• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Günaydın arkadaşlar dün 5.günümdü kaset testte silik çıkmıştı.bugün 6.günümsabah hem kaset hemde hızlı gebelik testi yaptım.5 dk da böyle oldu. Pazar günü kan vereyim diyorum. 8.günüm oluyor.işallah bu testler beni kandırmıyordur bozuk değildir. Dışarı çıkarsam farklı markada alayım diyorumEki Görüntüle 2716162 Eki Görüntüle 2716162

Eklentiler

• DSC_3437.JPG
    DSC_3437.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Hey gencler
Ne zaman girsem yok bu sefer olmuycak mi
Yok bir sey hissetmiyorum yok yanlis mi yaptim
Allah askiniza yapmayin
Beyin oyle aptal bir mahlukat ki saftirigim benim ben ne dersem inanmak zorunda
Soyle dusunun mesela parmagimi hareket ettircem once buna karar vermem lazim sonra beyne emir gitmesi lazim ve parmagim hareket eder.
Su beyne bi guzel emirler verin ya
Kesinlikle katılıyorum buna ek olarak ben de bir iki şey söylemek istedim.Her zaman umutsuzluğa düşme olumsuz bir şey duyduğumuzda üzülme hakkımız var.Bu da çünkü bir ihtiyaç yani sürekli harika olmalıyım baskısı ile gezen insanların ilerideki dönemlerde en büyük çöküntülere denk geldiğini biliyoruz.Bizim durumumuzda yıllarca deneyip başarısız olanlarımız var,tedavi olmamış ama sürekli negatifi gördüğü için önce predictorler alıp artık en ucuz kaset test alayım ya diyenlerimiz var (mesela ben 😁) sonra karnında büyütüp kaybedenlerimiz var.Var da var.Ama hepsi her deneme yeni,yepyeni.Eskinin enerjisini yükünü taşımamalı.Bu ilk tedavim ve içimde derinlerde ya negatif görürsem diye düşündüğüm bir nokta var onu da aldım kucağıma düşündüm ne olur diye çözmeye çalıştım kendimce yanıtları buldum.Ötelemeden hem olumsuz olma ihtimaliyle hem de bir sürü pozitif düşünceyle devam ediyorum🤩Mesela hayaller kuruyorum bir sürü pinterestte boardlar kuruyorum bebekle vs ilgili.Olmazsa ne olur ne kaybederim?Hiç.Kurduğum hayallerle kalırım o kadar 🥳Bir şeyin olmasını istiyorsak biraz da olduğunu kafamızda canlandırmak mühim!
Neyse o zamansaaaa herkese günaydın! 😘😁

Günaydın arkadaşlar dün 5.günümdü kaset testte silik çıkmıştı.bugün 6.günümsabah hem kaset hemde hızlı gebelik testi yaptım.5 dk da böyle oldu. Pazar günü kan vereyim diyorum. 8.günüm oluyor.işallah bu testler beni kandırmıyordur bozuk değildir. Dışarı çıkarsam farklı markada alayım diyorumEki Görüntüle 2716162 Eki Görüntüle 2716162
Canım bence artık kaset test alma direk kan var böylece için rahat olmuş olur 😊 hem baksana bariz var işte kendini kuruntuya sokma 😊 listemizdeki ilk hamilemiz sensin 🥰🥰🥰

Baya belli hayırlı olsun. Sizin 5. Gün embriyosuydu değil mi

Canım bence artık kaset test alma direk kan var böylece için rahat olmuş olur 😊 hem baksana bariz var işte kendini kuruntuya sokma 😊 listemizdeki ilk hamilemiz sensin 🥰🥰🥰
İşallah cnm☺ benim yumurtalıklar çok zayıf.rahim ince kalıyordu hep. Eşiminde spermde hareket ve sayı azlığı var. 5 yıllık evliyim insan inanamıyor işte

Ben bi de bir sey sormak istiyorum
Mesela ben asilama yaptirdigimda doktor 12. Gunden once yaptirirsan verdigim hormon ilaclarindan dolayi pozitif gorursun hamile olmadigin halde demisti
Bu tup bebek de 5. Gunde ogrenenler falan oluyo boyle bir yasak yok mu

