• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende diyet listemde biberiye mate yapragi kiraz sapi cayi vardi gunde 2 defa simdi transfer hazırlığına basladim ya icemyim demi onlari nolur nolmaz kalinliga hormonlara etki etmesin🤗
Valla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttı

Aynen benzer zatwn cogu yer kontrole gittiginde soylerler benimde liste verdiler doldurulmasi gerekn evrak vs vs orda yaziyo aciklama yapmadi zaten geldiginde konusucaz dedi😊😊senin ne zmaan kontrol bi daha
23’ü benim.O zamana kadar kağıttaki dozları kullanacağım.Son birkaç gün iğneler vs başlıyor sanırım💪🏻

Valla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttı
Aynen canim hepside oyle baktim genelde idrar odem sokturucu ben bi diyetisyen esliginde diyetteydim de o vermisti kilo vermem durdu diye ama bahsetmedim ona tedaviden bahsedeyim ona gore verir oda😂😂

Back