Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım rahatsızlıklar geçiyor merak etme bu süreç zor biraz ama devam ederse transfer günü doktoruna mutlaka söyle ben taze transfer olucaktim rahatsizlijlrim fazlaydı ve gecmedi. Ohss olmadim ama doktorum riske atmayalım dedi dondurduk adet sonrası oldum transfer.

Kizlaarrr ben de bugün estrofem ve coraspirin başladım. 2 hafta sonra kismetse transfer olacak. Siz transfer öncesi beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Ekstra ek olarak neler yapiyorsunuzz

eczhnm bana olmuştu opudan sonra pankreoflat kullandım hemencik geçti.

Kızlar ben ilk kez kan sulandirici iğne vuruldum. İğne ucu acıtmadı ama sıvıyı verirken acayip canım yandı. 5 dakka falan çok acıdı. Ben mi yapamadım iğneyi ne dersiniz
Valla canım bugün bana vurdular. Ilk hiçbir şey hissetmedim ama kaç saat geçti canım hala yaniyor. Gobegime dokunamiyorum. Diğerlerini nasıl vuracagim diye düşünüyorum

Kizlaarrr ben de bugün estrofem ve coraspirin başladım. 2 hafta sonra kismetse transfer olacak. Siz transfer öncesi beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Ekstra ek olarak neler yapiyorsunuzz
Ben protein agirlikli beslendim c vitamini kivi ozellikle balik bol bol hemsirem kavrulmams kabak cekirdegi ile anans onerdi bana surekli yiyebilirsin bide yesillik diyolar maydanoz haric

Ankara memorial Aygül demirol canim insallah dogru karar ve zamandir
Hakkında hayırlısı çok güzel yorumlar var hakkında gerçekten ben başka doktorla karıştırdım onu şimdi baktım sayfasına. Hastane iyi doktor iyi inşallah sana pozitif verir rabbim bu sefer

Son düzenleme:
Bana aynı gün 4 saat üstü yolculuğa izin vermiyoruz dediler keşke o gece kalabilsen bı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…