• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar yarın transfer günüm🥰🥰 çok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim🙏🏻
Canım her şey yolunda gidicek Allahın izni ile 💕 yaşanılan zorlu günlerin en güzel heyecanı yaşanılan her zorluğun unutulduğu bir an 🥰 hayırlısı ile pozitifi goruceksin inşallah 🙏🏻

Canım her şey yolunda gidicek Allahın izni ile 💕 yaşanılan zorlu günlerin en güzel heyecanı yaşanılan her zorluğun unutulduğu bir an 🥰 hayırlısı ile pozitifi goruceksin inşallah 🙏🏻
Amin canım benim aminn ♥️ Allah nasip eder inşallah arka arkaya bebiş haberleri vermeyi🙏🏻

Döllenmişler canım da işte daha birr sürü teferruatı var. Embriyoloğ aradı dedi işte 6 taneden 5i döllenmiş dedi İnşAllah böyle devam eder dedim inşallah kaliteli bir şekilde ilerler dedi. Neden bilmiyorum içime bi gaflet çöktü yumurtaların kalacağını düşünmüyorum. Hakkımızda hayrlısı olsun bakalım
6 fan 5 i gayet iyi benim 9 dan 7 si dollenmisti 5 i 5.gune kaldi cok şükür ama seni anliyorum o gunler gecmek bilmiyo ne olacak diye dusunmekten inslalah guzel kaliteli sana tutanacam embriyoalrin kalir🤗

Motivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyor🙏🏻 Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah🙏🏻
biraz önce halam aradı seni rüyamda hamile gördüm diye🥰, üstüne eşimi arkadaşı aradı bebeğiniz oluyodu rüyamda diye🥰
Allah boşa çıkarmasın inşallah🙏🏻 Bu kadar uğraşan, emek verenler olarak hepimiz kavuşalım bebişlerimizee🙏🏻🙏🏻
Bu kadar da denk gelmez yani maşallah. Rüyaları çıkacak gibi bu ay 😊

Zamanın geçmek bilmediği günler cnm..o halde bekleyeyim 8.gune kadar :)
Genelde çıkıyor. Burda okudum kadın yaptı 5.gün ve çıkmadı. Herkesin cıktı onun çıkmadı. 2 gün kafayı yedi. Çok da belli olmuyor yani. Sonra üzülme canım

Diyet yaparken yiyordum kucuk dilim ekmegi tost makinasinda iyuce kizart avakodonun iyice olgunu olsun yoksa yenmiyor avakoda limon tuz iyice ez kizarmis ekmege sur guzel oliyor😁
Yarın büyük gün randevun var 😊 ne dedi ne verdi bize de yazıver çiçeğim 😁

Döllenmişler canım da işte daha birr sürü teferruatı var. Embriyoloğ aradı dedi işte 6 taneden 5i döllenmiş dedi İnşAllah böyle devam eder dedim inşallah kaliteli bir şekilde ilerler dedi. Neden bilmiyorum içime bi gaflet çöktü yumurtaların kalacağını düşünmüyorum. Hakkımızda hayrlısı olsun bakalım
Ben de öyle düşünüyordum. Herkes öyle düşünüyor emin ol canım 😉

6 fan 5 i gayet iyi benim 9 dan 7 si dollenmisti 5 i 5.gune kaldi cok şükür ama seni anliyorum o gunler gecmek bilmiyo ne olacak diye dusunmekten inslalah guzel kaliteli sana tutanacam embriyoalrin kalir🤗
İnşAllah canım artık kaliteli olsunda sayısı önemli değil napalım 🤲🤗

Back