• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Günaydın canım 🥰 korkma hiç bir şey olmaz hepimiz senin aşamadan geçtik 😁 hepsi gelmesi gereken büyüklükte şu an Yarına hazırlar 💕
Evet dün doktor da öyle söyledi hepsi gereken boyutta yeterli daha iğne kullanmaya gerek yok dedi. 2 tane gonelf var diplerinde kaldı 🤗

Daha transfer bile olmadınız ne bu umutsuzluk canım. Ben transfer oldum yine hiç bir his yok her duruma hazır olalım ama çokta umutsuz olmayalım 😉
Ilk transferinde tutmayan o kadar cok insan var ki, görünce ister istemez benimki de tutmaz diyorum. Gerçi çok şükür şimdiye kadar rahimle ilgili herhangi bir sorun görülmedi. Yumurtalarım gelişmiyor diye döllenmiyordu onu da opuda hallettiler. Şu an 4 tane embriyom var 1. kaliteye yakın dediler. Olmazsa vardır bir hayır deyip denemeye devam...

Ilk transferinde tutmayan o kadar cok insan var ki, görünce ister istemez benimki de tutmaz diyorum. Gerçi çok şükür şimdiye kadar rahimle ilgili herhangi bir sorun görülmedi. Yumurtalarım gelişmiyor diye döllenmiyordu onu da opuda hallettiler. Şu an 4 tane embriyom var 1. kaliteye yakın dediler. Olmazsa vardır bir hayır deyip denemeye devam...
Ilk transferde tutmayan o kadar cok insan var ki cumlesi yerine
İlk transferde tutan o kadar cok insan var ki demen daha guzel olur 😉

canım çok karamsarsın lütfen böyle yapma. pozitif enerji gönder bebişlerine

Günaydın kızları dün transferimi. Oldum ama dünden beri durduk yere ağlıyorum niye acaba
😌 duygu boşalması.Bir sürü hormon aldık çok normal süreç boyunca da sıkıyoruz kendimizi son aşamada sular seller🤭Geçen ormanda köprk yavrularına mama verirken bile ağladım ben 😂Çok normal yani

Günaydın kızları dün transferimi. Oldum ama dünden beri durduk yere ağlıyorum niye acaba
Normaldir cnm ilaçlarla vücut hamileliğe alıştırılıyor.stres ve heyecan var günler geçmek bilmicek.duygusallaştık artık bir sonuca varmak istiyoruz. Ben daha transfer esnasında başladım ağlamaya. Sağolsun aynı anda transfer olduğum bir abla vardı çok destek oldu

Canım 5.gün embriyosu ve tek transfer edilecek,umarım tutar birazz stresliyim:// yenmeye çalışıyorum..çok fazla ilaç başladık ve de karnım şimdiden şişti gözle görülür,estrofem 3 progestan iğne2 coraspirin, vajinalfitil sanrim progestan,artı dekort,folikasit,ve prograf dye bir ilaç bilen var mı? Transfer öncesi başladık..
Bende dün başladım ve bende de çok şişkinlik ve gaz yaptı bende transferden 5 gün önce başlamış oldum hatta hemşireye güldüm ne kadar çok ilaç yazmışsınız diye 🤣

canım dekort yani kortizon devam ediyormu doktorunuz bende,tek embriyo olustugu ıcın malesef 5. güne..tüm olabılecek ıhtımallerı düşünüp tutması için bu kdr cok ilaç verdi doktorum diye düşünüyorum..2. embriyom 3. günde gelişmesi durdu onu dondurmadılar malesef..eş kaynaklı benim problemim..ama içimde cok ciddi bir umut var inşallah tutarr diye resmen sabah akşam dua ediyorum Rabbim isteyen herkese anne olayı nasip etsin:KK200::anneadayı::nazar: papatya52 papatya52

canım dekort yani kortizon devam ediyormu doktorunuz bende,tek embriyo olustugu ıcın malesef 5. güne..tüm olabılecek ıhtımallerı düşünüp tutması için bu kdr cok ilaç verdi doktorum diye düşünüyorum..2. embriyom 3. günde gelişmesi durdu onu dondurmadılar malesef..eş kaynaklı benim problemim..ama içimde cok ciddi bir umut var inşallah tutarr diye resmen sabah akşam dua ediyorum Rabbim isteyen herkese anne olayı nasip etsin:KK200::anneadayı::nazar: papatya52 papatya52
İşallah güzel sonuçlar alırsınız 🥰 benimde tek embriyom kaldı transfer oldum dondurulmuş yok. Banada leucositim verdi o da dekort gibi işlev görüyor.Transferden 5 gün önce başladım test gününe kadar devam

Kali
Canım aslında 3. Gunde sadece hucre sayısı onemli degıl yuzde kaç fragmantasyon var (dna hasarı), hücreler eşit büyüklükte mi bu da onemli.. ben burda konuşmuştum 3. Gunde 6 adet embrıyosuda 2. Kaliteymiş yıne olmıcak falan dıye panık olmuş kadın 2. Kaliteyı duyunca 5. Gune getrmişler embrıyoları su an gelen 2 taneyle ikizlere hamıle.. kaliteyede mi takılmamak lazım anlamadım doktoruma sordugumda ama kalite istatistik olarak onemli kaliteli olanlar genel olarak tutuyo tutmadgı zamanda oluyo dedı ama kalitesi dusuklerde tutabılıyo dedı yuzde olarak az oluyo sadece dedı
Kalite denen şey fragmantayon mu? Hücre sayısı mı? Hücrelerinneşitliği mi? Orta kalitede hangisi eksik acaba 🤔 neyse ya 2 tanesi tam istediğimiz gibi dedi. 5. Güne de giderler herhalde. Bide kader kısmet. Yazdığın örnek de bunun kanıtı yani

Canım 5.gün embriyosu ve tek transfer edilecek,umarım tutar birazz stresliyim:// yenmeye çalışıyorum..çok fazla ilaç başladık ve de karnım şimdiden şişti gözle görülür,estrofem 3 progestan iğne2 coraspirin, vajinalfitil sanrim progestan,artı dekort,folikasit,ve prograf dye bir ilaç bilen var mı? Transfer öncesi başladık..
Canım bende aynı olmuştum. Şişkinlik huzursuz ediyor ama çok takılmamaya şaşırmıştım. Kimi insanı o ilaçlar şişiriyormuş böyle. Sanki 6-7 kg birden almış gibi hissediyorsun. Kendini strese sokma, ilaçların normal bana da benzerlerini vermişti öncesi ve sonrasında. Stres çok önemli burda , kendini olabildiğince sürecin akışına bırak, o şişlikler vs hepsi normal ve hepsine güzel bir şeymiş gibi bak ve sarıl. Hepsi seni güzel bir sonuca götürecek🥰🥰

Back