- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.721
Prolutex e başladım 2 gün önce bu ilaç kabızlık yapıyor mu bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaçıncı gün embriyosu başka topikte 5. Gün embriyosu olanlar 6.gunden itibaren yapmaya başlamışlardı benim 3. Gün embriyosu bugün testler aldım, transferin 11. Günü itibariyle 3 gun üst üste yapıcam bakalımBende ne zaman başlasam gebelik testleri yapmaya acaba o çift çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak 3. Gün nakil olalı erken gebelik testi yapmaya başlasam mı kızlar
Garipsedim ben de. Geçen gittiğimde kontrole gerek yok dediler. Dayanamadım bugün gittim, haftaya tekrar kontrol edelim dediler. Açıkçası bu yüzden tutacağını düşünmüyorum ekibe güvenmiyorum.Canım her merkez her doktor yoğun ama bu kadar uzun aralıklar verip seni görmesi gerçekten tuhaf. İnsallah tutar da bir daha merkez aramak zorunda kalmazsın
Canım bazı arkadaşlara da tek transfer edilmiş ama sonra kendiliğinden bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmus. Ama tek çift olayına takılma canım, maşallah çok güzel bir embriyon var, o sağlıklı tutunsunKızlar benimde Aralık sonu ocak başı gibi transferim olacak 1 tane 5aa embriyom var çok ümitszim ikiz istiyorduk şu şartlarda ihtimal kalmadı gibi mi?
Canım bende 3 gündür vuruluyorum ama bende bir etki yapmadı, sadece iğne vurulurken acımıyor sonra o bölge aciyor bu arada benim bağırsaklarım iyidir belki ondan etkilememistir ya da ilacın yan etkisi vardırProlutex e başladım 2 gün önce bu ilaç kabızlık yapıyor mu bilginiz var mı
Canım herkeste belirti olucak değil. Belki bizim belirtiler de psikolojiktirBenim hafif nadir sızılar oluyor başka da bi belirtim yok. Ama daha çok erken heralde ya belirti aramak için
Canım gerçekten çok tuhaf bir durum. Öncelikle opudan sonra kesinlikle antibiyotik veriliyor ki enfeksiyon olmayasın, burda yanlış yapmışlar. Bır de şu ilaçları kullan transfere gel demeleri de saçma. Transferden 3 4 gün önce mutlaka seni çağırması lazım. Bence hiç umutsuzluğa düşme ve hakkını ara. Sürekli ara taciz et, bilgi işte. Kontrole git. Dünyanın parasını verdin o merkeze hakkını al. Umarım olumlu sonuçlanır ama sonuclanmazsa da bence embriyolarını taşı. Ben taşıma yapmıştım çok basit bi işlem korkma. Hem onlar da senin yavrularin neden çöpe atıp yığınla gene iğne vurulasın, yazık sana da.Garipsedim ben de. Geçen gittiğimde kontrole gerek yok dediler. Dayanamadım bugün gittim, haftaya tekrar kontrol edelim dediler. Açıkçası bu yüzden tutacağını düşünmüyorum ekibe güvenmiyorum.
Opu sonrası bi ağrı kesici yazmışlar, enfeksiyon oldu tabi. Doktorumu arıyorum enfeksiyon var galiba diye, antibiyotik bile mi vermediler diyor. Ben dondurulmuş embriyoları taşıyalım diyorum, eşim farkli merkezde tekrar opu yaptıralım diyor. E maddi olarak da yıpranıyor insan.
Neyse bilmiyorum. Kafam çok dolu. Görümcelerim eltim tedaviye başlayana kadar olmadığını bildikleri halde her gün arayıp bebek var mı diye sorardı. Tedaviye başladık bir anda hepsinden ses kesildi. Kimseye tahammül edemiyorum artık.
