- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.201
Hayırlı olsun canım kan nezaman vereceksinEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Geriden gelenler de dondurulabiliyor yaniEvt 3.gun 4 tanesinin olmasi gerektigi gibi oldugunu 3 tanesinin geriden geldigini soylediler 5.gunde ise 2 tanesinin yasamadigini 5 tanesinin donduruldugunu soylediler
Benimde geriden gelen 2 tane donduruldu. 6. Güne 5. Gün uyumuyla ulastiGeriden gelenler de dondurulabiliyor yani
Sana ne dediler 3. Gün aradiklarinda?Benimde geriden gelen 2 tane donduruldu. 6. Güne 5. Gün uyumuyla ulasti
Tabiki geriden gelmesi biraz yavas gelisiyor demek ama gelisebiliyor yetisiyor yani onlarin belli saat araliklari varmis ona gore soyluyorlar inslalah digerleride gelir 5.guneGeriden gelenler de dondurulabiliyor yani
Aynen bazen 6.gune birakiyorlar geriden gelenleri onlari 6.gun donduruyorlarSana ne dediler 3. Gün aradiklarinda?
Bana c.tesi gelmez simdiAynen bazen 6.gune birakiyorlar geriden gelenleri onlari 6.gun donduruyorlar
Tesekkur edetim darisi basiniz ins
Ben sancıdan duramamıştım sonra gaz olacağı aklıma geldi pankreoflat içince geçti iyi gelecektirÇok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırım
Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecek
Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalım
Canım benim ikiside 3.gün embriyosu biri 10 hücreli diğeri 7 hücreli ikise iyi demişlerdi.Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Canım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.Çok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırım
Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecek
Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalım
Pankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusuCanım senin transferin yarın olacaktı değil mi bahsettiğin ilaç sakıncalı olabilir doktoruna danış istersen, bana ağrı kesici bile almayın dediler. O ilaç bağırsak vs. kaslardaki spazmı dolayısıyla kasları rahatlatıyor. Bu rahim kaslarını da etkileyebilir.
3. Gün 8 hücreli olması çok iyi benim ilk opuda sadece 1 yumurtam vardı ve 3. Gün 5 hücreliydi embriyolog geriden geliyor demişti ancak 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Zaten 5. Güne %25 geliyor demişti embriyolog toplam toplanan yumurtanın.Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Kaçıncı gün embriyosu canım bide kaç embriyo olacak
Evet canım ben de zamanında çok kullanmıştım. Transferden sonra çikolata bile yasak rahim kaslarını gevşetiyormuş diye. Öncesinde düzenli alırsa ilacı sonrasına da etki edebilir diye düşündüm.Pankreoflat bağırsak gaZı için ama transfer varsa tabiki sorması en doğrusu
Bana da öyle dedi ama 3. Güne daha iyi bekliyordum. Umarım bu şekilde devam eder3. Gün 8 hücreli olması çok iyi benim ilk opuda sadece 1 yumurtam vardı ve 3. Gün 5 hücreliydi embriyolog geriden geliyor demişti ancak 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Zaten 5. Güne %25 geliyor demişti embriyolog toplam toplanan yumurtanın.
Donduruldu mu?Canım benim ikiside 3.gün embriyosu biri 10 hücreli diğeri 7 hücreli ikise iyi demişlerdi.
Allah razi olsun sagol canimGaliba mı???bildiğin pozitif çıkmış hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Evet hayatım dondurulduDonduruldu mu?
Hayırlısı olsun canım inşaallah. Benim de bugün dondurulsaydı da içim rahat etseydiEvet hayatım donduruldu
Haklısın hayatım ben yarın transfer olacağını atlamışımEvet canım ben de zamanında çok kullanmıştım. Transferden sonra çikolata bile yasak rahim kaslarını gevşetiyormuş diye. Öncesinde düzenli alırsa ilacı sonrasına da etki edebilir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?