• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

O spekulumu yerleştirirken çok acı çektim bide bnm rahim duvarı giriş fln çok dar yani doktr ondan da zorlandı 10 sn de geciyr ama sızı sonra alisiyrsn pit die yerleştiryr embriyoyu ekrandan izliyn 10 dk bile sürmüyor bityr herşey. O tuvalete sıkışıkligi beni mahvetti sadece oldum öldüm dirildim çok sıkmışm🤭 lavaboya az az boşalt gel diyorlar 😄 nasıl yapabilirdim ki😄 ama yinede başardım ge ti gitti iste şimdi önüme bakiyrm az kaldı tekrar yasamaya😄😊.siz ne konuda zorlandınız?
Spekulumu rahmin içine kadar sokuyolar ya, resmen hissediyorum iğne batırıyolar sanki 😞 rahim ağzına yerleştirdikleri şey de acitiyo. Allah'tan kısa sürüyor evet

Evet en çok narı merak ediyordum memleketten göndermişler yemeyim o zman
Bende diyet listemde biberiye mate yapragi kiraz sapi cayi vardi gunde 2 defa simdi transfer hazırlığına basladim ya icemyim demi onlari nolur nolmaz kalinliga hormonlara etki etmesin🤗

Aynen vucut alissa bunada alisiriz bende icmem sadece troid ilaci var en dusuk doz oda 2 seviyelerinde ama kullaniyorum yinede bu ilacda artiriyormus bi gider tahlil yapyiriirm bende saglik ocagina olmadi 😁
Yaptır hayatim yaptir. Onu hiç ihmal etme madem arttiriyomuş

Evt canim bi dosya verdiler liste var orda yaziyo haftaya cuma kontrole gittigimde o ilaclara baslanacakmis embriyo kac gunlukse 5 gun sonrada transfer dedi😊insallah hersey yolunda gitsinde
Amin canim iğne kan sulandirici mi yoksa progesteron hormonu mu 😖

Bbm 19 unda bi kotrol 24 unda bi kontrol o gun iğne olucan dedi 5 gün sonrada transfrm sanirm aynı şeyler
Simdi bunlari kullaniyorum 20 sinde kontrol

Eklentiler

• 20201110_192346.jpg
    20201110_192346.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 72
Benim bir önceki doktorum berfu demirdi bu doktorların hepsini çok araştırdım hepsi iyiler ama çok yoğunlar beni bilecek hatırlayacak kafaya takacak uğraşan bir doktor olsun istedim Tolga Ecemiş i seçtim özel muayenesi var kişiye özel tedavi uyguluyor neden hamile kalamadığımı hemen buldu tabi nasip en önemlisi Rabbim nasip edecek.
Aynen nasip cnm ☺

Back