• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar benim kan pihtilasma problemim var..hep transferle baslaniyordu ignelere..Aygul hoca bakti sonuca ve transfer senin icin gec kalınmış olur tedavi baslar baslamaz kullanmalısın dedi...Kafam iyice karıştı transferle başlayınca gec kalınıyorsa tutmaz ki zaten yada tutar ama düşer doğru mu:KK43:

Zatencben bi kimyasal gebelik te yasadim tutmuştu ama dustu belkide igbelere gec başladığımız icin oldu
Homozigot musun canım heterozigot musun? Bende su an kullanıyrm ilaç

Kızlar bugün transfer gününü de sayarsak 5. gün. Sabahtan beri çok şiddetli bel ağrısı var bende bir de şeffaf akıntı başladı. Ayrıca progesteron jel kullanıyorum önceden jel beyaz olarak iç çamaşırıma biraz akardı bir kaç gündür jel hiç akmıyor. Kasıklarımda da gerginlik var 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım tutunma ağrısıdır umarım 🤲😊😊 inşallah bebis tutunuyordur 😊

Benım tsh normal degerlerdeydi 1.6 1.7 falandı hep estrofemi almadan once estrofem tsh ımı arttrdı 2.63 oldu doktorumda estrofem bazı bunyelerde yapabılıyo dedi. Bende sabah 8 de içiyorum estrofemi euthyrox 10.30 11.00 gbi içiyorum ama bılmıyodum etkıledgnı🤗 25 lik kullanıyorum ben sen kaçlık kullanıyosun?
Bende 25 lik kullanıyorum canım. Ama euthyrox aç, estrofem tok almak lazim. Ben sabah namazına kalkınca 6. 30 gibi euthyrox alıyorum, 10. 30 kahvaltı yapıp estrofem aliyorum😊

Bende 25 lik kullanıyorum canım. Ama euthyrox aç, estrofem tok almak lazim. Ben sabah namazına kalkınca 6. 30 gibi euthyrox alıyorum, 10. 30 kahvaltı yapıp estrofem aliyorum😊
Bana direk saat verdiler canım estrofem saat sabah 8 de alıyorum ac tok farketmez dedıler. Herkese farklı mı soyluyolar ne😂

Back