- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.121
Bitki çaylarının tümüKızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitki çaylarının tümüKızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
Evet ben görmedim ama umarım sen görürsünayy ekrandan gösteriyorlar mııı ben miyopum o zaman gözlüğümü takıp gideyim
Teşekkür ederim canımBitki çaylarının tümü
Kola kahve asitli içecek turşu aklıma gelenlerBana doktrm kahve gazlı icicekler fln yasaklamisti cips fln yazılı kağıt vermişlerdi elime
ben daha 23 yaşındayım insanlar bana senin yaşın daha geç ne çocuğu falan diyorlar ben şöyle düşünüyorum artık evlenmişim yuvamı kurmuşum 3 senem olmuş neden bekleyip durayım ki artıkBnde 2 yıllık evliym
ne kadar özel bir an aslında siz böyle anlatınca bile içimi huzur kaplıyor vallaBana bak demedi ama ben ekrandan gozumu ayirmadim gayet güzel gördüm. Zaten embriyologla falan konuşuyorlar şuan koyuyorum falan diye anlıyorsun yani. Benimde yaş 33 bu arada
canım transfer tarihleri için bir listemiz var zaten :) istiyorsanız yaşı da ekleyebilirizKeşke bir tablo oluştursak yaş ve transfer tarihleri için
Yaşımı açık etmemcanım transfer tarihleri için bir listemiz var zaten :) istiyorsanız yaşı da ekleyebiliriz
Sonra yaş geçiyor doğru yoldasınben daha 23 yaşındayım insanlar bana senin yaşın daha geç ne çocuğu falan diyorlar ben şöyle düşünüyorum artık evlenmişim yuvamı kurmuşum 3 senem olmuş neden bekleyip durayım ki artık
Ben opu öncesi kullandıgım iğnelerden herşeye ağlıyordum.abartmıyorum canm temızlık yapmak istiyor diye eşimi arayıp ağlamıştımTransfer perşembe kullandığım ilaçlardan mı neyden bilmiyorum ama olur olmadık şeylere ağlıyorum Bi anda hüngür hüngür geliyor ilaçlar yüzünden böyle şeyler yaşayan var mı
İlk transferimde içim çıkacaktı ağlamaktan sokağa attım kendimi yollarda yürüdüm açılayım diye yine ağlamak geliyordu ağlıyordum ilaçları kesince düzeldim ama tutmadı ağlamamaya çalış mutlu komik anlar yaşamaya bakTransfer perşembe kullandığım ilaçlardan mı neyden bilmiyorum ama olur olmadık şeylere ağlıyorum Bi anda hüngür hüngür geliyor ilaçlar yüzünden böyle şeyler yaşayan var mı
3.gün sol kasıkta yumurtlama ağrısı oldu 1 sa. Çabuk açıkıyorum Arada kasıklarda ağrı eğilip kalkarken. 8.günde göğüs ağrısı oldu.ben risk aldım 5.gün idrar testi yaptım giderek koyulaştı. Ama bünyeden bünyeye değişebilir belki sizin idrarda 8.gün çıkar. O yüzden moralinizi bozmayınBelirti var mıydı canım sende
Teşekkür ederim ☺ başkent üniversitesi hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorum. Biraz kalabalık bir merkez ama hoca her ayrıntıyı düşünüyorHayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah doktorunun adını öğrenebilir miyim bende Ankardayım.
yok çözüldüğü için değil çözülen 3.gün embriyolarını 5 .güne bekletmişler sadece 1tanesi gitmiş.senin donmuşun 3.gün embriyosuysa bile 5e bekletmezler transfer yapar dr korkmaBen anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi
Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim
Amin insallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Hadı ya ne aşamadasın ben daha herseye sıfırdan başlıycam ınsallah 9 aralıkda randevum var Selen hocadaBen de Ankara Bahçeci'deyim
Şöyle 3.gün dondurulmuş 4 embriyom vardı.bunlardan 3tanesi 5.güne geldi ama 1tane kaliteli kaldı yalnız.Ben anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi
Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim