Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok bence bozuk değil Kan testinde muhteşem bir değer göreceğiz bu gidişle

Günaydın
Pimpiriklila aysunceylan MuhendisYas transferdaşlarım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider bebeklerimizi alır geliriz
Hadi kızlar göreyim sizi transfer zamanı lütfen rahminize odaklanın. Embriyolar bırakıldığında o enerjiyi hissedin ve tutunduklarını düşünün. Hadi canlarım hayırlısıyla gidin hayırlısıyla dönün. Su içmeyi Allah aşkına abartmayın. 1 litre içmeyin idrar torbası o kadar idrarı tutamaz. 2 3 bardak için. Transferden sonra hemen lavaboya gitmeyin diye diyorum. Sürgüye idrarınızı yapacaksanız, bacaklarınızı toplamayın. O zaman idrar çıkmıyor ıkınmak zorunda kalırsınız. Ben 2. Tüpte bunları yaptım ve tutmuştu. 6 hücreli 3. Gün embriyosuydu. Sonra dedim ki, tutması kolay bişey. Ama canı veren Allah. Sonradan ya kimyasal oluyor ya kalbi atmıyor. Ama bunları yapın tutunacak inşaallah

Aynısını banada dedi seninle durumumu aynı tek embriyom gitti malesf 5.güne hatta emin olmak için 6. Gün bile beklemişler inşallah bana tutunur yavrumtek duam o yüzden şükürler olsun deyin 3.gün embriyosu olanlar önemli olan dondurulmuş embryo oluşması..şükredelim bence olumsuz şeyler getirmeyelim ve hergece yatarken ben hamileyim deyin beyin alıştirsin ztn bunca ilaç içerken hamile gibiyim 6 kilo fazla cktim sabah ama yeterki evladım tutunsun diyorum Sabir diliyorum herkese bu mübarek günde

İşallah ☺ sonu güzel olsun her duamda varsınız. Siz transfer oldunuz mu

Kaç yumurtayla ohss oldun kuzum? Bende oldum da
Çok komik bi sayıyla oldum sadece 8 yumurta toplandı ve ohss oldum. Ben kortizon ilacı içiyorum, o yapıyor diye doktoru da aramadım. Gebelik pozitif gelince öğrenmiştim ohss olduğumu, gebelik daha da artırdı ohssyi zor zamanlardı. Ama bende ki en önemli belirti davul gibi şis bir karın ve akciğerlere yaptığı baskıdan dolayı nefes almakta zorluk yasamamdi

Bu ohss nedir kuzu
Canım rahimde ki yumurtaliklari fazla uyarınca su topluyor. Baya karnında sular toplanıp koca bir karnın oluyor, sonra ciğerlerine baskı yapıp nefes alman zorlaşıyor. Cok ağır vakalar hastaneye yatıp su cektiriyormus. Bazen yumurta toplanıp rahim dinlendiriyor ya, bazen nedeni ohss sendromunu engellemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…