- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.161
Sağol canim Allah razi olsunIyi ki doğdun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim Allah razi olsunIyi ki doğdun kuzum
Ben şu an transfer için hazırlık yapıyorum embriyolar donduruldu,Berfu hocanın hastasıyım ben.Selen hoca da çok tatlış bir doktor umarım benim gibi sorunsuz mis gibi geçer sürecinHadı ya ne aşamadasın ben daha herseye sıfırdan başlıycam ınsallah 9 aralıkda randevum var Selen hocada
Heeeey o zaman bu yaşın sana en güzel hediyeyi getirsinBugün 35 oldum ben de.
Ben de 35'te doğum yapmış bir anne olmak istiyorum bakalım hayırlısıHeeeey o zaman bu yaşın sana en güzel hediyeyi getirsin
Nice mutlu sağlıklı bebişli yıllaraBugün 35 oldum ben de.
Hayirli huzurlu bebeklerinle ailenle mutlu seneler canim inslalahadetini hemen bekleme ben 12.gunde oldum belli olmaz ama tabiki seninkiSağol şekerim. Ben adet gelir hediye dedim ama olmadı
İlk önce korktum nasıl sıkışıcam sıkışırsam nasıl tutucam felan hamdolsun korktgum gibi olmadı hemencecik oldu zaten transfer biraz bel ve kasık ağrım var oda normal dikkat etmeye çalışıyorum bakalımNasıl geçti naptın bugün bakalim
Nasil korktum anlatamamyok çözüldüğü için değil çözülen 3.gün embriyolarını 5 .güne bekletmişler sadece 1tanesi gitmiş.senin donmuşun 3.gün embriyosuysa bile 5e bekletmezler transfer yapar dr korkma
Bu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtim
Benim bir önceki doktorum berfu demirdi bu doktorların hepsini çok araştırdım hepsi iyiler ama çok yoğunlar beni bilecek hatırlayacak kafaya takacak uğraşan bir doktor olsun istedim Tolga Ecemiş i seçtim özel muayenesi var kişiye özel tedavi uyguluyor neden hamile kalamadığımı hemen buldu tabi nasip en önemlisi Rabbim nasip edecek.Bu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtim
Sağol hayatım hep beraber bebişlenelim bu sene ki yaşımızda inşaallahNice mutlu sağlıklı bebişli yıllara
Ben de 35 yaşındayım
Aminn canım inşallaahSağol hayatım hep beraber bebişlenelim bu sene ki yaşımızda inşaallah
Pardoncanım transfer tarihleri için bir listemiz var zaten :) istiyorsanız yaşı da ekleyebiliriz
Sağol canim inşaallah. Güzel dileklerin seni de bulsun ne bileyim bi soğum günü kıyaği olur diye düşündüm şaka yapıyorum iyi böyle biraz soluklaniyim ya. Tekrar ilac gözümü korkutuyorHayirli huzurlu bebeklerinle ailenle mutlu seneler canim inslalahadetini hemen bekleme ben 12.gunde oldum belli olmaz ama tabiki seninki
Benim transferde canım acıyor. Kimse bahsetmemiş bundan. Sizlerin acımıyor mu yavİlk önce korktum nasıl sıkışıcam sıkışırsam nasıl tutucam felan hamdolsun korktgum gibi olmadı hemencecik oldu zaten transfer biraz bel ve kasık ağrım var oda normal dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Aynen ya ben basladim bas agrisi yapti bende estrofem birazda bas donmesi gibi bakalimSağol canim inşaallah. Güzel dileklerin seni de bulsun ne bileyim bi soğum günü kıyaği olur diye düşündüm şaka yapıyorum iyi böyle biraz soluklaniyim ya. Tekrar ilac gözümü korkutuyor
Diğer arkadaşlar da demiş genel olarak yapıyor galiba. Ben mümkün olduğunca ilaç içmeyengillerdenim de tuhaf geliyor. Sanki zehir içiyorum gibiAynen ya ben basladim bas agrisi yapti bende estrofem birazda bas donmesi gibi bakalim
O spekulumu yerleştirirken çok acı çektim bide bnm rahim duvarı giriş fln çok dar yani doktr ondan da zorlandı 10 sn de geciyr ama sızı sonra alisiyrsn pit die yerleştiryr embriyoyu ekrandan izliyn 10 dk bile sürmüyor bityr herşey. O tuvalete sıkışıkligi beni mahvetti sadece oldum öldüm dirildim çok sıkmışm lavaboya az az boşalt gel diyorlar nasıl yapabilirdim ki ama yinede başardım ge ti gitti iste şimdi önüme bakiyrm az kaldı tekrar yasamaya.siz ne konuda zorlandınız?Benim transferde canım acıyor. Kimse bahsetmemiş bundan. Sizlerin acımıyor mu yav
Aynen vucut alissa bunada alisiriz bende icmem sadece troid ilaci var en dusuk doz oda 2 seviyelerinde ama kullaniyorum yinede bu ilacda artiriyormus bi gider tahlil yapyiriirm bende saglik ocagina olmadiDiğer arkadaşlar da demiş genel olarak yapıyor galiba. Ben mümkün olduğunca ilaç içmeyengillerdenim de tuhaf geliyor. Sanki zehir içiyorum gibi
Yaaa iğneye mi geciceksin?Mesajlari amca okuyabildim evt canim 3 estrofem 1 de corasprin simddilik bunlar 10 gun sonra kontorolden sonra igneler jeller vs eklenecekmis
Evet en çok narı merak ediyordum memleketten göndermişler yemeyim o zmanNar ve maydonozun söktürücü özelliği var daha önceki doktorum söylemişti şu anki doktorum yağlı yeme sebze ağırlıklı beslenmemi istedi baharatlardan da uzak durmak gerekiyor ve tabiki bitki çayları içilmemeli