- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.561
Evet yeni yıla adımımızı hamile olarak atıcaz inşaallahSene sonu kapanışını güzel yapıcaz bence güzel düşünelim güzel olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yeni yıla adımımızı hamile olarak atıcaz inşaallahSene sonu kapanışını güzel yapıcaz bence güzel düşünelim güzel olsun
İşallah ☺ işallahŞimdiden tebrik ederim T tugbis_5200 inşallah sağ salim al kucağına darısı bizlerin başına inşallah
Aaa ben de tolga beyin hastasiyimMerhabar arkadaşlar, dün bana iki tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı 3. denemem Ankara'da doktor Tolga Ecemiş'in hastasıyım kendisinden çok memnun kaldım. 17 Kasım test günüm inşallah hepimize nasip olur.
Cok sevindim kuzum insallah saglikli bir gebelik olurGünaydın arkadaşlar dün 5.günümdü kaset testte silik çıkmıştı.bugün 6.günümsabah hem kaset hemde hızlı gebelik testi yaptım.5 dk da böyle oldu. Pazar günü kan vereyim diyorum. 8.günüm oluyor.işallah bu testler beni kandırmıyordur bozuk değildir. Dışarı çıkarsam farklı markada alayım diyorumEki Görüntüle 2716162 Eki Görüntüle 2716162
peki arkadaslar adetliyken iğne kontrolüne başlamak için gttiginizde kontrol ederken de rahmin ince olmasını istiyorlar.Bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı için bugün hatta bende alıcaktım sonra kendi kendime dedim boşver git evde nar var onu ye bu arada doktorum rahim kalınlığımın 9 olduğunu söyledi o yüzden çokta şaapmadım
İşallah ☺ hep bir adım öteye gitmek için uğraşıyoruzCok sevindim kuzum insallah saglikli bir gebelik olur
Yani kuzum doktorum bakıp güzel demişti ve başlamıştım hiç birsey de o zaman sormak aklıma gelmemişti zaten sormam gerektiğini de bilmiyordumpeki arkadaslar adetliyken iğne kontrolüne başlamak için gttiginizde kontrol ederken de rahmin ince olmasını istiyorlar.
mesela benim 7 ydi doktor tedaviye baslamadı . daha ince olması gerek dedi.
onun için yasmin verdi hatta . bir ay kullan öyle gel adetin 3 üncü günü dedi. tam sökülmemiştim o zaman . hatta gittigim günden 2 gün sonrayı söyledi. istersen gel bir de o gün bakalım incelmiş mi diye dedi. ama şehir dışından geldiğim için bir sonraki aya bıraktı
tek embriyo mu canım kaçıncı gün embriyosuMerhabar arkadaşlar, dün bana iki tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı 3. denemem Ankara'da doktor Tolga Ecemiş'in hastasıyım kendisinden çok memnun kaldım. 17 Kasım test günüm inşallah hepimize nasip olur.
Geçmiş olsun canım karnın çok fazla sistiyse ohss olmussndr. Doktorunla iletisime geçtin mi hiç.Merhaba arkadaşlar 30 ekimde 2 em transfwri oldum 9 kasım beta bakılacaktı ama covid testim pozitif çıktı ilaç almıyorum kan vermeyede gidemeyeceğim ağrılarım var ve ayrıca karnım yumurta topalamadan sonra (17) inanılmaz şişti inmiyor bir türlü sizdede böyle bir durum varmı acaba
canım karnın şiştiyse mutlaka doktora danış ohhs belirtilerinden biriMerhaba arkadaşlar 30 ekimde 2 em transfwri oldum 9 kasım beta bakılacaktı ama covid testim pozitif çıktı ilaç almıyorum kan vermeyede gidemeyeceğim ağrılarım var ve ayrıca karnım yumurta topalamadan sonra (17) inanılmaz şişti inmiyor bir türlü sizdede böyle bir durum varmı acaba
evet bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim bunu cok merak ediyorum cnkü :)Yani kuzum doktorum bakıp güzel demişti ve başlamıştım hiç birsey de o zaman sormak aklıma gelmemişti zaten sormam gerektiğini de bilmiyordum
pembiş eray hoca ignelere basladıgın gün kontrolde rahim inceliğne kaç demişti.canım karnın şiştiyse mutlaka doktora danış ohhs belirtilerinden biri
Tüp bebeğe başladığım ilk gün doktr bana bir ilaç verdi dilinin altına koy erisin 15 dakika sonra su iç adetin sokulsun dedi ve gerçekten de ilaçtan sonra parçalı olarak adetim geldi. Siz yazınca benmde aklıma öyle bir şey geldi belki benimde rahim kalındı ve sokulsun diye böyle bir ilaç vermiş olabilir bana.peki arkadaslar adetliyken iğne kontrolüne başlamak için gttiginizde kontrol ederken de rahmin ince olmasını istiyorlar.
mesela benim 7 ydi doktor tedaviye baslamadı . daha ince olması gerek dedi.
onun için yasmin verdi hatta . bir ay kullan öyle gel adetin 3 üncü günü dedi. tam sökülmemiştim o zaman . hatta gittigim günden 2 gün sonrayı söyledi. istersen gel bir de o gün bakalım incelmiş mi diye dedi. ama şehir dışından geldiğim için bir sonraki aya bıraktı
büyükihtimal . iş te benim doktorum demedi. kontrol içinde onca yol gidecegiz ondan bu kadar detaylı arastırıyorum. yada bir gün sonra gidecegim .Tüp bebeğe başladığım ilk gün doktr bana bir ilaç verdi dilinin altına koy erisin 15 dakika sonra su iç adetin sokulsun dedi ve gerçekten de ilaçtan sonra parçalı olarak adetim geldi. Siz yazınca benmde aklıma öyle bir şey geldi belki benimde rahim kalındı ve sokulsun diye böyle bir ilaç vermiş olabilir bana.
Cnm doktoruna danış. Çünkü bazen ohss nedeniyle hastaneye yatırabiliyorlar. Hemde covid mişsin. Kan testide şart.belki filyasyon ekibi kan alabilir. Sonuçta test yapıp hastanede çalışabilirlerEğer öyleysem ne yapmam gerekiyor dr gidemiyorum ben covid olduğum için birde gebelik için idrar tahlili olsam sonuç doğru çıkarmı acaba
Canım doktorunla iletisime geç numarası varsa ara ya da hastaneyi ara seni doktorla gorustururler. Ben ohss olmadim ama midem ve bagirskalrimda sorun vardi ama. Benim opudan 1 hafta sonra geçti. Gebelik varsa rahatsızlığın arta bilir mutlaka doktora ulaşEğer öyleysem ne yapmam gerekiyor dr gidemiyorum ben covid olduğum için birde gebelik için idrar tahlili olsam sonuç doğru çıkarmı acaba
Dün bende transfer oldum. Aynen akşam tv izliyorum bende saçma sapan şeylere bile gözlerim doldu
Bende 12 yumurtayla oldum ohss degerım 4000 olmuştu ama bana transfrr yapmadılar bu halde transfer yapılırsa ve bebek tutarsa allah korusun anneyı kaybetme ihtımalımız var denmiştiÇok komik bi sayıyla oldum sadece 8 yumurta toplandı ve ohss oldum. Ben kortizon ilacı içiyorum, o yapıyor diye doktoru da aramadım. Gebelik pozitif gelince öğrenmiştim ohss olduğumu, gebelik daha da artırdı ohssyi zor zamanlardı. Ama bende ki en önemli belirti davul gibi şis bir karın ve akciğerlere yaptığı baskıdan dolayı nefes almakta zorluk yasamamdi