- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.321
Hayatim sorsana bi serum varmış. Bağışıklık güclendiren. Adını unuttum ama sen bu kadar desen anlar ebru hanim.Ney canim ben kacirdim bende isteyeyim yarin sorayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatim sorsana bi serum varmış. Bağışıklık güclendiren. Adını unuttum ama sen bu kadar desen anlar ebru hanim.Ney canim ben kacirdim bende isteyeyim yarin sorayim
Saol canım çok teşekkürlerBenim doktorum da hemşiresine tek tek yazdırıyordu muayenede orada bilgi sahibi oldum mm'lerle ilgili.Umarım süreci sorunsuz mis gibi atlatırsınız.
Bide bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuşNey canim ben kacirdim bende isteyeyim yarin sorayim
Bence değildir bunu söylemek için çok erken ikinci kan testin de belli olur inşallahKimyasal olabilir canım inş değildir
Çok ilginç. Hangi hastane olursa olsun hasta hakları diye bir şey var ve bunlardan biri de hastanın bilgi alma hakkı...Saol canım teşekkür ederim soruyoruz da çok bilgi vermiyorlar hele doktor yumurtalar kaç mm diyorum olması gerektiği gibi diyor enteresan gerçekten devlet hastanesi gibi
Korkmakta o kadar haklısın ki ama beklemekten başka bir çaremiz de yok iyi düşünelim iyi olsunKatlanmaz diye ölüorum korkudan
Kaçıncı gün embriyosu? Taze transfer miydi? Sonuçta gebelik var canım hayırlı olsun ☺ güzel güzel katlanır inşaallahArkadaşlar benim test sonucum 10.gün 31 cıktı sizce nasıl
İnşBence değildir bunu söylemek için çok erken ikinci kan testin de belli olur inşallah
Tek transfer miydiKatlanmaz diye ölüorum korkudan
Evet haklısın ancak durum böyle referanslar gittim birde. Neyse inş ii sonuç alırım da gerisi önemli değilÇok ilginç. Hangi hastane olursa olsun hasta hakları diye bir şey var ve bunlardan biri de hastanın bilgi alma hakkı...
Link var mı salı günü transfer olucam cem hocaya sorarım bende merak ettirdin beni deEbru hoca bahçecide yazı yayınlamış. Orda da vardır illa ki canim
Tmm insallah bi sorayimHayatim sorsana bi serum varmış. Bağışıklık güclendiren. Adını unuttum ama sen bu kadar desen anlar ebru hanim.
Tmm inslalah bi sorayim canim unutmazsamBide bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş
Gecmise bakip dönüyorum bekleLink var mı salı günü transfer olucam cem hocaya sorarım bende merak ettirdin beni de
5.gün embriyosu 10.gün 31 cıktı sonucum taze değil dondurulmuştuKaçıncı gün embriyosu? Taze transfer miydi? Sonuçta gebelik var canım hayırlı olsun ☺ güzel güzel katlanır inşaallah
Cevabı burdan da paylaş canım merak ettirdi bu kız beni de kofi
Çift embriyo transferiTek transfer miydi
Maşallah canım kötü bir sonuç değil bunu bil dediğim gibi katlanması önemli5.gün embriyosu 10.gün 31 cıktı sonucum taze değil dondurulmuştu
Aynen önemli olan sonucun iyi olması. Süreçte yaşanan aksaklıklarla moral bozmaya değmez. İyi haberini alırız burdan inşaallahEvet haklısın ancak durum böyle referanslar gittim birde. Neyse inş ii sonuç alırım da gerisi önemli değil
Canim kisiden kisiye gore degisiyor bu sayilar 2 gun sonra katlanmasi onemli olan 30 la baslayip ikiz olan bile var yani strese girip bebegini etkileme5.gün embriyosu 10.gün 31 cıktı sonucum taze değil dondurulmuştu