- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.281
Benim daha başlamadan ağrım oluyor ara ara böyle garip bir ağrı giriyor geçiyor benim hiç ağrılı olmazdı regl bakalım nasıl olacak bu ayInslalah canim asiri da agrim ve kanamam var bakalim zaten olurdu agrim da simdi daha bi oldu ilaclardanmi nedir bilmem
Limon sıkıp tuzlayarak yemek de benim favorim. Çok seviyorum o şekilde. Hepimize faydası olur inşaallahSarımsaklı limonlu yiyorum hep balı hiç denemedim merak ettim ama bi denicem
İçerisine havuç roka maydanoz salatalık biber evde ne varsa koyup rondodan geçince ayrı bir güzel oluyor baştan hıc sevmezdim ama artık alıştım sabhlari sadece ekmeğin üzerine sürüp yiyebiliyorumLimon sıkıp tuzlayarak yemek de benim favorim. Çok seviyorum o şekilde. Hepimize faydası olur inşaallah
Bunu da deneyeceğim mutlaka.İçerisine havuç roka maydanoz salatalık biber evde ne varsa koyup rondodan geçince ayrı bir güzel oluyor baştan hıc sevmezdim ama artık alıştım sabhlari sadece ekmeğin üzerine sürüp yiyebiliyorumşifa olsun insallahh bebis için her şey
Sagol canimYogun bir gün seni bekliyor desene. Kolay gelsin şimdiden
Baslamadan 1 2 gun omce benimde basladi hafif agrilar oluncada hepten agri oldu ama benim normaldede oluyodu agri evlenince gecer dediler yok dogurunca geecrr dediler bakalim o aşamaya gelelimde geçmesede raziyimBenim daha başlamadan ağrım oluyor ara ara böyle garip bir ağrı giriyor geçiyor benim hiç ağrılı olmazdı regl bakalım nasıl olacak bu ay
Normal evet biraz erken çıkarırsanız kızarma daha az oluyorKızlar bişi sorucam hemen cevaplarsanız sevirinim saat 9 da cetrotide vurundum ama kaşıntı ve kızarıklık oldu o bölgede normal mi
Benim ilk vurmamda hatta biraz şişti kızarıklık üzerine sonradan 5 dk erken çıkardım elimde hafif ılıdı kızarıklık ve kaşıntı kalmadı.Kızlar bişi sorucam hemen cevaplarsanız sevirinim saat 9 da cetrotide vurundum ama kaşıntı ve kızarıklık oldu o bölgede normal mi
Ay o evlenince geçer şeysine çok gülüyorum benBaslamadan 1 2 gun omce benimde basladi hafif agrilar oluncada hepten agri oldu ama benim normaldede oluyodu agri evlenince gecer dediler yok dogurunca geecrr dediler bakalim o aşamaya gelelimde geçmesede raziyim
5 dk erken çıkarma ne demek anlamadım canım hemen yaptık zaten hızlı şekildeBenim ilk vurmamda hatta biraz şişti kızarıklık üzerine sonradan 5 dk erken çıkardım elimde hafif ılıdı kızarıklık ve kaşıntı kalmadı.
Dene güzel oluyor ☺Sarımsaklı limonlu yiyorum hep balı hiç denemedim merak ettim ama bi denicem
Ablamin geçti canım yaAy o evlenince geçer şeysine çok gülüyorum benhiç de evlenince geçen bir şeyi görmedim
İlacımız dolapta ya hani çıkarıp vuruyoruz onu kastettim.Hazırlarken zaten zaman geçiyor az da olsa.Biraz ılıyınca daha hafif oluyor.5 dk erken çıkarma ne demek anlamadım canım hemen yaptık zaten hızlı şekilde
Vay beAblamin geçti canım ya
Saol canım teşekkür ederim sen kaç tane vurunfun bugün 9 da dedi birde yarınİlacımız dolapta ya hani çıkarıp vuruyoruz onu kastettim.Hazırlarken zaten zaman geçiyor az da olsa.Biraz ılıyınca daha hafif oluyor.
Ben 6 gün vuruldum opu öncesi opu sonrası da hemen merkezde bir tane vurdular bana.Saol canım teşekkür ederim sen kaç tane vurunfun bugün 9 da dedi birde yarın
6 gün mü kaç yumurtanız toplandı benim cumartesi günü 2 tane görmüştü az yumurtam olduğundan verdi die düşündümBen 6 gün vuruldum opu öncesi opu sonrası da hemen merkezde bir tane vurdular bana.
Benim 14 tane görmüşlerdi önce opuda 10 tane toplandı.Cetrotide erken yumurtlamayı önlüyor.Yumurtalar çatlamasın diye.Bir de şöyle herkesin tedavisi kendine özel ya dozlar vs değişiyor :)6 gün mü kaç yumurtanız toplandı benim cumartesi günü 2 tane görmüştü az yumurtam olduğundan verdi die düşündüm
Çok iyi canım zaten benim amh düşük az çıkmasına şaşırmadım sen transfer oldun mu?Benim 14 tane görmüşlerdi önce opuda 10 tane toplandı.Cetrotide erken yumurtlamayı önlüyor.Yumurtalar çatlamasın diye.Bir de şöyle herkesin tedavisi kendine özel ya dozlar vs değişiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?