- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
Istanbulda. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edilecekAyy cok heyecanli hangi sehirdesiniz ve kaçıncı gün embriyosu konulacak ve kac tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbulda. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edilecekAyy cok heyecanli hangi sehirdesiniz ve kaçıncı gün embriyosu konulacak ve kac tane
Aynen cok sessız4 kasım da benim kontrolum var. Allahım ne kadar heyecanlı bir grup ama kasım ayibirbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım. Ilk kez transfer olacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sürekli gruba girip okuyorum biri bir şey yazar da ogrenebilirim diye ama grup çok sessiz
canım görmemiştim aslında çok güzel düşünmüşsün müsait bir zamanda oluşturalım :)pembiss123 canım transfer olucakları listelesen nasıl olur aslında sormuştum ama görmedin sanırım
Canım ben adetin 2. Günü vuruldum. Adetim iki buçuk ay gecikti. Doktorum adet sokturucu verdi onu ictikten 11 gun sonra oldumBende lucrın vuruldum adetın 21. Gunu cuma gunu adet olmam gerekıyoru ama hala olamadım
Hangi hastahane?Istanbulda. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edilecek
Hemen listeye ekleyelim o halde canım seni çift ebriyo mu tek embriyo mu transfer edilecek :)Merhaba benim de transferim 11 kasım
canım ben eylülde opu oldum şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
Canım ben de 24 kasım da adet oldum estrofem ve coraspirin kullaniyorum. Adetim olduğu gün başladım. 2 kasımda göbeğine bant yapistiracagim. 4 kasım da kontrolum var16 Ekim de regl oldum 18 Ekim itibariyle estrofem, decavit ve corasprin kullanmaya başladım 5 kasım kontrolüm var ama 11 kasım sanki biraz geç gibi transfer için. Aranızda böyle transfer olacak olan var mı acaba?
Yeni Yüzyıl Üniversite hastanesi gaziosmanpaşaHangi hastahane?
Dondurulmuş embriyo 2 tane konulacakTaze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo mu transferi olucaksin genelde adetin 14-17 arası rahim en uygun olduğu an yapıyorlar benim 2. Transferim dondurulmuş ile olmuştu adetin 21. Günü yapmışlardı. Bu sefer adetin 15. Günü yapacaklar
Ben de Bahceci fulya da yaptiriyorumYeni Yüzyıl Üniversite hastanesi gaziosmanpaşa
canım bir gelişme avr mıMrb hanımlar benımde 11 eylülde opu işlemım oldu. Ekım 20 gıbı adet olucam. Transfer ne zamana gelır kasım başı mı yoksa ortasımı? Burdan fıkır alısverısımız olsun
Beni de ekleyin :) 5 kasımda transfer çift embriyoHemen listeye ekleyelim o halde canım seni çift ebriyo mu tek embriyo mu transfer edilecek :)
Hayırlı olsun. Benim 2. denemem olduğu için bu sefer raporlu yaptırıyorum. Doktorum da prof. hatta bahçeciden gelmiş hastaneye.Ben de Bahceci fulya da yaptırıyorum
Amin inşallah herkes güzel haberlerle burada bulusalimTransfer işlemi çok basit. Vajinal muayene gibi kısacık sürüyor. Doktor bebegi ultrosonda da gösteriyor. Daha doğrusu embriyoyu gösteriyor size sanırım herkes kaşımı heyecanla beklediği için biraz sessiz grup umarım herkes çok güzel haberler alır
Canım tedavin nasıl gidiyor :)Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim ☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok iyi raporlu yaptirabiliyorsunHayırlı olsun. Benim 2. denemem olduğu için bu sefer raporlu yaptırıyorum. Doktorum da prof. hatta bahçeciden gelmiş hastaneye.