- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.581
kuzum inceliğini söylemedi hiç rahim güzel dedi sadecepembiş eray hoca ignelere basladıgın gün kontrolde rahim inceliğne kaç demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum inceliğini söylemedi hiç rahim güzel dedi sadecepembiş eray hoca ignelere basladıgın gün kontrolde rahim inceliğne kaç demişti.
Evet bnmde 3. Gunu 4 mm idi tamamdır istedgmz incelikte dendi 5 altı istenılıyomuş rahımın incwliğipeki arkadaslar adetliyken iğne kontrolüne başlamak için gttiginizde kontrol ederken de rahmin ince olmasını istiyorlar.
mesela benim 7 ydi doktor tedaviye baslamadı . daha ince olması gerek dedi.
onun için yasmin verdi hatta . bir ay kullan öyle gel adetin 3 üncü günü dedi. tam sökülmemiştim o zaman . hatta gittigim günden 2 gün sonrayı söyledi. istersen gel bir de o gün bakalım incelmiş mi diye dedi. ama şehir dışından geldiğim için bir sonraki aya bıraktı
o gün ilk igneni oldun dimi gonal f ikuzum inceliğini söylemedi hiç rahim güzel dedi sadece
Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlardı hastanedeo gün ilk igneni oldun dimi gonal f i
Kan pıhtılaşma sorunu olanlar zaten iğne olmazsa bebeğini kaybediyor neden böyle bir şey demiş çok saçma geldi bence moralini bozma canım. Kan pıhtılaşması varsa mutlaka kullnaman gerekir. Bende var mı yok mu bilmiyorjm bende kullanmıştım ama zaten tüp bebk tedavilerinde transfer sonrası iğne ve aspirin başlanıyorKızlar kan pıhtılaşma sorunu olan var mı? Az once dahiliye kan testlerimi yaptrmak için gelmiştim doktor bana kan pıhtılaşma olanların iğne vurulunca bazılarında hamılelik devam edıyo bazılarında etmıyo dedi moralım bozuldu ya
Ben transferden sonra farkına vardım, test pozitif çıkınca da ohss olduğumu anladım. Cok ağır bir vaka değildi şükür. Ama ohss değeri nasıl ölçülüyor, kan tahlili mi varmış bilmiyordum. Keseyi görmeye gidince hemen kan tahlilleri yaptı doktorum. Durum iyi demistiBende 12 yumurtayla oldum ohss degerım 4000 olmuştu ama bana transfrr yapmadılar bu halde transfer yapılırsa ve bebek tutarsa allah korusun anneyı kaybetme ihtımalımız var denmişti
Canım arkadaşlar haklı. Mutlaka doktorunla durumu konus. Hemen tedavi planlasin sana. Kendim ohss olduğumda protein ağırlıklı beslenip bol su icmistim. Ama ağır vaka değildi benim, ağır vakalara başka müdahale edebilirler. Ara mutlaka, bizi de bilgilendir. Cok gecmış olsun canımEğer öyleysem ne yapmam gerekiyor dr gidemiyorum ben covid olduğum için birde gebelik için idrar tahlili olsam sonuç doğru çıkarmı acaba
Hayırlısı olsun canım hastaneye göre değişir ama ben yaklaşık 2 saat uzanmistim.Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlar mi hastanede?
Canım benim özel polikinikti, bana özel oda vardi. Transfer sonrası 1 saat yattım, sonra lavaboya kalktım. Daha sonra da serum yaptırdım bagısıklık destekleyici, bebeğin tutunmasini yardım eden, oda 1 saat sürdü. Totalde 2 saat kaldım. Ama devlette transfer olduğumda 30 dk tutuyorlardi, covid öncesi.Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlar mi hastanede?
Canım sen başkasına sormuşsun ama na transfer aramız 1 gün diye ben yazayım dedim. Benim de ağrım var. Bugun baya baya rahmim ağrıdı, hemen uzandım hareket etmeden yatıyorum. Bazen de sag kasikta sızlama oluyor. Normal mi bunlar yaAğrın var mı peki
Canım ben trambofili paneli yaptırdım. 12 gene bakıldı kan pihtilasmasi için, 3 u hasarlı çıktı. İgneye başladım, doktor olumsuz konuşmadı. Doktorun niye böyle konuşmuş anlamadım iğne vuruluyosun sorun çözülüyor, korkmaKızlar kan pıhtılaşma sorunu olan var mı? Az once dahiliye kan testlerimi yaptrmak için gelmiştim doktor bana kan pıhtılaşma olanların iğne vurulunca bazılarında hamılelik devam edıyo bazılarında etmıyo dedi moralım bozuldu ya
Doktor bana bir gün sonra yapabilirsin demişti ama 3 gün sonra yapmıştım ben canım.Kızlar transferin 2.gunu bugün. Ayakta banyo yapabilir miyim sizce yoksa bekleyeyim mi bir iki gün daha
Kullanıcam zaten canım tüp bebek doktorumda oyle demişti kullanıcaksın falan demişti ama bu doktor sacma sapan bişey attı şimdi ortaya canımı sıktı hiç sorma ya o ilaç zaten pıhtılaşmayı azaltmıyo mu neden dusuk olsun ki onu anlamadımKan pıhtılaşma sorunu olanlar zaten iğne olmazsa bebeğini kaybediyor neden böyle bir şey demiş çok saçma geldi bence moralini bozma canım. Kan pıhtılaşması varsa mutlaka kullnaman gerekir. Bende var mı yok mu bilmiyorjm bende kullanmıştım ama zaten tüp bebk tedavilerinde transfer sonrası iğne ve aspirin başlanıyor
Canım sen başkasına sormuşsun ama na transfer aramız 1 gün diye ben yazayım dedim. Benim de ağrım var. Bugun baya baya rahmim ağrıdı, hemen uzandım hareket etmeden yatıyorum. Bazen de sag kasikta sızlama oluyor. Normal mi bunlar ya
E2 degerinden anlaşılıyo canım bi de progesterona bakıyolar asırı yuksekse ohss oluyosunBen transferden sonra farkına vardım, test pozitif çıkınca da ohss olduğumu anladım. Cok ağır bir vaka değildi şükür. Ama ohss değeri nasıl ölçülüyor, kan tahlili mi varmış bilmiyordum. Keseyi görmeye gidince hemen kan tahlilleri yaptı doktorum. Durum iyi demisti
Homozgot heterozigot var tasıyıcı ve direk hasta sen hangisisin? Ben 1 gende hastayım 2 gende tasıyıcı canımCanım ben trambofili paneli yaptırdım. 12 gene bakıldı kan pihtilasmasi için, 3 u hasarlı çıktı. İgneye başladım, doktor olumsuz konuşmadı. Doktorun niye böyle konuşmuş anlamadım iğne vuruluyosun sorun çözülüyor, korkma
Merhabalar transferden sonra yatağıma sedye ile aldılar. Yarım saat yatmakyeterliymiş. İstersen idrarınıda yap dediler ama ben 40dk yattım sonra kalkıp idrarımı yapıp giyindim ve ayrıldım hastaneden. Size tavsiyem aşırı su içmeyin sonra tutması zor oluyor. İlk tedavimde çok içmiştim çok zorluk çektim.bu transferimde 3 bardak içtim yalnız. Duruma göre yanınızda su götürün ve orda için transfer zamnına göre içersiniz. Çünkü doktorum yoğun olduğu için 1 saat geç transfer oldum. Hatta transfer öncesi dr gelmeden azcık idrarımı boşalttım tuvaleteMerhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlardı hastanede