Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Inslalah canim asiri da agrim ve kanamam var bakalim zaten olurdu agrim da simdi daha bi oldu ilaclardanmi nedir bilmem
Benim daha başlamadan ağrım oluyor ara ara böyle garip bir ağrı giriyor geçiyor benim hiç ağrılı olmazdı regl bakalım nasıl olacak bu ay

Limon sıkıp tuzlayarak yemek de benim favorim. Çok seviyorum o şekilde. Hepimize faydası olur inşaallah
İçerisine havuç roka maydanoz salatalık biber evde ne varsa koyup rondodan geçince ayrı bir güzel oluyor baştan hıc sevmezdim ama artık alıştım sabhlari sadece ekmeğin üzerine sürüp yiyebiliyorum şifa olsun insallahh bebis için her şey

Bunu da deneyeceğim mutlaka. şifa olsun hepimize

Benim daha başlamadan ağrım oluyor ara ara böyle garip bir ağrı giriyor geçiyor benim hiç ağrılı olmazdı regl bakalım nasıl olacak bu ay
Baslamadan 1 2 gun omce benimde basladi hafif agrilar oluncada hepten agri oldu ama benim normaldede oluyodu agri evlenince gecer dediler yok dogurunca geecrr dediler bakalim o aşamaya gelelimde geçmesede raziyim

Baslamadan 1 2 gun omce benimde basladi hafif agrilar oluncada hepten agri oldu ama benim normaldede oluyodu agri evlenince gecer dediler yok dogurunca geecrr dediler bakalim o aşamaya gelelimde geçmesede raziyim
Ay o evlenince geçer şeysine çok gülüyorum ben hiç de evlenince geçen bir şeyi görmedim

6 gün mü kaç yumurtanız toplandı benim cumartesi günü 2 tane görmüştü az yumurtam olduğundan verdi die düşündüm
Benim 14 tane görmüşlerdi önce opuda 10 tane toplandı.Cetrotide erken yumurtlamayı önlüyor.Yumurtalar çatlamasın diye.Bir de şöyle herkesin tedavisi kendine özel ya dozlar vs değişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…