- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.421
hayrlı olsun canım .Kızlar 9. Günüm testim böyle çıktı
Biri ilk 5. Dakikada çıkan diğeri ilk 15. Dakikada çıkan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayrlı olsun canım .Kızlar 9. Günüm testim böyle çıktı
Sağolasın canımhayrlı olsun canım .
Ayyy gözün aydınn canımmmm tebrik ederimmmmKızlar 9. Günüm testim böyle çıktı
Çok teşekkür ederim mukuucum inşallah kanda artışı da görebilirimAyyy gözün aydınn canımmmm tebrik ederimmmm
Görürsünn hayatımmm rahat oll yeterkiiÇok teşekkür ederim mukuucum inşallah kanda artışı da görebilirim
İnşAllahGörürsünn hayatımmm rahat oll yeterkii
Maşallah canım gayet net bi de kan ver sağlıcakla kucağına al inşallah Allah tamamına erdirsinKızlar 9. Günüm testim böyle çıktı
Oo Ahsen seni gördüm nasılsın canım durumun nasıl gidiyor inşallah cnm benim cümlemiz alsın 3 gün sonra 12. Günüm kısmetse kan vericemMaşallah canım gayet net bi de kan ver sağlıcakla kucağına al inşallah Allah tamamına erdirsin
Canım çok şükür iyiyim idare ediyoruz ben yazmıyorum ama seni takip ediyordum çok sevındım senin adınaOo Ahsen seni gördüm nasılsın canım durumun nasıl gidiyor inşallah cnm benim cümlemiz alsın 3 gün sonra 12. Günüm kısmetse kan vericem
İyi olmanıza sevindim büyüttün bebişi maşallah sağolaısn canım eksik olmaCanım çok şükür iyiyim idare ediyoruz ben yazmıyorum ama seni takip ediyordum çok sevındım senin adına
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda size de nasip olsun inşallah. Tutup tutmaması birçok duruma bağlı olabiliyormuş, sadece embriyo kaynaklı olmayabilir. Ya da iyi kalite görünen embriyo sağlıklı olmayabiliyormuş. Bir de hiçbir sebebi de olmayabiliyor. Ne güzel kaliteli yumurtanız oluyormuş denemeye devamÇok sevndm hayrlı olsn bnmde yumurtam toplandı iyi kalite demişlerdi ama ttmamştı malesef
Teşekkürler tez zamanda darısı başınıza olsun inşallah açıkçası ben yeme içme anlamında çok dikkat etmedim. Ama vitamin eksiklikliklerimi ölçtürmüştüm onlar için takviye kullandım. Özellikle d vitamini. Bir de transferden önce birkaç gün nar suyu içtim, transferden sonra da 2 gün havuç suyu. Az içmemin sebebi zaten fazla kalınlaşmıştı tutmaz diye düşündüm bir de. Ama herkesin bünyesi farklı bana yarayan şey size yaramayabilir. Genel anlamda olabildiğince, dert etmekten uzak durun. Hayırlısıyla, sağlıkla tutunsun inşallahAy hadi hayırlı olsun darısı başımızaa transfer sürecine kadar nelere dikkat ettiniz acabaa
Canim cok sevindim hayirli olsun Allah tamamini da erdirsin saglikli gebeligin olur inshaAllahKızlar 9. Günüm testim böyle çıktı
Kaliteleri iyi canim benim 6ab tuttuKızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi? 5ab ,4ab embriyoların kalitesi nasıl sizce?
Maşallah canımKaliteleri iyi canim benim 6ab tuttu
İnşAllah canım benim Allah razı olsun devamını da görürüm umarımCanim cok sevindim hayirli olsun Allah tamamini da erdirsin saglikli gebeligin olur inshaAllah
bence iyi ama asil Dr lar icin iyi olmasi onemli :) bunlar Dr lar icinde iyi kalite sinifina giriyor..Kızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi? 5ab ,4ab embriyoların kalitesi nasıl sizce?