- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.541
Yok bence bozuk değilGünaydın arkadaşlar dün 5.günümdü kaset testte silik çıkmıştı.bugün 6.günümsabah hem kaset hemde hızlı gebelik testi yaptım.5 dk da böyle oldu. Pazar günü kan vereyim diyorum. 8.günüm oluyor.işallah bu testler beni kandırmıyordur bozuk değildir. Dışarı çıkarsam farklı markada alayım diyorumEki Görüntüle 2716162 Eki Görüntüle 2716162
Var , benim aralık sonu gibi olacak sanırımkasim degilde aralik ayi yok mu kizlar
Hadi kızlar göreyim siziGünaydın
Pimpiriklila aysunceylan MuhendisYas transferdaşlarım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider bebeklerimizi alır geliriz
Kaldık hep aralıklaraVar , benim aralık sonu gibi olacak sanırım
Aynısını banada dedi seninle durumumu aynı tek embriyom gitti malesf 5.güne hatta emin olmak için 6. Gün bile beklemişler inşallah bana tutunur yavrumİşallah güzel sonuçlar alırsınızbenimde tek embriyom kaldı transfer oldum dondurulmuş yok. Banada leucositim verdi o da dekort gibi işlev görüyor.Transferden 5 gün önce başladım test gününe kadar devam
Günaydın canımGünaydın kizlar
eczhnm Pimpiriklila aysunceylan MuhendisYas Rabbim yardımcınız olsun kızlar hayırlı haber almak nasip olsun
Tşk ederim saat birde klinikteyiz herkese dua ediyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi vereceğizGünaydın canımçok teşekkür ederim. 12.30ta olacak şimdi hastaneye gidiyoruz aysunceylan MuhendisYas eczhnm hadi hayırlısı hanımlar
Amin canım inşallahGünaydın
Pimpiriklila aysunceylan MuhendisYas transferdaşlarım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider bebeklerimizi alır geliriz
Amin benim de dualarım sizinleTşk ederim saat birde klinikteyiz herkese dua ediyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi vereceğiz
İşallah pazar günü kan vercemYok bence bozuk değilKan testinde muhteşem bir değer göreceğiz bu gidişle
İşallah ☺ sonu güzel olsun her duamda varsınız. Siz transfer oldunuz muAynısını banada dedi seninle durumumu aynı tek embriyom gitti malesf 5.güne hatta emin olmak için 6. Gün bile beklemişler inşallah bana tutunur yavrumtek duam o yüzden şükürler olsun deyin 3.gün embriyosu olanlar önemli olan dondurulmuş embryo oluşması..şükredelim bence olumsuz şeyler getirmeyelim ve hergece yatarken ben hamileyim deyin beyin alıştirsin ztn bunca ilaç içerken hamile gibiyim 6 kilo fazla cktim sabah ama yeterki evladım tutunsun diyorum Sabir diliyorum herkese bu mübarek günde
Ben de aralik ayindayim bir aksilik olmazsa kizlar, sizleyimKaldık hep aralıklara
Hayırlısı olsun parikam napalım beklicez mecburBen de aralik ayindayim bir aksilik olmazsa kizlar, sizleyim
Sene sonu kapanışını güzel yapıcaz benceKaldık hep aralıklara
Çok komik bi sayıyla oldumKaç yumurtayla ohss oldun kuzum? Bende oldum da
Canım intralipid imiş adı. Doktor bağışıklığı güçlendirip bebeğin tutunmasini destekliyor dedi.Canım ne serumu bu bagısıklık serumu mu? Adi ne?
Canım rahimde ki yumurtaliklari fazla uyarınca su topluyor. Baya karnında sular toplanıp koca bir karnın oluyor, sonra ciğerlerine baskı yapıp nefes alman zorlaşıyor. Cok ağır vakalar hastaneye yatıp su cektiriyormus. Bazen yumurta toplanıp rahim dinlendiriyor ya, bazen nedeni ohss sendromunu engellemekBu ohss nedir kuzu
Dün bende transfer oldum. Aynen akşam tv izliyorum bende saçma sapan şeylere bile gözlerim dolduGünaydın kızları dün transferimi. Oldum ama dünden beri durduk yere ağlıyorum niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?