- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.301
Opuda mutlaka görünenden fazla çıkıyor benim doktorum olgun gibi olmadığı için fazla almadı sanırım.Zaten 10 tane toplandı 9'u olgun çıktı.2den fazla gelecektir yani sizin de.Transfer için regl bekliyorumÇok iyi canım zaten benim amh düşük az çıkmasına şaşırmadım sen transfer oldun mu?
Taze embro koymadılar mı ya benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor ilk tüp bebek geçen ay iğneyle normal denedik olmadı amh düşük die tüp bebeğe karar verdik 1 ay dinlendiriyorlar mıOpuda mutlaka görünenden fazla çıkıyor benim doktorum olgun gibi olmadığı için fazla almadı sanırım.Zaten 10 tane toplandı 9'u olgun çıktı.2den fazla gelecektir yani sizin de.Transfer için regl bekliyorumOlunca 2. günü gideceğim bakalım ne diyecek.
Demi yaaAy o evlenince geçer şeysine çok gülüyorum benhiç de evlenince geçen bir şeyi görmedim
Normal yapiyor cetrotide hemsire demisti banaKızlar bişi sorucam hemen cevaplarsanız sevirinim saat 9 da cetrotide vurundum ama kaşıntı ve kızarıklık oldu o bölgede normal mi
Bana hiç bir bilgi vermediler hiç sevmedim valla acıbadem die gittim ama başka hastaneye gitseydim daha iyiydi sorduklarında bile doğru düzgün cevap vermiyorlarNormal yapiyor cetrotide hemsire demisti bana
Canım ben transferden sonra öğrendim. Doktor opsiyonel isterseniz verelim demiştiBenim dr'da yazı yazmış serumla ilgili. Ben de isticektim ama tedavinin ilk günü başlıyoruz yazmış. Kafamı karıştırdı. Gidince sorucam bakalım
Yok benim rahim dinlendirme olacak diye düşünüyordum zaten ben,doktorumun genel olarak izlediği yol dondurulmuş embriyo şeklindeydi.5. gün 6 tane embriyom donduruldu.Şimdi rahim durumuna göre transfer olacak. İlaçlarla ilgili aklınıza takılan bir şey olursa buradan bize sorun elimizden geldiğince hepimiz cevap veririz.Merkezinizin hemşirelerini de sıkıştırın. Bilgi vermek zorundalar sonuçta.Taze embro koymadılar mı ya benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor ilk tüp bebek geçen ay iğneyle normal denedik olmadı amh düşük die tüp bebeğe karar verdik 1 ay dinlendiriyorlar mı
Valla ben de çok umutlanmistim ama ben yasamadim☺Vay beŞaşırdımve onun adına sevindim
Saol canım teşekkür ederim soruyoruz da çok bilgi vermiyorlar hele doktor yumurtalar kaç mm diyorum olması gerektiği gibi diyor enteresan gerçekten devlet hastanesi gibiYok benim rahim dinlendirme olacak diye düşünüyordum zaten ben,doktorumun genel olarak izlediği yol dondurulmuş embriyo şeklindeydi.5. gün 6 tane embriyom donduruldu.Şimdi rahim durumuna göre transfer olacak. İlaçlarla ilgili aklınıza takılan bir şey olursa buradan bize sorun elimizden geldiğince hepimiz cevap veririz.Merkezinizin hemşirelerini de sıkıştırın. Bilgi vermek zorundalar sonuçta.
Cevabın için teşk ederm bu sabah ilk kez yaptm korktuğum gibi olmadı kolay oldu baya. Akşama kadar ama her wc ye girdiğimde idrarla beraber beyaz beyaz çıktı sizde de böyle oluyor mu acabaCanım ben yatarak çatlalda Dr a muayne olurmuş gibi bacaklarımı kırıp ilacı yerleştiriyorum vajinama boy aynan varsa ayna karşısında daha rahat yaparsın bu dedigimi..tek kullanımlık eldiven kullanıyorum ben ..günde 3 defa ilacı uyguluyorum.dedigim pozisyonda Ayn akarsidind ayatip tam vajina ortasında yerleştirip parmağımla biraz ittiriyorum
Benim doktorum da hemşiresine tek tek yazdırıyordu muayenede orada bilgi sahibi oldum mm'lerle ilgili.Umarım süreci sorunsuz mis gibi atlatırsınız.Saol canım teşekkür ederim soruyoruz da çok bilgi vermiyorlar hele doktor yumurtalar kaç mm diyorum olması gerektiği gibi diyor enteresan gerçekten devlet hastanesi gibi
Transfer günü de başlanır yani? Isticem ben deCanım ben transferden sonra öğrendim. Doktor opsiyonel isterseniz verelim demişti
şu serumu bakalım Ankara'da veriyorlar mı?Hiç konusu geçmedi merak ettim ben de.Transfer günü de başlanır yani? Isticem ben de
Ney canim ben kacirdim bende isteyeyim yarin sorayimTransfer günü de başlanır yani? Isticem ben de
Canım 5 ve üzeri gebeliktir tebrik ederim hamilesinArkadaşlar benim test sonucum 10.gün 31 cıktı sizce nasıl
Katlanmaz diye ölüorum korkudanCanım 5 ve üzeri gebeliktir tebrik ederim hamilesiniki gün sonra tekrarla katlanarak yükselmesi önemli yanş 60 ve üzeri olması lazım
Kimyasal olabilir canım inş değildirArkadaşlar benim test sonucum 10.gün 31 cıktı sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?