Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırım
Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecek
eczhnm bana olmuştu opudan sonra pankreoflat kullandım hemencik geçti.
Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalım

Kalite genelde 5.gun belli oluyor ekstra sorarsan soyluyorlsr yoksa oyle bahsetmiyorlar
Seni aradıklarında 3. Gün ne dediler? Bana sadece 1 tanesinin 2. Gün gelişiminde olduğunu söyledi. 2 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7, diğerleri de orta kalite dedi. Modum düştü benim ya 5. Güne gitmezse

Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?

Seni aradıklarında 3. Gün ne dediler? Bana sadece 1 tanesinin 2. Gün gelişiminde olduğunu söyledi. 2 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7, diğerleri de orta kalite dedi. Modum düştü benim ya 5. Güne gitmezse
Benim 7 dollenen yumurtadan 4 unun gelisiminin olmasi gerektigi gibi 3 unun de geriden geldigini soylemislerdi.. moralini bozma canim 8 hucreli beklenen birsey zaten inslalah digerleride erisir 5.gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…