- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.321
Yaa uzulmeyin diyecem ama mumkuncdegil herseyin zamani var baska doktora gidin doktora gitmeden once biraz beslenmenize dikkat edin olmaz diye birsey yok allaha tevekkul edin olur insallahBende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Lutfen oyle soylemeyin elbette insan cok yoruluyor, uzuluyor ama siz lutfen umudunuzu yitirmeyin. Ben her zaman kendi sagligima ailemin sagligina sukur ediyorum. Olursa Allah’tan olmazsa ya nasip. Cok sukur ki siz iyi olun; umut her zaman olsun ki icinizi yesertsin olmaz demeyin insallah yine olur daha ilk yumurta toplama isleminizmis insallah sonrakilerde olur kim bilir. Burda cogu arkadasimizin da ikinci ucuncu denemeleri. Hayat surprizlerle dolu. Lutfen yalniz da hissetmeyin her sey insanlar icin.Bende 40 yaşindayim dun yumurtalar toplandi 4 tane bügun oglen aradilar hic biri dolenmemiş okadar uzgunümki transferi bile goremedim oysa ne cok umutluydum yinede yrn sabaha kadar beklicez dediler ama umut yok dendi yikilmıs durumdayim ilk denemmedi bir tane bile döllenmedi inşallah sizinkiler sım sıkı tutunir benim artik umudum hic yok
Canım zor sıkıntılı süreçler hepimiz yaşıyoruz hormon almak psikolojimizi altüst ediyor emin ol tedirginliğini bizler de yaşadık.. ne oldu ne olacak hala bir çoğumuz yarım yamalak bilgilerle destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.. lütfen kendini toparla.. ben kendimi bu süreçte hiç hazır hissetmedim.Dr esime esinin yaninda ol.ona teselli ver cok umut yok demis oyle kötüyüm ki aglamaktan mahfoldum bir tane dollenseydi bari o şansim bile yok
Benim transferim kısmetse yarın yapılacak yumurta toplama sonrası progestan kapsül verdiler ancak yapamıyorum benİkisininde doktorum tercih etticanım ben dış gebelik. Geçirdim ama teşhis konmadan önce kanamam oldu normalde fitil kullanıyordum günde 3 tNe sonra bunu günde 6 taneye çıkardık ama progestron değerim dusuk olunca birde iğne eklendi. Igne vurulurken ağrılı değil ama sonrası ağrılı o yuzden fitil kullan. Birde ağızdan alırsan yan etkileri çok oluyor o yüzden fitil olarak alman daha iyi
Neden canım zor değil kapsül büyük değil birde kaygan. Karşıya ayna koy oturur pozisyonda bacaklarını aç bir iki deneme zor olur belki ama alışırsın. Alttan muayeneden daha kolayBenim transferim kısmetse yarın yapılacak yumurta toplama sonrası progestan kapsül verdiler ancak yapamıyorum ben
Az kalmış canım. Kabiz olmamaya bakMerhaba benim de cumartesi günü opu var bugun covit testi falan yaptırdım işte
Benim transferim kısmetse yarın yapılacak yumurta toplama sonrası progestan kapsül verdiler ancak yapamıyorum ben
Siz hangi aşamada siniz?Tüh kaçırdım ben o zaman
3. Gün yarın transfer yaş 38 kalırsa iki embriyoşimdiden hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilecek
Uff valla ben şuanda da kabızım zaten duphalcak yazmış kötü bşey olur mu bAz kalmış canım. Kabiz olmamaya bak
Benim opu oldu. Embriyoların 3. GünüydüSiz hangi aşamada siniz?
Test nasil gecti ?Merhaba benim de cumartesi günü opu var bugun covit testi falan yaptırdım işte
Aynen canım hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin amin.dualarına beni de ekler misinDerdini kiminle paylaşırsan paylaş günün sonunda yine sen mücadele ediyor olacaksınız. Ben de hiç kimseye söylemedim sadece eşim, ben ve bir de Allah ne çektiğimizi biliyor. Her ay regl oldun mu soruları ile şarlamıyorum en yakınlarım tarafından. Bol bol dua ediyorum. Meryem suresi19 21 22 ve Yasin suresi 82 83 okuyorum iki gündür. Bugün toplama işleminin 2.günü sabahları arayıp bilgi veriyorlar kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Şuana kadar elhamdulillah yolunda ama Allah neyi takdir ederse o. Biz tedavi olup takdiri Allah’a bırakıyoruz ama kuluz ve zorlanıyoruz haliyle. Allah hayırlısını güzel evlatları nasip etsin inşallah.
Transfer ne zaman olacak yeni takip ediyorum mesajlariBenim opu oldu. Embriyoların 3. Günüydü
Listede varmiyim bilmiyorum . Yarın transferim var. 18 Kasım test günü oluyorkızlar listede adı olan test tarihi yazmayan arkadaşlar test traihlerinizi de söyler misinizz
Burnum acıdı açıkcası sonra aşırı derecede midem bulandı toplumda olduğum için sıktım kendimiTest nasil gecti ?
5. Gün dondurulucak bidaha ki adetle baslicaz kismetseTransfer ne zaman olacak yeni takip ediyorum mesajlari
Ah canim geçmiş olsun. Benden almadılar eşimden aldilar test. Iğneyle ufak anestezi alacağım için bana gerek yokmuşBurnum acıdı açıkcası sonra aşırı derecede midem bulandı toplumda olduğum için sıktım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?