- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.341
Kabizlik için surup canım bende opudan sonra kullanmıştım onu zararı yok için rahat olsunUff valla ben şuanda da kabızım zaten duphalcak yazmış kötü bşey olur mu b
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabizlik için surup canım bende opudan sonra kullanmıştım onu zararı yok için rahat olsunUff valla ben şuanda da kabızım zaten duphalcak yazmış kötü bşey olur mu b
Bizde de tam tersi doktor eşine gerek yok dedi banaAh canim geçmiş olsun. Benden almadılar eşimden aldilar test. Iğneyle ufak anestezi alacağım için bana gerek yokmuş
varsınız, dahil ettim ben sizi :)Listede varmiyim bilmiyorum . Yarın transferim var. 18 Kasım test günü oluyor
Benim listede adım yok çünkü benim daha transfer günüm falan belli değilkızlar listede adı olan test tarihi yazmayan arkadaşlar test traihlerinizi de söyler misinizz
Bende öyle yaparım büyük ihtimalleKabizlik için surup canım bende opudan sonra kullanmıştım onu zararı yok için rahat olsun
tamam canım belli olunca haberleşelim ♥Benim listede adım yok çünkü benim daha transfer günüm falan belli değil
Sahi benim eşim operasyon geçirdi ondanBizde de tam tersi doktor eşine gerek yok dedi bana
Kuzum benim 20 kasım test tarihimkızlar listede adı olan test tarihi yazmayan arkadaşlar test traihlerinizi de söyler misinizz
Hı anladım canım doğrudurSahi benim eşim operasyon geçirdi ondan
Benimki belli değil canım. Malum aralık sonu gibi olur o zamana kdr her şey iyi gidersekızlar listede adı olan test tarihi yazmayan arkadaşlar test traihlerinizi de söyler misinizz
hayırlı olsun inşallah canım kaçıncı gün embriyosu olacak ve kaç embriyo transfer edilecekherkese selamlar,,arkadaşlar ekim 12 de opu olmuştum, 9 Kasımda Transferim olmasına karar verdi doktorum,ben iğnelere fitillere başladım hayırlısı olsun bebişimm bana sağlıkla tutunsun tek duam Rabbimden
inşallah canım her şey gönlünce olsun ♥Benimki belli değil canım. Malum aralık sonu gibi olur o zamana kdr her şey iyi giderse
Tabi eklerimAynen canım hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin amin.dualarına beni de ekler misin
Test tarihim 21 kasım canım.kızlar listede adı olan test tarihi yazmayan arkadaşlar test traihlerinizi de söyler misinizz
Bu kotu gecmis olabilir ama bence imkansiz bir durum yok sonucta yumurtalar toplanacak kadar olgunlasmis ve esiniz sperm verecek kadar spermi varBende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Canım 22 kasim
Hayırlı olsun inşaallah 3. Gün embriyolar icin ne dediler size? Size de sorayimherkese selamlar,,arkadaşlar ekim 12 de opu olmuştum, 9 Kasımda Transferim olmasına karar verdi doktorum,ben iğnelere fitillere başladım hayırlısı olsun bebişimm bana sağlıkla tutunsun tek duam Rabbimden