- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.261
Hormonlar indi mi diye bakıcaklar herhaldeSoylerim canim bakalim baslicakmiyiz ilk adetle bende merak ediyorum kan vs de vercekmisim herhalde oyle demisti randevu alirken
Inslalah canim asiri da agrim ve kanamam var bakalim zaten olurdu agrim da simdi daha bi oldu ilaclardanmi nedir bilmemHormonlar indi mi diye bakıcaklar herhaldehayırlısı inşaallah başlarsınız
Bende rüyamda bi kiz bebek emziriyordum o kadar guzel yesil gozlu bi bebektiki 4 aylik falandi gercek gibiydi esimede diyorim bak sana benziyo gozleri yesil falan diyorum inslalah gercek olur hayirlisiyla saglikli uzuvlarinden eksiksizBu kadar da denk gelmez yani maşallah. Rüyaları çıkacak gibi bu ay
Çok sağol canım amin inşallahHayırlısıyla al gel bebişleri canim ❤
Yumurtaliklari fazla uyardilar ondan herhalde. Kanama da söktürücüden olur. Oh ne güzel yarına incelmiş olur rahim.duvarınInslalah canim asiri da agrim ve kanamam var bakalim zaten olurdu agrim da simdi daha bi oldu ilaclardanmi nedir bilmem
Evet evet, zaten doktor beni arayip oyle dedi uc tane var simdi biri sekiz hucreli ikisi alti hucreli, gel tekrar toplayalim sonra cozdurup besinci gune devam edelim olur mu dedi, ben de tamam hocam siz ne derseniz o dedim. Ama tabii icimden dolu laf soyledimBana da çok saçma geldi. Zaten 2 yada 3 transfer ediliyor. Yeterli sayıda var. Niye bidaha opu??? Belki 3 tane daha olursa onları da çözdürüp 5'e gider
Rabbim gönlündeki tatlış kızı sana versin inşaallah ☺Bende rüyamda bi kiz bebek emziriyordum o kadar guzel yesil gozlu bi bebektiki 4 aylik falandi gercek gibiydi esimede diyorim bak sana benziyo gozleri yesil falan diyorum inslalah gercek olur hayirlisiyla saglikli uzuvlarinden eksiksiz
Kuzu aramadılar ben de aramadım yarın söylerler heraldeAradılar mı canım? Ne dediler?
Bide donunca daha güzel çabuk tutuyo diye okudum kaç yerde. Böylesi daha hayırlı olur senin için inşaallah canımEvet evet, zaten doktor beni arayip oyle dedi uc tane var simdi biri sekiz hucreli ikisi alti hucreli, gel tekrar toplayalim sonra cozdurup besinci gune devam edelim olur mu dedi, ben de tamam hocam siz ne derseniz o dedim. Ama tabii icimden dolu laf soyledim
Sırf pazar diye çok sinir bozucuKuzu aramadılar ben de aramadım yarın söylerler heraldeenteresan gerçekten
Normaldede ilk 3 gun yogun olurdu simdide oyle pihti gibi gidiyor hayirlisi artikYumurtaliklari fazla uyardilar ondan herhalde. Kanama da söktürücüden olur. Oh ne güzel yarına incelmiş olur rahim.duvarın
AminnRabbim gönlündeki tatlış kızı sana versin inşaallah ☺
İnsallah hepimiz icinBide donunca daha güzel çabuk tutuyo diye okudum kaç yerde. Böylesi daha hayırlı olur senin için inşaallah canım
Ben de avakadoyu bal ve cevizle karıştırıp yiyorumBen de çiğ kuruyemiş, protein, balık, ayran gibi bir beslenm tüketmeye çalışacağım bakalımavakado limonlu sarımsaklı salata gibi yapıyorum ben kuzu harika oluyor
Aramamaları ilginç ya, insanı bu kdr merakta bırakmak hoş değil. Sabır kuzu yarın inşallah erkenden güzel haberler alırsınKuzu aramadılar ben de aramadım yarın söylerler heraldeenteresan gerçekten
Sarımsaklı limonlu yiyorum hep balı hiç denemedim merak ettim ama bi denicemBen de avakadoyu bal ve cevizle karıştırıp yiyorum
Yogun bir gün seni bekliyor desene. Kolay gelsin şimdidenNormaldede ilk 3 gun yogun olurdu simdide oyle pihti gibi gidiyor hayirlisi artikyarin birde okula gidecem 10 30 a kadar ders yapicam sonra yardımcı ogretmene birakicam yavrucaklari sonra yetsiirsem 12 den sonra yine gelriim
Amin canım inşaallah hepimiz mutlu ayrılalım buradan ❤İnsallah hepimiz icinSenin de guzel sonuclarin gelir insallah takipteyim
Benim de transferimin 2. günü bugün. 6 kasımdan beri ben de avakado yiyorum. Olgunlaşmış olanın kabuğunu soyup küçük küçük doğrayıp üzerine limon sıkıp biraz tuz atarak yerseniz tadına eminim bayılacaksınız. Tuz ve limonla bambaşka bir tat ortaya çıkıyor. Faydası olur inşaallah hepimizeBen çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?