• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

16 gün aynı işte. Ne yazmışlar o kadar 😅 iğne yok kan sulandırıcı. Iyi bari ondan yırttık ama 2 günde 1 iğne nedir 😞 neyse el mahkum kafa üstü oturmayı öğrenicez artık 😅😅😅
Coraprin var sualndirici iste progesteron var 2 gunde 1 😂😂orada yaziyor da simdi onlari aciklamadi bakalim haftaya gidince soyler artik😂 inslalah sonu hayirli olsunda cekicez😊😊

Kizlar benim kan pihtilasma problemim var..hep transferle baslaniyordu ignelere..Aygul hoca bakti sonuca ve transfer senin icin gec kalınmış olur tedavi baslar baslamaz kullanmalısın dedi...Kafam iyice karıştı transferle başlayınca gec kalınıyorsa tutmaz ki zaten yada tutar ama düşer doğru mu:KK43:

Zatencben bi kimyasal gebelik te yasadim tutmuştu ama dustu belkide igbelere gec başladığımız icin oldu

Coraprin var sualndirici iste progesteron var 2 gunde 1 😂😂orada yaziyor da simdi onlari aciklamadi bakalim haftaya gidince soyler artik😂 inslalah sonu hayirli olsunda cekicez😊😊
Kan sulandırıcı iğne vermemiş demek istedim. Gidince dicek işte. Iki günde bir bacaklarını hissetmiceksin 😅😅😅 o iğne çok başka bişey ya. Onu bile özledim. Ben de başlamak istiyorum 😁

Kan sulandırıcı iğne vermemiş demek istedim. Gidince dicek işte. Iki günde bir bacaklarını hissetmiceksin 😅😅😅 o iğne çok başka bişey ya. Onu bile özledim. Ben de başlamak istiyorum 😁
Yaa daha omce hic vurulmadim😂😂kalcadan birde 2 ampul ayni anda diyor nasil olacak gidip hastaneye mi yaptircaz

Kizlar benim kan pihtilasma problemim var..hep transferle baslaniyordu ignelere..Aygul hoca bakti sonuca ve transfer senin icin gec kalınmış olur tedavi baslar baslamaz kullanmalısın dedi...Kafam iyice karıştı transferle başlayınca gec kalınıyorsa tutmaz ki zaten yada tutar ama düşer doğru mu:KK43:

Zatencben bi kimyasal gebelik te yasadim tutmuştu ama dustu belkide igbelere gec başladığımız icin oldu
Demekki bi bildigi var canim once baslanilsin ki vucut alissin pihti sorunun nasil anladin ozel bi test mi yapılıyo

Ben hem kan sulandırıcı hem fitil hem kalçadan iğne oluyordum çok ayrı güzel bir üçlü oluyordu 😁😁😁

Kizlar benim kan pihtilasma problemim var..hep transferle baslaniyordu ignelere..Aygul hoca bakti sonuca ve transfer senin icin gec kalınmış olur tedavi baslar baslamaz kullanmalısın dedi...Kafam iyice karıştı transferle başlayınca gec kalınıyorsa tutmaz ki zaten yad tutar ama düşer doğru mu:(
Iğne formu hemen kana karışıyor ya işe yarar diye düşünüyorum. Yumurta toplama anestezili ve ufak da olsa risk içeriyor. Genelde ritin kan sulandırıcı kullananlar bile ameliyattan 2 hafta önce ilacı kesiyor. Operasyon için kan sulandırıcı kullanmak riskli çünkü. Bana kalsa senin için en iyi yapılacak şey, opudan sonra kan sulandırıcı başlamak, ve transferi 1 ay ertelemek. Transferden 1 ay önce başlamış olursun kan sulandırıcıya. Fikir sordun diye söyledim. Dr'lar daha doğrusunu biliyordur tabii ki 😁

Benim de çok benzer ama aç karnına var aonra doz artıyor falan bir değişik.İğnelerin bahsini de hiç açmadılar kontrole gittiğimde belki söylerler 🧐
Aynen benzer zatwn cogu yer kontrole gittiginde soylerler benimde liste verdiler doldurulmasi gerekn evrak vs vs orda yaziyo aciklama yapmadi zaten geldiginde konusucaz dedi😊😊senin ne zmaan kontrol bi daha

Back