- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.221
Ay korktum simdi yaaSaglik ocagi da yapiyor. Ilginc bir ignedir kendisi. Yürüyerek girdigin saglik ocagindan topallayarak cikiyorsun![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay korktum simdi yaaSaglik ocagi da yapiyor. Ilginc bir ignedir kendisi. Yürüyerek girdigin saglik ocagindan topallayarak cikiyorsun![]()
Tüp bebekte cok iyiymiş baktim benBende prednol kullanıyorm
ooo sıkıntısız çöpsüz üzümNasil korktum anlatamam
Yok benimki 5. Gun embriyosu bir tane
Canm açıkcası benim pek ilaçlar hakkında bilgim yok bir sürü ilaca bide 3 günde bir kalçadan iğne eklendi progestron sanırımC
Tüp bebekte cok iyiymiş baktim ben
Valla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttıBende diyet listemde biberiye mate yapragi kiraz sapi cayi vardi gunde 2 defa simdi transfer hazırlığına basladim ya icemyim demi onlari nolur nolmaz kalinliga hormonlara etki etmesin![]()
23’ü benim.O zamana kadar kağıttaki dozları kullanacağım.Son birkaç gün iğneler vs başlıyor sanırımAynen benzer zatwn cogu yer kontrole gittiginde soylerler benimde liste verdiler doldurulmasi gerekn evrak vs vs orda yaziyo aciklama yapmadi zaten geldiginde konusucaz dedisenin ne zmaan kontrol bi daha
Aynenn 23 unde gittiginde transfere karar veriliyor olcak embriyon kac gunlukse mesela 5 5 gun sonra tramsfer oyle oluyormus23’ü benim.O zamana kadar kağıttaki dozları kullanacağım.Son birkaç gün iğneler vs başlıyor sanırım![]()
Bide etrafa çaktırmamak için baştan kendini kasmaya çalışıyorsun. Sonra anlıyorsun ki ne kadar zorlarsan zorla olmuyor. Bide ben yolda yürürken bacağımı tutuyodum. Sanki bilegimi burkmuşum gibi1~2 saat sonrası ayrı bir yürüyüş stili oluyor insanda![]()
Evet evet zaten dedi bugün geldiğinde o hafta mı yapacağız karar veririz dediAynenn 23 unde gittiginde transfere karar veriliyor olcak embriyon kac gunlukse mesela 5 5 gun sonra tramsfer oyle oluyormus
Aynen canim hepside oyle baktim genelde idrar odem sokturucu ben bi diyetisyen esliginde diyetteydim de o vermisti kilo vermem durdu diye ama bahsetmedim ona tedaviden bahsedeyim ona gore verir odaValla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttı
Evet o biraz okuduğun gibi anasını ağlatıyor insanınCanm açıkcası benim pek ilaçlar hakkında bilgim yok bir sürü ilaca bide 3 günde bir kalçadan iğne eklendi progestron sanırım
Inslalah hersey yolunda gider guzelce oluruz tramsferimiziEvet evet zaten dedi bugün geldiğinde o hafta mı yapacağız karar veririz dedi![]()
İğneli aşamaya “nedense” hiç gelmek istemedim bir anBide etrafa çaktırmamak için baştan kendini kasmaya çalışıyorsun. Sonra anlıyorsun ki ne kadar zorlarsan zorla olmuyor. Bide ben yolda yürürken bacağımı tutuyodum. Sanki bilegimi burkmuşum gibi![]()
Sana da birebir aynı ilaçları mı verdi?Evet evet zaten dedi bugün geldiğinde o hafta mı yapacağız karar veririz dedi![]()
Valla bugun yapıldı ilk dozlar vurduğu yer şişmişEvet o biraz okuduğun gibi anasını ağlatıyor insanınneyse bari senin 3 günde birmiş
Iğnelere gelene kadar feleğin çemberinden geçiyoruz anacım. Iğne bize ne yaparİğneli aşamaya “nedense” hiç gelmek istemedim bir an![]()
Şişer dağılmazValla bugun yapıldı ilk dozlar vurduğu yer şişmiş![]()
Aynen bende gözlükle girdim o an a tanık olmak için koyulduğu anı gördüm :)ayy ekrandan gösteriyorlar mııı ben miyopum o zaman gözlüğümü takıp gideyim![]()
Estrofem,corasprin bir de follatro verdi.Dozlar farklı sadece gittikçe artıyorSana da birebir aynı ilaçları mı verdi?
Spekulum smear testi alırken ve rahim filmi çekilirken kullandıkları alet mi?Spekulumu rahmin içine kadar sokuyolar ya, resmen hissediyorum iğne batırıyolar sankirahim ağzına yerleştirdikleri şey de acitiyo. Allah'tan kısa sürüyor evet