• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfer perşembe kullandığım ilaçlardan mı neyden bilmiyorum ama olur olmadık şeylere ağlıyorum Bi anda hüngür hüngür geliyor ilaçlar yüzünden böyle şeyler yaşayan var mı
Ben😂😂 opu öncesi kullandıgım iğnelerden herşeye ağlıyordum.abartmıyorum canm temızlık yapmak istiyor diye eşimi arayıp ağlamıştım:KK70::KK70::KK70:

Transfer perşembe kullandığım ilaçlardan mı neyden bilmiyorum ama olur olmadık şeylere ağlıyorum Bi anda hüngür hüngür geliyor ilaçlar yüzünden böyle şeyler yaşayan var mı
İlk transferimde içim çıkacaktı ağlamaktan sokağa attım kendimi yollarda yürüdüm açılayım diye yine ağlamak geliyordu ağlıyordum ilaçları kesince düzeldim ama tutmadı ağlamamaya çalış mutlu komik anlar yaşamaya bak

Belirti var mıydı canım sende
3.gün sol kasıkta yumurtlama ağrısı oldu 1 sa. Çabuk açıkıyorum Arada kasıklarda ağrı eğilip kalkarken. 8.günde göğüs ağrısı oldu.ben risk aldım 5.gün idrar testi yaptım giderek koyulaştı. Ama bünyeden bünyeye değişebilir belki sizin idrarda 8.gün çıkar. O yüzden moralinizi bozmayın 😊

Ben anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi
Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim
yok çözüldüğü için değil çözülen 3.gün embriyolarını 5 .güne bekletmişler sadece 1tanesi gitmiş.senin donmuşun 3.gün embriyosuysa bile 5e bekletmezler transfer yapar dr korkma;)

Back