- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.181
Tesekkur ederim canim duamdasiniz insallah bu guzel haberi sizlerden de alaczGözün aydın canım evet hamilesin hayırlısı olsun
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Insallah canim sagolasnyaaaa çok heyecanlı hadi sağlıkla gelsin
Eki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamiley
Tesekkur edetim darisi basiniz insHayırlı olsunnn canımm
canım o ekimde transfer olmuştu sanırım ben kasım ayı için demiştimElf diye bi arkadas vardi. O yarın test yapicak
ayyyy çok sevindim canıııımm Rabbim tamamını erdirsin kucağına almayı da nasip etsinnn darısı bizlere inşallahEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Çok sağol canım benim inşallah en hayırlısı olur ben de şimdilik müdahale etmeyeceğim sanırımO konular hassas konular ya. Bazen ben de acaba doktora şöyle dese miydim diyorum sonra yokyok hiçbişeyine karışmiyim o ne derse öyle olsun diyorum.
ben de sonuç olarak hiç müdahale etmeden ne derse tamam dedim canım.
3te de 5te de tutan da var tutmayan da..
Senin için en hayırlısını diliyorum kuzucum
Ben de çok rahatsızım canım ya arayıp söylerim bugün bakalım ne diyecekCanım rahatsızlıklar geçiyor merak etme bu süreç zor birazama devam ederse transfer günü doktoruna mutlaka söyle ben taze transfer olucaktim rahatsizlijlrim fazlaydı ve gecmedi. Ohss olmadim ama doktorum riske atmayalım dedi dondurduk adet sonrası oldum transfer.
Sen söyleyince ben de başladım canım evde vardı, inşallah faydası olur bakalımeczhnm bana olmuştu opudan sonra pankreoflat kullandım hemencik geçti.
Ne güzel uyandık bugün, sağlıkla devam etsin inşallahEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Allah razi olsun canim insallah duam sizlerle insallah olacakayyyy çok sevindim canıııımm Rabbim tamamını erdirsin kucağına almayı da nasip etsinnn darısı bizlere inşallah
Cok tesekkur ederim insallahNe güzel uyandık bugün, sağlıkla devam etsin inşallah
Galiba mı???Eki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Seni aradıklarında 3. Gün ne dediler? Bana sadece 1 tanesinin 2. Gün gelişiminde olduğunu söyledi. 2 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7, diğerleri de orta kalite dedi. Modum düştü benim ya 5. Güne gitmezseKalite genelde 5.gun belli oluyor ekstra sorarsan soyluyorlsr yoksa oyle bahsetmiyorlar
Benim 7 dollenen yumurtadan 4 unun gelisiminin olmasi gerektigi gibi 3 unun de geriden geldigini soylemislerdi.. moralini bozma canim 8 hucreli beklenen birsey zaten inslalah digerleride erisir 5.guneSeni aradıklarında 3. Gün ne dediler? Bana sadece 1 tanesinin 2. Gün gelişiminde olduğunu söyledi. 2 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 7, diğerleri de orta kalite dedi. Modum düştü benim ya 5. Güne gitmezse
3. günde mi dediler? Senin 5 tanesi dondurulmuştu diye hatırlıyorumBenim 7 dollenen yumurtadan 4 unun gelisiminin olmasi gerektigi gibi 3 unun de geriden geldigini soylemislerdi.. moralini bozma canim 8 hucreli beklenen birsey zaten inslalah digerleride erisir 5.gune
Evt 3.gun 4 tanesinin olmasi gerektigi gibi oldugunu 3 tanesinin geriden geldigini soylediler 5.gunde ise 2 tanesinin yasamadigini 5 tanesinin donduruldugunu soylediler3. günde mi dediler? Senin 5 tanesi dondurulmuştu diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?