Kesinlikle katılıyorum buna ek olarak ben de bir iki şey söylemek istedim.Her zaman umutsuzluğa düşme olumsuz bir şey duyduğumuzda üzülme hakkımız var.Bu da çünkü bir ihtiyaç yani sürekli harika olmalıyım baskısı ile gezen insanların ilerideki dönemlerde en büyük çöküntülere denk geldiğini biliyoruz.Bizim durumumuzda yıllarca deneyip başarısız olanlarımız var,tedavi olmamış ama sürekli negatifi gördüğü için önce predictorler alıp artık en ucuz kaset test alayım ya diyenlerimiz var (mesela ben 😁) sonra karnında büyütüp kaybedenlerimiz var.Var da var.Ama hepsi her deneme yeni,yepyeni.Eskinin enerjisini yükünü taşımamalı.Bu ilk tedavim ve içimde derinlerde ya negatif görürsem diye düşündüğüm bir nokta var onu da aldım kucağıma düşündüm ne olur diye çözmeye çalıştım kendimce yanıtları buldum.Ötelemeden hem olumsuz olma ihtimaliyle hem de bir sürü pozitif düşünceyle devam ediyorum🤩Mesela hayaller kuruyorum bir sürü pinterestte boardlar kuruyorum bebekle vs ilgili.Olmazsa ne olur ne kaybederim?Hiç.Kurduğum hayallerle kalırım o kadar 🥳Bir şeyin olmasını istiyorsak biraz da olduğunu kafamızda canlandırmak mühim!
Neyse o zamansaaaa herkese günaydın! 😘😁
Çok haklisin canım 👍 bu süreç dusup kalkarak ilerleyen bir süreç. Her şeyin yolunda olması gibi bazen hiç Bi şey yolunda gitmeyebilir. Her şey üst üste gelebilir bu böyle gideceği anlamına gelmiyor. 2 asilama negatif Sonra virüs girdi tüp bebeğe başlayamadım 4 ay ara verdim tüp bebeğe başladım haziranda temmuzda transfer oldum ve dış gebelik yaşadım. Dış gebeliği vücudumdan atmak da zman aldı ve yine ara vermem gerekti şimdi kasımda kontrolüm var her şey yolunda ise tranfser olucam. Bazen diyorum ya olmazsa diye ama bu ara geceleri "hamileyim" diyerek uyuyorum beyin kabul etsin önce 😁

Ben bi de bir sey sormak istiyorum
Mesela ben asilama yaptirdigimda doktor 12. Gunden once yaptirirsan verdigim hormon ilaclarindan dolayi pozitif gorursun hamile olmadigin halde demisti
Bu tup bebek de 5. Gunde ogrenenler falan oluyo boyle bir yasak yok mu
Canım tüp bebekte 5 gün laboratuvar da duruyor ya bebisler 5 gunde anne karnında 10.gun çıkmış oluyor aslında. Birde dondurlmus transferde çatlatma ignesinin etkiside olmamış oluyor

Günaydın hayırlı sabahlar dün akşam çatlatma iğneleri vurundum yarın sabah opu şimdi iğne kullanıyorm ya yine de yumurtalar da büyüme olur mu acaba merak ettim 🤗

Günaydın hayırlı sabahlar dün akşam çatlatma iğneleri vurundum yarın sabah opu şimdi iğne kullanıyorm ya yine de yumurtalar da büyüme olur mu acaba merak ettim 🤗
Günaydın canım 🥰 korkma hiç bir şey olmaz hepimiz senin aşamadan geçtik 😁 hepsi gelmesi gereken büyüklükte şu an Yarına hazırlar 💕

Hayirli olsun 🙂 Size onden soylediler mi benim de ikinci kez opu olacak sonra transfer olacak insallah, simdi dondurulmus uc embriyom var. Ben de acibademde yaptiriyorum. Transfer olmadan gununu soyluyorlar mi hemen. Benim belirsizdi doktorum arayip ucuncu gun donduralim tekrar opu yapalim dedi, insallah bebisinizi kucaginiza alirsiniz 🥰👏🏻
Yok canım bana da net şu tarih demediler opuda. Progesteron yüksek çıktığı için dondurdular bir ay lucrin kullandim. Ikinci adetimle estrofem başladım ilacın son günü transfer olacak dediler o da 16 kasima denk geliyor.

Back