Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok iyi canım zaten benim amh düşük az çıkmasına şaşırmadım sen transfer oldun mu?
Opuda mutlaka görünenden fazla çıkıyor benim doktorum olgun gibi olmadığı için fazla almadı sanırım.Zaten 10 tane toplandı 9'u olgun çıktı.2den fazla gelecektir yani sizin de.Transfer için regl bekliyorum Olunca 2. günü gideceğim bakalım ne diyecek.

Taze embro koymadılar mı ya benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor ilk tüp bebek geçen ay iğneyle normal denedik olmadı amh düşük die tüp bebeğe karar verdik 1 ay dinlendiriyorlar mı

O anda sanırım moral bozmamak için söylemiyorlar, tabi ben iyi düşünmek istiyorum ama her merkez güvenilir ve şeffaf değil maalesef Olacak tabi ki canım senden iyi enerjiler alıyoruum
[/QUOTE]
Ayy amin canım insallah yorulduk artık umarım bebsilerimiz bizlerledir

Taze embro koymadılar mı ya benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor ilk tüp bebek geçen ay iğneyle normal denedik olmadı amh düşük die tüp bebeğe karar verdik 1 ay dinlendiriyorlar mı
Yok benim rahim dinlendirme olacak diye düşünüyordum zaten ben,doktorumun genel olarak izlediği yol dondurulmuş embriyo şeklindeydi.5. gün 6 tane embriyom donduruldu.Şimdi rahim durumuna göre transfer olacak. İlaçlarla ilgili aklınıza takılan bir şey olursa buradan bize sorun elimizden geldiğince hepimiz cevap veririz.Merkezinizin hemşirelerini de sıkıştırın. Bilgi vermek zorundalar sonuçta.

Saol canım teşekkür ederim soruyoruz da çok bilgi vermiyorlar hele doktor yumurtalar kaç mm diyorum olması gerektiği gibi diyor enteresan gerçekten devlet hastanesi gibi

Cevabın için teşk ederm bu sabah ilk kez yaptm korktuğum gibi olmadı kolay oldu baya. Akşama kadar ama her wc ye girdiğimde idrarla beraber beyaz beyaz çıktı sizde de böyle oluyor mu acaba

Saol canım teşekkür ederim soruyoruz da çok bilgi vermiyorlar hele doktor yumurtalar kaç mm diyorum olması gerektiği gibi diyor enteresan gerçekten devlet hastanesi gibi
Benim doktorum da hemşiresine tek tek yazdırıyordu muayenede orada bilgi sahibi oldum mm'lerle ilgili.Umarım süreci sorunsuz mis gibi atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…