• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun canım :) Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç sıkıntı yok ama bu kan sulandırıcı göbeğimi mosmor etti iğne vurma konusunda aslında acemi de değilim ama baya morarttı bide çok yakıyor bu iğne. Çarşamba günü kontrolüm var kasım 2 veya 3 kasımda transferim olacak bakalım bi aksilik çıkmazsa.
Yaa kan sulandiricilar çok mu kötü 😔 benimde kan pıhtılaşma sıkıntım çıktı. 9 ay boyunca kan sulandirici iğne vurulucak gibi duruyorum. Sımdı baya korktum 😔 bu arada ağrı eksiğim yüksektir ama gene de gözüm korktu

Ben 4 kasimda transfer olucam.
S Szr_ 2 ya da 3 kasımda transfer olucakmis. Sanırım bu arkadaşımız ilk transfer olucak kişi 💃
4 kasım da benim kontrolum var😊. Allahım ne kadar heyecanlı bir grup ama kasım ayi😜birbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım. Ilk kez transfer olacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sürekli gruba girip okuyorum biri bir şey yazar da ogrenebilirim diye ama grup çok sessiz😂

4 kasım da benim kontrolum var😊. Allahım ne kadar heyecanlı bir grup ama kasım ayi😜birbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım. Ilk kez transfer olacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sürekli gruba girip okuyorum biri bir şey yazar da ogrenebilirim diye ama grup çok sessiz😂
Transfer işlemi çok basit. Vajinal muayene gibi kısacık sürüyor. Doktor bebegi ultrosonda da gösteriyor. Daha doğrusu embriyoyu gösteriyor size 😊 sanırım herkes kaşımı heyecanla beklediği için biraz sessiz grup 🙂 umarım herkes çok güzel haberler alır 🤲🙂

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:
Merhaba benim transferinin 4. Günü kafayı yemek üzereyim umarım hepimiz için hayırlısı olur 💪

Ben 4 kasimda transfer olucam.
S Szr_ 2 ya da 3 kasımda transfer olucakmis. Sanırım bu arkadaşımız ilk transfer olucak kişi 💃
Muhtemelen benim 2 kasımda olacak. Ayyy heyecanlanıyorum ne diyim 😃 hepimiz için hayırlı olsun

Transfer işlemi çok basit. Vajinal muayene gibi kısacık sürüyor. Doktor bebegi ultrosonda da gösteriyor. Daha doğrusu embriyoyu gösteriyor size 😊 sanırım herkes kaşımı heyecanla beklediği için biraz sessiz grup 🙂 umarım herkes çok güzel haberler alır 🤲🙂
Şimdi ilaç kullaniyorum. Iğneleme ne zaman basliyacagim. Heyecan dorukta. Geceleri uyuyamiyorum. Beynim o kadar çok düşünüyor ki durduramiyorum

Şimdi ilaç kullaniyorum. Iğneleme ne zaman basliyacagim. Heyecan dorukta. Geceleri uyuyamiyorum. Beynim o kadar çok düşünüyor ki durduramiyorum
Taze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo mu transferi olucaksin 🙂 genelde adetin 14-17 arası rahim en uygun olduğu an yapıyorlar 🙂 benim 2. Transferim dondurulmuş ile olmuştu adetin 21. Günü yapmışlardı. Bu sefer adetin 15. Günü yapacaklar 🙃😊

Back