Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen cok sessız

Bende lucrın vuruldum adetın 21. Gunu cuma gunu adet olmam gerekıyoru ama hala olamadım

16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?

16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
canım ben eylülde opu oldum şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için

Canım ben de 24 kasım da adet oldum estrofem ve coraspirin kullaniyorum. Adetim olduğu gün başladım. 2 kasımda göbeğine bant yapistiracagim. 4 kasım da kontrolum var

Dondurulmuş embriyo 2 tane konulacak

Amin inşallah herkes güzel haberlerle burada bulusalim

Canım tedavin nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…