- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
canım tedaviye başladınız mı ?Selam herkese
36 yasindayim bir cocugum var 2. Icin ugrasiyoruz
13 yumurta toplandi 5. Gune 2 embriyo kaldi genetik testi sonrasi sadece 1 tanesi saglikli geldi maalesef
Ben de sezeryan nişi varmış bunun icin histereskopi yapilcakmis bir de gebelik aşısı olcakmisim
Kasim da adet olcam basliycakmisiz ama bunlar hangi ara yapilcak nasil bir araya sığacak bilmiyorum
Aynen baya fark ediyor.Çok iyi raporlu yaptirabiliyorsun
Ekle canım tek embriyom var canım 5. gün orta kalite. Maalesef 3 yumurtam toplanabildi.Hemen listeye ekleyelim o halde canım seni çift ebriyo mu tek embriyo mu transfer edilecek :)
Etmez mi canim ya. Bayağı bir para cikiyorAynen baya fark ediyor.
merkez 11 kasım transfer dedi bana da 26. gün oluyor ondan tereddüt ettim :)Canım ben de 24 kasım da adet oldum estrofem ve coraspirin kullaniyorum. Adetim olduğu gün başladım. 2 kasımda göbeğine bant yapistiracagim. 4 kasım da kontrolum var
Canım senin kaçıncı gün embriyosu :)Aynen baya fark ediyor.
Rahmin durumuna göre karar veriyorlarmis canım. Belki senin de oyledirmerkez 11 kasım transfer dedi bana da 26. gün oluyor ondan tereddüt ettim :)
hayırlısı artık inşallah bir aksilik çıkmadan transfer yapılsın da, sadece benim değil herkes için umarım güzel sonuçlar alalım.Rahmin durumuna göre karar veriyorlarmis canım. Belki senin de oyledir
aminn canım Allah gönlümüze göre versin hepimiziiinhayırlısı artık inşallah bir aksilik çıkmadan transfer yapılsın da, sadece benim değil herkes için umarım güzel sonuçlar alalım.
Amin canim Allahım gonlumuze göre versin güzel olacak her sey☺hayırlısı artık inşallah bir aksilik çıkmadan transfer yapılsın da, sadece benim değil herkes için umarım güzel sonuçlar alalım.
Oo neler neler olduCanım tedavin nasıl gidiyor :)
Bende estrofem ve vitamin kullanıyorum 5 kasımda kontrolüm var rahim kalınlığıma göre transfer tarihim belli olucak inşallah16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
yok canım ondan değildir bende eylülde opu oldum doktor iki adet bekleyceğiz rahimi dinlendireceğiz demiştiCuma opu oldum 4 yumurta toplandı 3 döllendi bugün 3. Günleri bakalım embiryolog aradığında ne diyecekama bende hidrosalpenks vardı doktor onu da opu da çekti. Sanırım o yüzden 2. Adetten sonra transfer yapılacak
ay hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyorum inşallahBende estrofem ve vitamin kullanıyorum 5 kasımda kontrolüm var rahim kalınlığıma göre transfer tarihim belli olucak inşallah
Normal birşey yaniyok canım ondan değildir bende eylülde opu oldum doktor iki adet bekleyceğiz rahimi dinlendireceğiz demişti
evet canımNormal birşey yanibu liste transfer olacakların listesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?