- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.101
ikinci adetim gecikti canım en fazla 32yi gördüm ben ilk defa 42 olduOpudan sonraki ilk adetin mi gecikti ikincisi mi gecikti
Peki daha onceleri hep duzenli mi olurdun yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci adetim gecikti canım en fazla 32yi gördüm ben ilk defa 42 olduOpudan sonraki ilk adetin mi gecikti ikincisi mi gecikti
Peki daha onceleri hep duzenli mi olurdun yoksa
Ben anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi7 yumurtam toplandı. 5tanesi döllendi. 3.gün 4 tanesi donduruldu. 4 ay böyle bekledim. Rahim ince kaldığı için transferim iptal olmuştu. Sonra da histeroskopi oldum derken bu zmana geldim. Rahim transferden 5 gün önce 9mm idi. Transfer e kadar 12 olmuştur heralde. Bu da dünya ilaçla kalınlaştı. Embriyolarım çözdürüldü ve 5.güne 1 tane embriyom kaldı ve transfer oldum. Diğer embriyolarım çöp oldu dondurulmuşum kalmadu
Ya ben kendimi erkenciyim sanıyordum canım kaç yıllık evlisinbende 23 yaşındayım
Cok sevindim saglikla gelsin insallahCnm merhabalar sonucu alınca banada haber et demiştin. 5.gün embriyosu transfer i olmuştum bugün 10.günüm değerim 485 çıktı ama değere takılma 30 la değer öğrenip artanda çok bünye meselesi.3.gün akşam sol kasıkta yumurtlama ağrısı hissettim. 1 saat sürdü. 3. Ve 4.gün eğilip kalkarken kasıklarım acıdı.ama sürekli değil tabi. Ama dinlenince geçti. Göğüs ağrısı da 8.gün başladı. Normaldede idrara çok çıkarım o yüzden onu pek çözemedim.hiç lekelenmem olmadı. Bugünde regl günüm hatta. Belirti sayılırsa bunlar işte
Benim de ikinci adetim olcakikinci adetim gecikti canım en fazla 32yi gördüm ben ilk defa 42 oldu
sanırım buradaki en erkenci kişi benim 3 senelik evliyim benYa ben kendimi erkenciyim sanıyordum canım kaç yıllık evlisin
Kızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
Bana doktrm kahve gazlı icicekler fln yasaklamisti cips fln yazılı kağıt vermişlerdi elimeKızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
aynen bende opudan sonra 7. gün regl oldumBenim de ikinci adetim olcak
Son 3 4 senedir bir gun bile gecikmemisti opu yapildigi ay bile gecikmemisti
Bnde 2 yıllık evliymsanırım buradaki en erkenci kişi benim 3 senelik evliyim ben
Canım bence 3 yıllık evliyimsanırım buradaki en erkenci kişi benim 3 senelik evliyim ben
Evet onu bana daha tedaviye başlamadan söyledi doğruBana doktrm kahve gazlı icicekler fln yasaklamisti cips fln yazılı kağıt vermişlerdi elime
Ben de 3 yıllık evliyiimmCanım bence 3 yıllık evliyim
Ya inşallah bebişin gelirde bundan sonra ki yıllarını evladınla geçirirsinBen de 3 yıllık evliyiimm
Ya inşallah bebişin gelirde bundan sonra ki yıllarını evladınla geçirirsin
Yanıtlayamamışımİnşallah canım isteyen herkese versin rabbim inşallaahh
Amin canım inşallahİnşallah canım isteyen herkese versin rabbim inşallaahh
Bana bak demedi ama ben ekrandan gozumu ayirmadim gayet güzel gördüm. Zaten embriyologla falan konuşuyorlar şuan koyuyorum falan diye anlıyorsun yani. Benimde yaş 33 bu aradaayy ekrandan gösteriyorlar mııı ben miyopum o zaman gözlüğümü takıp gideyim
Bana fark etmez yatis şekli dedi Dr bende yüzüstü uyurum hep öyle yattım. Gündüzde düz yatmaya gayret ettimTransferden sonra sağa sola yatabiliyormuuz gece? Genellikle sırtüstü mü?