Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Oh iyi sevindim bi etkisi olmamasına

Bende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok

Embriyologlar 3. Gün aradıklarında ne dediler?
benden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi.
3.gün için böyle yazmışım canım.. Sonrasında 2 tanesi daha atak yaptı 5.güne.. 11 tanesi donduruldu.. diğer geriden gelenleri 6.güne beklicez demişlerdi sonrasında beklemeye gerek yok sayı maksimumda zaten dediler.

Geç olsun güç olmasın bencee beklemek çok zor ama başka çaremizde yokkk benimde kasımda olcaktı transfer ama aralık sonuna kaldı sabır etcezzz
Doğru diyorsun da işte insan olmak kadın olmak kavuşma isteği bir an önce.. sabırsız anne adaylarıyız.. olmazsa pembiss123 'i beklicez onunla aramda 5-6 gün var o da henüz olmamış

Canım umudu var eden Allah kapılma umutsuzluğa inşallah güzel haberler verirsin yarn buradan..

2. gün için bölünmesi güzel. 4 oluyo 2. Gün. Durumlarini ögren ona göre 5. Güne beklet bence

Geriden gelenlere bak seeen maşallah maşallah cok güzel

Geriden gelenlere bak seeen maşallah maşallah cok güzel

Allahtan umut kesilmez lütfen öyle düşünmeyin bu sefer olmadı belki ama bir sonrakinde olur inşallah. Yılmak yok

Allahtan umut kesilmez canım. Sonradan gelişen embriyolar oluyor rabbim senin mucizeni göndersin inşaallah ama olmazsa yılmak yok bir daha denersin

evet canım 10 gün oldu tık yok daha bende
Bi sıkıntı olmamıştır inşallah doktorum bana adetlerin düzenli midir diye sordu çok düzenli hiç gecikme yaşamadım dedim çok iyi o zaman adet olunca geliyorsun tedaviye başlıyoruz dedi. Herkes gecikme yaşamıyor belki de en geç pazartesi gitmeyi düşünüyorum

Derdini kiminle paylaşırsan paylaş günün sonunda yine sen mücadele ediyor olacaksınız. Ben de hiç kimseye söylemedim sadece eşim, ben ve bir de Allah ne çektiğimizi biliyor. Her ay regl oldun mu soruları ile şarlamıyorum en yakınlarım tarafından. Bol bol dua ediyorum. Meryem suresi19 21 22 ve Yasin suresi 82 83 okuyorum iki gündür. Bugün toplama işleminin 2.günü sabahları arayıp bilgi veriyorlar kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Şuana kadar elhamdulillah yolunda ama Allah neyi takdir ederse o. Biz tedavi olup takdiri Allah’a bırakıyoruz ama kuluz ve zorlanıyoruz haliyle. Allah hayırlısını güzel evlatları nasip etsin inşallah.

canım benim doktor 12 gün geçince gel dedi bakalım ilk defa bu kadar uzaadı 2-3 gün aksadığı oluyordu ama bu ilk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…