- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.301
Ya kıyamam sanaEmbriyologlar 3. Gün aradıklarında ne dediler?
Evet bunu ben de merak ediyorumCanım ilk pozitifi sen aldığına göre, soru soralım sana. Transfer sonrası belirtin var mıydıbenim dün transferde beri rahim içimde hafif hafif sizi oluyor da merak ettim sen neler yaşadın
6.gün 1 taneKaçıncı gün embriyosu canım bide kaç embriyo olacak
Oh iyi sevindim bi etkisi olmamasınaKızlar sordum doktora etkilemez dedi, bölgesel etki ettiği için çok şükür
Beni de bugün aradı 2. Gün 7 tanesi bölünmüş, kaç hücreli dedim 4ve üzeri diyor ama net değil yani havadan söyledi öyle
Bana da söylemedi bugün canım yarın transferden önce artık söyler heraldeduruma göre diğer embriyoların 5. Güne gitmesini ve öyle dondurulması istiyorum, doğru mu düşünüyorum?
Acikcaai bekledigimden az belirti oldu herkeste ayni olmuyor herlde bende sadece adet sancilari oldu ara ara rahimde kasilmalar baska birsey yok canm
benden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi.Embriyologlar 3. Gün aradıklarında ne dediler?
Doğru diyorsun da işte insan olmak kadın olmak kavuşma isteği bir an önce.. sabırsız anne adaylarıyız.. olmazsaGeç olsun güç olmasın bencee beklemek çok zor ama başka çaremizde yokkk benimde kasımda olcaktı transfer ama aralık sonuna kaldı sabır etcezzz
Canım umudu var eden Allah kapılma umutsuzluğa inşallah güzel haberler verirsin yarn buradan..Bende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Dr esime esinin yaninda ol.ona teselli ver cok umut yok demis oyle kötüyüm ki aglamaktan mahfoldum bir tane dollenseydi bari o şansim bile yokCanım umudu var eden Allah kapılma umutsuzluğa inşallah güzel haberler verirsin yarn buradan..
2. gün için bölünmesi güzel. 4 oluyo 2. Gün. Durumlarini ögren ona göre 5. Güne beklet benceKızlar sordum doktora etkilemez dedi, bölgesel etki ettiği için çok şükür
Beni de bugün aradı 2. Gün 7 tanesi bölünmüş, kaç hücreli dedim 4ve üzeri diyor ama net değil yani havadan söyledi öyle
Bana da söylemedi bugün canım yarın transferden önce artık söyler heraldeduruma göre diğer embriyoların 5. Güne gitmesini ve öyle dondurulması istiyorum, doğru mu düşünüyorum?
Aynen öyle çok gıcık bir durumYa kıyamam sananasıl endişeleniyor insan dimi bugün sanki hepsi yarın elenecekmiş hiçbir şey kalmıcakmış gibi korkunç bir düşünce geldi aklıma
Geriden gelenlere bak seeenbenden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi.
3.gün için böyle yazmışım canım.. Sonrasında 2 tanesi daha atak yaptı 5.güne.. 11 tanesi donduruldu.. diğer geriden gelenleri 6.güne beklicez demişlerdi sonrasında beklemeye gerek yok sayı maksimumda zaten dediler.
Geriden gelenlere bak seeenbenden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi.
3.gün için böyle yazmışım canım.. Sonrasında 2 tanesi daha atak yaptı 5.güne.. 11 tanesi donduruldu.. diğer geriden gelenleri 6.güne beklicez demişlerdi sonrasında beklemeye gerek yok sayı maksimumda zaten dediler.
Allahtan umut kesilmez lütfen öyle düşünmeyin bu sefer olmadı belki ama bir sonrakinde olur inşallah. Yılmak yokBende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
evet canım 10 gün oldu tık yok daha bendeDoğru diyorsun da işte insan olmak kadın olmak kavuşma isteği bir an önce.. sabırsız anne adaylarıyız.. olmazsapembiss123 'i beklicez onunla aramda 5-6 gün var o da henüz olmamış
Allahtan umut kesilmez canım. Sonradan gelişen embriyolar oluyor rabbim senin mucizeni göndersin inşaallahBende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Bi sıkıntı olmamıştır inşallah doktorum bana adetlerin düzenli midir diye sordu çok düzenli hiç gecikme yaşamadım dedim çok iyi o zaman adet olunca geliyorsun tedaviye başlıyoruz dedi. Herkes gecikme yaşamıyor belki de en geç pazartesi gitmeyi düşünüyorumevet canım 10 gün oldu tık yok daha bende
Derdini kiminle paylaşırsan paylaş günün sonunda yine sen mücadele ediyor olacaksınız. Ben de hiç kimseye söylemedim sadece eşim, ben ve bir de Allah ne çektiğimizi biliyor. Her ay regl oldun mu soruları ile şarlamıyorum en yakınlarım tarafından. Bol bol dua ediyorum. Meryem suresi19 21 22 ve Yasin suresi 82 83 okuyorum iki gündür. Bugün toplama işleminin 2.günü sabahları arayıp bilgi veriyorlar kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Şuana kadar elhamdulillah yolunda ama Allah neyi takdir ederse o. Biz tedavi olup takdiri Allah’a bırakıyoruz ama kuluz ve zorlanıyoruz haliyle. Allah hayırlısını güzel evlatları nasip etsin inşallah.üzme canını bugünlerde geçecek . benim annem alzehimer hastası derdimi paylaşacağım kimsem yok. hem annem e bakmak zorundayım hem tedavi oluyorum hem de tüp bebek masraflarını karşılamakla uğraşıyorum eşim sağolsun hiç yardım etmez. bunlara rağmen sabır diyorum imtihan diyorum geçecek diyorum.rabbim alnımıza hayırlar yazsın inş. amin
canım benim doktor 12 gün geçince gel dedi bakalım ilk defa bu kadar uzaadı 2-3 gün aksadığı oluyordu ama bu ilk olduBi sıkıntı olmamıştır inşallah doktorum bana adetlerin düzenli midir diye sordu çok düzenli hiç gecikme yaşamadım dedim çok iyi o zaman adet olunca geliyorsun tedaviye başlıyoruz dedi. Herkes gecikme yaşamıyor belki de en geç pazartesi gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?