• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

7 yumurtam toplandı. 5tanesi döllendi. 3.gün 4 tanesi donduruldu. 4 ay böyle bekledim. Rahim ince kaldığı için transferim iptal olmuştu. Sonra da histeroskopi oldum derken bu zmana geldim. Rahim transferden 5 gün önce 9mm idi. Transfer e kadar 12 olmuştur heralde. Bu da dünya ilaçla kalınlaştı. Embriyolarım çözdürüldü ve 5.güne 1 tane embriyom kaldı ve transfer oldum. Diğer embriyolarım çöp oldu dondurulmuşum kalmadu
Ben anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi
Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim

Cnm merhabalar sonucu alınca banada haber et demiştin. 5.gün embriyosu transfer i olmuştum bugün 10.günüm değerim 485 çıktı 😘 ama değere takılma 30 la değer öğrenip artanda çok bünye meselesi.3.gün akşam sol kasıkta yumurtlama ağrısı hissettim. 1 saat sürdü. 3. Ve 4.gün eğilip kalkarken kasıklarım acıdı.ama sürekli değil tabi. Ama dinlenince geçti. Göğüs ağrısı da 8.gün başladı. Normaldede idrara çok çıkarım o yüzden onu pek çözemedim.hiç lekelenmem olmadı. Bugünde regl günüm hatta. Belirti sayılırsa bunlar işte
Cok sevindim saglikla gelsin insallah

ayy ekrandan gösteriyorlar mııı ben miyopum o zaman gözlüğümü takıp gideyim :D
Bana bak demedi ama ben ekrandan gozumu ayirmadim gayet güzel gördüm. Zaten embriyologla falan konuşuyorlar şuan koyuyorum falan diye anlıyorsun yani. Benimde yaş 33 bu arada

Back