• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

herkese selamlar,,arkadaşlar ekim 12 de opu olmuştum, 9 Kasımda Transferim olmasına karar verdi doktorum,ben iğnelere fitillere başladım hayırlısı olsun bebişimm bana sağlıkla tutunsun tek duam Rabbimden :nazar: :dua: :KK200:
hayırlı olsun inşallah canım kaçıncı gün embriyosu olacak ve kaç embriyo transfer edilecek

Bende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Bu kotu gecmis olabilir ama bence imkansiz bir durum yok sonucta yumurtalar toplanacak kadar olgunlasmis ve esiniz sperm verecek kadar spermi var
Iki turlu döllenme oluyomus biri havuz gibi bir seyin icine yumoşları ve spermleri birakiyolarmis kim kimi dölleyebilirse
Bunun olmadigi kisilerde ikinci yontem uygulaniyomus yumoşlarınicine enjeksiyonla tek tek spermleri sokuyolarmis bir de bunu arastirin isterseniz

herkese selamlar,,arkadaşlar ekim 12 de opu olmuştum, 9 Kasımda Transferim olmasına karar verdi doktorum,ben iğnelere fitillere başladım hayırlısı olsun bebişimm bana sağlıkla tutunsun tek duam Rabbimden :nazar: :dua: :KK200:
Hayırlı olsun inşaallah 🤲 3. Gün embriyolar icin ne dediler size? Size de sorayim 🤓

Back