bende gecen ay 3.kez tedavime basladim elh cok rahat gecti. negatif oldu ama kismetse dondurulmuslari deniycez.. bir guzel yani da herseyi biliyorsun ve ilklerde ki kaygilarin olmuyor
Ben de 4 Aralık'ta regl olmayı bekliyorum. Transferim yeni yıla yetişir inşallahbenmkısı dha uzun2.regl beklıyrm 26kasım da gidicem transfere hazırlıcak aralıkta ancak olur ölme hale ölme diyorum kendime millet doğuracak ben daha regl beklıyorum
sen ne süreçtesin suan benım 1 tane bile dondurulmuş emrıyom yok malesefBu yaşadığından olmadı kanısına nasıl kapıldın? Y
Seninle o kadar aynı fikirdeyim ki.. 3. Çok zormuş gerçekten. Allah'tan bu sefer dondurma imkanımız oldu. Yoksa bu defteri kapatıyorum artık. 4. Bidaha yeniden başla yapamam.
O bence 45 yaş üstünden bahsediyordur. 38 yaş yaşlı değil ki doğurmak içinbende bi videosunu dinledim, konusmaya baslar baslamaz `kisirik nedeni ne olursa olsun kadin in gebe kalma potansiyelini belirleyen en onemli etken kadinin yasi` diyordu. tamam bu kismen dogru ama hersey demek de degil (78 yasinda IVF ile hamile kalan var) en basta hastana moral verip onu psikolojikmen yuksek tutmak zorundasin... hastanin ruh halini anlamayan doktor yaklasimlari bana cok ters geliyor