- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.081
Bende 38Yaş benim 38 sizler yaş nasıl? Daha ileri yaş varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 38Yaş benim 38 sizler yaş nasıl? Daha ileri yaş varmı?
32 benBende 38
Bahçeci fulyadayım bende istedim öyle verdilerSor cnm bana hemen aninda verdiler özel hastahane ise verirler gıbı
Yatış pozisyonuyla ilgili bir sıkıntı yok dediler. Sağa sola dönük yatabilirmişiz.Transferden sonra sağa sola yatabiliyormuuz gece? Genellikle sırtüstü mü?
Inanın onu sormayı unuttum biliyrmsn diğer kontrolünde sorucam insalah.muaneetti çok güzel dedi senin nasl peki sordnmu senRahım kalınlığın kaçtı canım adetın 2. Gunu? Cyclo kullanmadım ben
ahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyo
Opudan sonraki ilk adetin mi gecikti ikincisi mi geciktiahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyorum
Ben istemsizce yüz üstü yatıyorum bu ilk zamanlarda sorun olur muYatış pozisyonuyla ilgili bir sıkıntı yok dediler. Sağa sola dönük yatabilirmişiz.
Bende 2 gündür çok uykusuzluk var bu dikkatimi çekti. Belirtimidir bilmem ama sürekli vurup kafayı yatıyorum hep uykum geliyor. Uyumuyorum sürekli arada dalıp kısa kısa uyanıyorum.Benim de transfer gününü sayarsak 5 canım
ahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyo
Opudan sonraki ilk adetin mi gecikti ikincisi mi geciktiahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyorum
Bende gece uyurken yüz üstü dönmüşüm farkında olmadan. Sonra döndüm ama bilmiyorum valla o kadar etkiler miBen istemsizce yüz üstü yatıyorum bu ilk zamanlarda sorun olur mu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Nokta şeklinde görünür hayırlı olsunBana foto verdiler ama hiç birşey anlamadım
Bana doktorum ayni ay icinde yapicam dediHistereskopi sonrası tüp bebek tedavisi ertelenir mi?
Onu bile görmüyorum valla çok tşk ederim inşallah sonu hepimizin hayırlı olsun okadar ilaç iğne okadar emek ALLAH ım inşallah olurNokta şeklinde görünür hayırlı olsun
Onu bile görmüyorum valla çok tşk ederim inşallah sonu hepimizin hayırlı olsun okadar ilaç iğne okadar emek ALLAH ım inşallah olur olur ol
Amin cnm insalahOnu bile görmüyorum valla çok tşk ederim inşallah sonu hepimizin hayırlı olsun okadar ilaç iğne okadar emek ALLAH ım inşallah olur
28Yaş benim 38 sizler yaş nasıl? Daha ileri yaş varmı?