- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.301
Çektirdim canm evet. Rahim ve tüpler gıcır gıcır çıktıRahim filmi cektirmisindir canim mutlaka onda gorunuyo olup olmadigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdim canm evet. Rahim ve tüpler gıcır gıcır çıktıRahim filmi cektirmisindir canim mutlaka onda gorunuyo olup olmadigi
Özel dediğin tüp bebek merkezi miydi?Evet 3 farkli ozelde yaptirdi hep iyi cikti bende bir cok doktora gozuktum arti hormon testu yaptrrdim benimde hep iyi cikti. 2 senedir olmadi bu ay ilk denememiz tup bebekte.
Doğru Allaha zor değil ama haklısın nasıpte varsa her türlü olurAllah'a güç gelicek ne var ki? Neden olmasın olur inşaallah
O yüzden biraz relaks ol güzel şeyler düşün. Gece yattığında kendini motive et. Sakinim sakinim sakinim.. bunu tekrarlayarak uyu. Sabah sakin bir şekilde kalkicaksin. Çünkü sen uyurken beynin bunu tekrar edicek. Komut olarak algılayacak.Doğru Allaha zor değil ama haklısın nasıpte varsa her türlü olur
Özel dediğin tüp bebek merkezi miydi?
Tok karnına olan ilaçlarda 3 lokma ekmek atsan da ağzına yeter canım. Amaç mide boş olmasın.AA bende anlamadım canım. Estrofemi tok al dediler bana. Acikmasam da ilaç icicem diye mecbur yemek yiyorum
Çok ilginç. Neyse inşaallah tüp bebekle hallolurEvet tup bebek merkezi
Her doktor herkese kafaya göre kullandirmis estrofemi baksanaBana özellikle aç diye belirtmişler
Ben grip oldum vaporup aldım onu burnuma sürdüm bugün kendimi toplamam lazım perşembe transfer için iyi olmam lazım doğru evrene ne gönderirsen o sana geri geliyor meditasyon yapmak lazım iki bardak nane limon içtim transfer gunu de mentollü şeker atacam ağzıma ha bide bu her gün vurulduğum Progestan iğnesi kalcami taş gibi yaptı her gün vurulmam kötü ama inşallah sonuç iyi olur yalnız bu sefer biraz daha rahatım sizlerle konuşuyorum hem tecrübede edindim hemde bu sefer yumurta toplama süreci olmadığı için biraź daha iyiyim inşallah güzel sonuçlar elde ederiz ☺O yüzden biraz relaks ol güzel şeyler düşün. Gece yattığında kendini motive et. Sakinim sakinim sakinim.. bunu tekrarlayarak uyu. Sabah sakin bir şekilde kalkicaksin. Çünkü sen uyurken beynin bunu tekrar edicek. Komut olarak algılayacak.
Çok ilginç. Neyse inşaallah tüp bebekle hallolur
Tutunuyorlar inşallah stres yapmaKızlar pembe lekelenme oldu???cumartesi transfer olmuştum 5.gün embriyosuydu çift embriyo transfer edildi..bugün akşama doğru midem bı değişikti yemek yiyemedim akşam böyle bı rahatsız gibiyim ama ne olduğunu anlayamıyorum sonra akşam TV izlerken ayaklarımda bir ateş yanması oldu çorap panduf çıkardım herseyi..o şekilde uyuya kalmisim..sag kasığımda böyle kalp atisi gibi bı hareket oldu atıp durdu 5-6 saniye kadar ve ona uyandım sağ tarafımdaki hareketlilige..kalktim su içtim TV yi kapattım mutfağı bı dolandım WC ye girdim çok afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silerken peceteye pembe leke geldi bir damlada klozete aktı...sizce bu nedir ya ? Bebislerime kötü bişey olmamıştır dimi?
Ya gerçekten mi ağlıyorum bende çok üzüldüm lekelenmeyi görünce..ama daha erken degilmi 4.gun transferle beraberTutunuyorlar inşallah stres yapma
gozun arkada kalmasin siz uyurken ben ayakta oluyorum supurdum tozunu aldim kilidi takip ciktimyaaaa süpürmeden uyuya kalmışım.
gozun aydin cok guzel bir haberÜzülme cnm aslında bir açıklama yapabilirlerdi. Bak benimde 7 yumurtam topladı. 1 tane 5.güne kaldı oda tuttu şükür.
benimde tsh transferden sonraki testte 3 un ustune cikmis ama ben estrofem kullanmadim. bukadar cikmasini kullandigim ilaclara bagladim ama henuz dr ile gorusmedim. tsh in artinca dr un tavsiyesi oldu mu?Benım tsh normal degerlerdeydi 1.6 1.7 falandı hep estrofemi almadan once estrofem tsh ımı arttrdı 2.63 oldu doktorumda estrofem bazı bunyelerde yapabılıyo dedi. Bende sabah 8 de içiyorum estrofemi euthyrox 10.30 11.00 gbi içiyorum ama bılmıyodum etkıledgnı 25 lik kullanıyorum ben sen kaçlık kullanıyosun?
guzel sonuclar alirsin ins canim transfere hazirlik olarak Dr un birsey verdi mi yada tavsiyede bulundu mu?Ben şu an transfer için hazırlık yapıyorum embriyolar donduruldu,Berfu hocanın hastasıyım ben.Selen hoca da çok tatlış bir doktor umarım benim gibi sorunsuz mis gibi geçer sürecin
benim de rahim girisi darmis. gecen yillarda Infertility doktoruna gittigimde hic bukadar darini gormedim dedi sonra gittigim doktorlara soyleyince cok sasirdilar gayet normal dediler..O spekulumu yerleştirirken çok acı çektim bide bnm rahim duvarı giriş fln çok dar yani doktr ondan da zorlandı 10 sn de geciyr ama sızı sonra alisiyrsn pit die yerleştiryr embriyoyu ekrandan izliyn 10 dk bile sürmüyor bityr herşey. O tuvalete sıkışıkligi beni mahvetti sadece oldum öldüm dirildim çok sıkmışm lavaboya az az boşalt gel diyorlar nasıl yapabilirdim ki ama yinede başardım ge ti gitti iste şimdi önüme bakiyrm az kaldı tekrar yasamaya.siz ne konuda zorlandınız?