- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.161
Canım rahatsızlıklar geçiyor merak etme bu süreç zor birazSorma kuzu ya baksana bir gün kaldı
İnşallah geçer kuzum ben ohss oldum sanmıştım ama çok şükür sizler söyleyince böyle rahatlıyorum
Transferi cuma 3.gün embriyosu en parlak en sıyrılanı koyarız dedi ama hala kararsızım, 5.güne gidelim diye ısrar edersem bir şeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor, bir yandan da 5 daha iyi diye okuyorumama doktoru dinleyeceğim sanırım tutacaksa tutar heralde yaa
8 i de döllenmiş. Yarın arayacaklar bakalım son durum ne. Kalitesi hakkında da bilgi veriyorlar mi?Aynen bekliyorum bakalimsenin yumurtalardan haber varmi
Kalite genelde 5.gun belli oluyor ekstra sorarsan soyluyorlsr yoksa oyle bahsetmiyorlar8 i de döllenmiş. Yarın arayacaklar bakalım son durum ne. Kalitesi hakkında da bilgi veriyorlar mi?
Sadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyor
Bu arada bebişleri almışsın, Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olup tutunsunlar inşallah
inşallah gelişimleri de güzel olur canım endişeliyim
Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misss
Amin canım çok sağol
Valla canım bugün bana vurdular. Ilk hiçbir şey hissetmedim ama kaç saat geçti canım hala yaniyor. Gobegime dokunamiyorum. Diğerlerini nasıl vuracagim diye düşünüyorumKızlar ben ilk kez kan sulandirici iğne vuruldum. İğne ucu acıtmadı ama sıvıyı verirken acayip canım yandı. 5 dakka falan çok acıdı. Ben mi yapamadım iğneyi ne dersiniz
Ben protein agirlikli beslendim c vitamini kivi ozellikle balik bol bol hemsirem kavrulmams kabak cekirdegi ile anans onerdi bana surekli yiyebilirsin bide yesillik diyolar maydanoz haricKizlaarrr ben de bugün estrofem ve coraspirin başladım. 2 hafta sonra kismetse transfer olacak. Siz transfer öncesi beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Ekstra ek olarak neler yapiyorsunuzz
Canım gunde bir tane iğne bir tane de coraspin verdi doktorKac tane kan sulandirici verdi sana doktor
Canım benim trambofi paneli testim biraz sıkıntılı çıktı, belki 9 ay kullanmam gerekebilir. Hamilelik olursa ara ara hemetologla görüşüp igneye karar verilecekmiş canımRica ederim canım. Gebelik olursa 3 ay devam
Ay sorma sorma, bende ben vuramadim diye düşünmüştüm. Meğersem iğne baya kötüymüşValla canım bugün bana vurdular. Ilk hiçbir şey hissetmedim ama kaç saat geçti canım hala yaniyor. Gobegime dokunamiyorum. Diğerlerini nasıl vuracagim diye düşünüyorum
Kan sulandiricinin adı neyCanım gunde bir tane iğne bir tane de coraspin verdi doktor
Hakkında hayırlısı çok güzel yorumlar var hakkında gerçekten ben başka doktorla karıştırdım onuAnkara memorial Aygül demirol canim insallah dogru karar ve zamandir
Canım enox almış eşim, bi marka daha var adı clexsan. Hepsi aynı ise yarıyor, bi fark yok dedi eşimKan sulandiricinin adı ney
Bana aynı gün 4 saat üstü yolculuğa izin vermiyoruz dediler keşke o gece kalabilsen bı yerdeHakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur mu
O gün bi gelsin bakalim ne yapabilirim belki Rabbim düzeltir hayirlsiini isteyecekBana aynı gün 4 saat üstü yolculuğa izin vermiyoruz dediler keşke o gece kalabilsen bı yerde
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Allah razi olsun darisi insallh sizlere ve tum isteyenlereAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?