• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadar da denk gelmez yani maşallah. Rüyaları çıkacak gibi bu ay 😊
Bende rüyamda bi kiz bebek emziriyordum o kadar guzel yesil gozlu bi bebektiki 4 aylik falandi gercek gibiydi esimede diyorim bak sana benziyo gozleri yesil falan diyorum inslalah gercek olur hayirlisiyla saglikli uzuvlarinden eksiksiz😊😊

Bana da çok saçma geldi. Zaten 2 yada 3 transfer ediliyor. Yeterli sayıda var. Niye bidaha opu??? Belki 3 tane daha olursa onları da çözdürüp 5'e gider 🤷‍♀️
Evet evet, zaten doktor beni arayip oyle dedi uc tane var simdi biri sekiz hucreli ikisi alti hucreli, gel tekrar toplayalim sonra cozdurup besinci gune devam edelim olur mu dedi, ben de tamam hocam siz ne derseniz o dedim. Ama tabii icimden dolu laf soyledim 😞

Bende rüyamda bi kiz bebek emziriyordum o kadar guzel yesil gozlu bi bebektiki 4 aylik falandi gercek gibiydi esimede diyorim bak sana benziyo gozleri yesil falan diyorum inslalah gercek olur hayirlisiyla saglikli uzuvlarinden eksiksiz😊😊
Rabbim gönlündeki tatlış kızı sana versin inşaallah ☺🤲

Evet evet, zaten doktor beni arayip oyle dedi uc tane var simdi biri sekiz hucreli ikisi alti hucreli, gel tekrar toplayalim sonra cozdurup besinci gune devam edelim olur mu dedi, ben de tamam hocam siz ne derseniz o dedim. Ama tabii icimden dolu laf soyledim 😞
Bide donunca daha güzel çabuk tutuyo diye okudum kaç yerde. Böylesi daha hayırlı olur senin için inşaallah canım 😊

Yumurtaliklari fazla uyardilar ondan herhalde. Kanama da söktürücüden olur. Oh ne güzel yarına incelmiş olur rahim.duvarın
Normaldede ilk 3 gun yogun olurdu simdide oyle pihti gibi gidiyor hayirlisi artik😊yarin birde okula gidecem 10 30 a kadar ders yapicam sonra yardımcı ogretmene birakicam yavrucaklari sonra yetsiirsem 12 den sonra yine gelriim😂

Normaldede ilk 3 gun yogun olurdu simdide oyle pihti gibi gidiyor hayirlisi artik😊yarin birde okula gidecem 10 30 a kadar ders yapicam sonra yardımcı ogretmene birakicam yavrucaklari sonra yetsiirsem 12 den sonra yine gelriim😂
Yogun bir gün seni bekliyor desene. Kolay gelsin şimdiden 😊

Ben çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yani
Benim de transferimin 2. günü bugün. 6 kasımdan beri ben de avakado yiyorum. Olgunlaşmış olanın kabuğunu soyup küçük küçük doğrayıp üzerine limon sıkıp biraz tuz atarak yerseniz tadına eminim bayılacaksınız. Tuz ve limonla bambaşka bir tat ortaya çıkıyor. Faydası olur inşaallah hepimize 🤲🤲🤲

Back