- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
Şimdi ilk transfer olacak kim ki acaba kasım ayında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kan sulandiricilar çok mu kötü benimde kan pıhtılaşma sıkıntım çıktı. 9 ay boyunca kan sulandirici iğne vurulucak gibi duruyorum. Sımdı baya korktum bu arada ağrı eksiğim yüksektir ama gene de gözüm korktuHayırlı olsun canım :) Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç sıkıntı yok ama bu kan sulandırıcı göbeğimi mosmor etti iğne vurma konusunda aslında acemi de değilim ama baya morarttı bide çok yakıyor bu iğne. Çarşamba günü kontrolüm var kasım 2 veya 3 kasımda transferim olacak bakalım bi aksilik çıkmazsa.
4 kasım da benim kontrolum var. Allahım ne kadar heyecanlı bir grup ama kasım ayibirbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım. Ilk kez transfer olacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sürekli gruba girip okuyorum biri bir şey yazar da ogrenebilirim diye ama grup çok sessiz
Transfer işlemi çok basit. Vajinal muayene gibi kısacık sürüyor. Doktor bebegi ultrosonda da gösteriyor. Daha doğrusu embriyoyu gösteriyor size sanırım herkes kaşımı heyecanla beklediği için biraz sessiz grup umarım herkes çok güzel haberler alır4 kasım da benim kontrolum var. Allahım ne kadar heyecanlı bir grup ama kasım ayibirbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım. Ilk kez transfer olacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sürekli gruba girip okuyorum biri bir şey yazar da ogrenebilirim diye ama grup çok sessiz
Merhaba benim transferinin 4. Günü kafayı yemek üzereyim umarım hepimiz için hayırlısı olurSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Arkadaşa katılıyorum. Hem transfer hem test tarihlerini listelesek şahane olur böylece hepimiz kim test yapıyo görürüz, heyecanla beklerizpembiss123 canım transfer olucakları listelesen nasıl olur aslında sormuştum ama görmedin sanırım
Oo transfer olmussun bile harika kaç tane embriyo koydular, kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba benim transferinin 4. Günü kafayı yemek üzereyim umarım hepimiz için hayırlısı olur
5. Gün embriyosu ve tek embriyo pgt yapıldı öncesinde ve 1 yıl dondurduk bizOo transfer olmussun bile harika kaç tane embriyo koydular, kaçıncı gün embriyosuydu
Şimdi ilaç kullaniyorum. Iğneleme ne zaman basliyacagim. Heyecan dorukta. Geceleri uyuyamiyorum. Beynim o kadar çok düşünüyor ki durduramiyorumTransfer işlemi çok basit. Vajinal muayene gibi kısacık sürüyor. Doktor bebegi ultrosonda da gösteriyor. Daha doğrusu embriyoyu gösteriyor size sanırım herkes kaşımı heyecanla beklediği için biraz sessiz grup umarım herkes çok güzel haberler alır
Adetten kaç gün sonra transfer oluyor.Muhtemelen benim 2 kasımda olacak. Ayyy heyecanlanıyorum ne diyim hepimiz için hayırlı olsun
O zaman sana az kalmış güzel sonucu ogrenmeyeMerhaba benim transferinin 4. Günü kafayı yemek üzereyim umarım hepimiz için hayırlısı olur
Ben kullanmadım. Ama lucrin vurunmustum ben. Diğer yerlerde okuduğum kadarıyla bir çok doktor veriyor dogum kontrol hapınıArkadaşlar rahim dinlendirme sürecinde doğum kontrol hapı kullanan var miydi?
Oo cok güzel çok erken belli oluyo 5. Gün embriyolari 10. Gün kanda baktirabilirsiniz hemen5. Gün embriyosu ve tek embriyo pgt yapıldı öncesinde ve 1 yıl dondurduk biz
Ayy cok heyecanli hangi sehirdesiniz ve kaçıncı gün embriyosu konulacak ve kac taneMuhtemelen benim 2 kasımda olacak. Ayyy heyecanlanıyorum ne diyim hepimiz için hayırlı olsun
Taze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo mu transferi olucaksin genelde adetin 14-17 arası rahim en uygun olduğu an yapıyorlar benim 2. Transferim dondurulmuş ile olmuştu adetin 21. Günü yapmışlardı. Bu sefer adetin 15. Günü yapacaklarŞimdi ilaç kullaniyorum. Iğneleme ne zaman basliyacagim. Heyecan dorukta. Geceleri uyuyamiyorum. Beynim o kadar çok düşünüyor ki durduramiyorum
16-17 gün sonraAdetten kaç gün sonra transfer oluyor.