Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aaa ben de tolga beyin hastasiyim
Oglumuda o dogum yaptirmisti

Cok sevindim kuzum insallah saglikli bir gebelik olur

peki arkadaslar adetliyken iğne kontrolüne başlamak için gttiginizde kontrol ederken de rahmin ince olmasını istiyorlar.
mesela benim 7 ydi doktor tedaviye baslamadı . daha ince olması gerek dedi.
onun için yasmin verdi hatta . bir ay kullan öyle gel adetin 3 üncü günü dedi. tam sökülmemiştim o zaman . hatta gittigim günden 2 gün sonrayı söyledi. istersen gel bir de o gün bakalım incelmiş mi diye dedi. ama şehir dışından geldiğim için bir sonraki aya bıraktı

Yani kuzum doktorum bakıp güzel demişti ve başlamıştım hiç birsey de o zaman sormak aklıma gelmemişti zaten sormam gerektiğini de bilmiyordum

Merhaba arkadaşlar 30 ekimde 2 em transfwri oldum 9 kasım beta bakılacaktı ama covid testim pozitif çıktı ilaç almıyorum kan vermeyede gidemeyeceğim ağrılarım var ve ayrıca karnım yumurta topalamadan sonra (17) inanılmaz şişti inmiyor bir türlü sizdede böyle bir durum varmı acaba

Geçmiş olsun canım karnın çok fazla sistiyse ohss olmussndr. Doktorunla iletisime geçtin mi hiç.

canım karnın şiştiyse mutlaka doktora danış ohhs belirtilerinden biri

Tüp bebeğe başladığım ilk gün doktr bana bir ilaç verdi dilinin altına koy erisin 15 dakika sonra su iç adetin sokulsun dedi ve gerçekten de ilaçtan sonra parçalı olarak adetim geldi. Siz yazınca benmde aklıma öyle bir şey geldi belki benimde rahim kalındı ve sokulsun diye böyle bir ilaç vermiş olabilir bana.

büyükihtimal . iş te benim doktorum demedi. kontrol içinde onca yol gidecegiz ondan bu kadar detaylı arastırıyorum. yada bir gün sonra gidecegim .

Eğer öyleysem ne yapmam gerekiyor dr gidemiyorum ben covid olduğum için birde gebelik için idrar tahlili olsam sonuç doğru çıkarmı acaba
Cnm doktoruna danış. Çünkü bazen ohss nedeniyle hastaneye yatırabiliyorlar. Hemde covid mişsin. Kan testide şart.belki filyasyon ekibi kan alabilir. Sonuçta test yapıp hastanede çalışabilirler

Eğer öyleysem ne yapmam gerekiyor dr gidemiyorum ben covid olduğum için birde gebelik için idrar tahlili olsam sonuç doğru çıkarmı acaba
Canım doktorunla iletisime geç numarası varsa ara ya da hastaneyi ara seni doktorla gorustururler. Ben ohss olmadim ama midem ve bagirskalrimda sorun vardi ama. Benim opudan 1 hafta sonra geçti. Gebelik varsa rahatsızlığın arta bilir mutlaka doktora ulaş

Bende 12 yumurtayla oldum ohss degerım 4000 olmuştu ama bana transfrr yapmadılar bu halde transfer yapılırsa ve bebek tutarsa allah korusun anneyı kaybetme ihtımalımız var denmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…