- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.241
Ne kadar zaman yeniyormuş?Denedim öyle de tüketenlerin son çare sarımsaklı yoğurtla yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar zaman yeniyormuş?Denedim öyle de tüketenlerin son çare sarımsaklı yoğurtla yiyorum
Canım her şey yolunda gidicek Allahın izni ile yaşanılan zorlu günlerin en güzel heyecanı yaşanılan her zorluğun unutulduğu bir an hayırlısı ile pozitifi goruceksin inşallahKızlar yarın transfer günüm çok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Amin canım benim aminn Allah nasip eder inşallah arka arkaya bebiş haberleri vermeyiCanım her şey yolunda gidicek Allahın izni ile yaşanılan zorlu günlerin en güzel heyecanı yaşanılan her zorluğun unutulduğu bir an hayırlısı ile pozitifi goruceksin inşallah
Ben ictim inanki doktora sormustum ilk gittigimde icebilirsin demisti parol benimde 2.gunum ama fena agrim ve kanamam varmajezik atmayin ama mideyi deliyor resmenCanım parol mi içsen acaba, parolu hamileler bile kullanıyor ya belki daha sağlıklıdır
6 fan 5 i gayet iyi benim 9 dan 7 si dollenmisti 5 i 5.gune kaldi cok şükür ama seni anliyorum o gunler gecmek bilmiyo ne olacak diye dusunmekten inslalah guzel kaliteli sana tutanacam embriyoalrin kalirDöllenmişler canım da işte daha birr sürü teferruatı var. Embriyoloğ aradı dedi işte 6 taneden 5i döllenmiş dedi İnşAllah böyle devam eder dedim inşallah kaliteli bir şekilde ilerler dedi. Neden bilmiyorum içime bi gaflet çöktü yumurtaların kalacağını düşünmüyorum. Hakkımızda hayrlısı olsun bakalım
Diyet yaparken yiyordum kucuk dilim ekmegi tost makinasinda iyuce kizart avakodonun iyice olgunu olsun yoksa yenmiyor avakoda limon tuz iyice ez kizarmis ekmege sur guzel oliyorDenedim öyle de tüketenlerin son çare sarımsaklı yoğurtla yiyorum
Bu bekleyiş çok stresli. Mecbur beklicez canımüstümde aşırı duygusallık var bu şekilde olmayı hiç istemiyorum ama nedense olumlu bşey düşünemiyorum
Hayırlısıyla al gel bebişleri canim ❤Kızlar yarın transfer günüm çok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Bu kadar da denk gelmez yani maşallah. Rüyaları çıkacak gibi bu ayMotivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyor Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah
biraz önce halam aradı seni rüyamda hamile gördüm diye, üstüne eşimi arkadaşı aradı bebeğiniz oluyodu rüyamda diye
Allah boşa çıkarmasın inşallah Bu kadar uğraşan, emek verenler olarak hepimiz kavuşalım bebişlerimizee
Genelde çıkıyor. Burda okudum kadın yaptı 5.gün ve çıkmadı. Herkesin cıktı onun çıkmadı. 2 gün kafayı yedi. Çok da belli olmuyor yani. Sonra üzülme canımZamanın geçmek bilmediği günler cnm..o halde bekleyeyim 8.gune kadar :)
Yarın büyük gün randevun var ne dedi ne verdi bize de yazıver çiçeğimDiyet yaparken yiyordum kucuk dilim ekmegi tost makinasinda iyuce kizart avakodonun iyice olgunu olsun yoksa yenmiyor avakoda limon tuz iyice ez kizarmis ekmege sur guzel oliyor
Aradılar mı canım? Ne dediler?Hala aramadılar merkezden 5.gün embriyoları için normal mi kofi kuzu seni de geç aramışlardı galiba ama bu kadar da geç kalmamışlardı sanırım
Ben de öyle düşünüyordum. Herkes öyle düşünüyor emin ol canımDöllenmişler canım da işte daha birr sürü teferruatı var. Embriyoloğ aradı dedi işte 6 taneden 5i döllenmiş dedi İnşAllah böyle devam eder dedim inşallah kaliteli bir şekilde ilerler dedi. Neden bilmiyorum içime bi gaflet çöktü yumurtaların kalacağını düşünmüyorum. Hakkımızda hayrlısı olsun bakalım
Parol aliyim dimi ? Bide dr.a gidilicek o gün. Zor olur benim içinCanım parol mi içsen acaba, parolu hamileler bile kullanıyor ya belki daha sağlıklıdır
Pembis sen nerelerdesin canm? Herşey yolunda inşaallahcanım o ekimde transfer olmuştu sanırım ben kasım ayı için demiştim
Soylerim canim bakalim baslicakmiyiz ilk adetle bende merak ediyorum kan vs de vercekmisim herhalde oyle demisti randevu alirkenYarın büyük gün randevun var ne dedi ne verdi bize de yazıver çiçeğim
İnşAllah canım artık kaliteli olsunda sayısı önemli değil napalım6 fan 5 i gayet iyi benim 9 dan 7 si dollenmisti 5 i 5.gune kaldi cok şükür ama seni anliyorum o gunler gecmek bilmiyo ne olacak diye dusunmekten inslalah guzel kaliteli sana tutanacam embriyoalrin kalir
Yarın nasıl olacak biliyorumBu bekleyiş çok stresli. Mecbur beklicez canım