Bende de aynı yaparken sıkıntı yok ama sonrasında dokunulmuyor hiç.Canım bende 3 gündür vuruluyorum ama bende bir etki yapmadı, sadece iğne vurulurken acımıyor sonra o bölge aciyor bu arada benim bağırsaklarım iyidir belki ondan etkilememistir ya da ilacın yan etkisi vardır
Hayırlı olsun bende aldım bugunnVeeee bebislerimi aldım ben. 19 kasım test tarihim
Sen hangi merkezdesin? Nereleri denedin hamgisini önerirsin? Ciddi ciddi taşımayı düşünüyorum tutacağına hiç inanmıyorum. Geçiştirir gibi bir halleri var çünkü transfer yaptık deyip embriyo koymazlarsa diye bile dusunmeye başladım. Bir-iki sey daha olsa paranoyadan kafayı sıyırabilirim.Canım gerçekten çok tuhaf bir durum. Öncelikle opudan sonra kesinlikle antibiyotik veriliyor ki enfeksiyon olmayasın, burda yanlış yapmışlar. Bır de şu ilaçları kullan transfere gel demeleri de saçma. Transferden 3 4 gün önce mutlaka seni çağırması lazım. Bence hiç umutsuzluğa düşme ve hakkını ara. Sürekli ara taciz et, bilgi işte. Kontrole git. Dünyanın parasını verdin o merkeze hakkını al. Umarım olumlu sonuçlanır ama sonuclanmazsa da bence embriyolarını taşı. Ben taşıma yapmıştım çok basit bi işlem korkma. Hem onlar da senin yavrularin neden çöpe atıp yığınla gene iğne vurulasın, yazık sana da.
Yarın trasfer olucam Allah nasip ederse
Evet canım orası hangi doktorda siniz nasıl memnunmusunuz merkezden labaratuvardanIstanbul Bahceci umut sa ben ordayun
Ben istanbul tüp bebek aret kamara gidiyorum transfer beklıyrm29 yaşındayım canım. Sen hangi merkeze gidiyorsun?
Canım sen hangi şehirdesin, ben izmirdeyim ilk iki denememi Ege üniversitesinde yaptım, şimdi Tavmergen klinikteyim. Sen paranoya yapma ya, transfer yapmayacaklar kadar ileri gidemezler ama transferden önce konuş, embriyolog bana bilgi versin de, detayları anlattır canımSen hangi merkezdesin? Nereleri denedin hamgisini önerirsin? Ciddi ciddi taşımayı düşünüyorum tutacağına hiç inanmıyorum. Geçiştirir gibi bir halleri var çünkü transfer yaptık deyip embriyo koymazlarsa diye bile dusunmeye başladım. Bir-iki sey daha olsa paranoyadan kafayı sıyırabilirim.
evt iki ayrı takip zor tabi.ama uzak şehirden gelmekte zor.inşlh tutar da gerek kalmaz başka bir arayışaBenim doktorum aret kamarla da çalışıyordu nedense hiç düşünmedim bile. Dış takipliyim ben işlemleri merkezde yapıyorlar onun dışında kendi doktoruma gidiyorum ama ikilik çıkıyor öyle de. Kolaylık olur sürekli istanbula git gel yapmayız dedik daha zor oldu.
Bende manisadayim yakınızCanım sen hangi şehirdesin, ben izmirdeyim ilk iki denememi Ege üniversitesinde yaptım, şimdi Tavmergen klinikteyim. Sen paranoya yapma ya, transfer yapmayacaklar kadar ileri gidemezler ama transferden önce konuş, embriyolog bana bilgi versin de, detayları anlattır canım
Istanbuldayım ama izmirde de yaptırırız sorun olmaz. Yeter ki olumlu sonuç alalımCanım sen hangi şehirdesin, ben izmirdeyim ilk iki denememi Ege üniversitesinde yaptım, şimdi Tavmergen klinikteyim. Sen paranoya yapma ya, transfer yapmayacaklar kadar ileri gidemezler ama transferden önce konuş, embriyolog bana bilgi versin de, detayları anlattır canım
Ben ebru ozturke gidiyorum memnunum cok şükür opu oldum simdi tekrar adetin 3.gunu transfer hazırlığına basladik bugun.. merkez baya yogun ama basarili suanlik olumsuz bi durumla karsilasmadimEvet canım orası hangi doktorda siniz nasıl memnunmusunuz merkezden labaratuvardan
Ayy ne güzel sen hangi merkeze gidiyorsun canım belki beraber gebe kalıp sonra çocukları alıp buluşuruzBende manisadayim yakınız
Canım gerçekten ben de opudan sonra antibiyotik kıllandım transfer öncesi kontrole çağırıp rahim kalınlığını kontrol ettiler öyle gelişigüzel iş yapılmaz paranıza emeğinize yazıkSen hangi merkezdesin? Nereleri denedin hamgisini önerirsin? Ciddi ciddi taşımayı düşünüyorum tutacağına hiç inanmıyorum. Geçiştirir gibi bir halleri var çünkü transfer yaptık deyip embriyo koymazlarsa diye bile dusunmeye başladım. Bir-iki sey daha olsa paranoyadan kafayı sıyırabilirim.