Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok sevndm hayrlı olsn bnmde yumurtam toplandı iyi kalite demişlerdi ama ttmamştı malesef😔
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda size de nasip olsun inşallah. Tutup tutmaması birçok duruma bağlı olabiliyormuş, sadece embriyo kaynaklı olmayabilir. Ya da iyi kalite görünen embriyo sağlıklı olmayabiliyormuş. Bir de hiçbir sebebi de olmayabiliyor. Ne güzel kaliteli yumurtanız oluyormuş denemeye devam🤗

Ay hadi hayırlı olsun darısı başımızaa 😍😍 transfer sürecine kadar nelere dikkat ettiniz acabaa ☺️
Teşekkürler tez zamanda darısı başınıza olsun inşallah🤗 açıkçası ben yeme içme anlamında çok dikkat etmedim. Ama vitamin eksiklikliklerimi ölçtürmüştüm onlar için takviye kullandım. Özellikle d vitamini. Bir de transferden önce birkaç gün nar suyu içtim, transferden sonra da 2 gün havuç suyu. Az içmemin sebebi zaten fazla kalınlaşmıştı tutmaz diye düşündüm bir de. Ama herkesin bünyesi farklı bana yarayan şey size yaramayabilir. Genel anlamda olabildiğince, dert etmekten uzak durun. Hayırlısıyla, sağlıkla tutunsun inşallah😊

Merhabalar, elimde prolutex progestan dekort folibol estoferm kaldı artık kullanmıyorum. İhtiyacı olan İsteyene kargo yapabilirim

Merhabalar, elimde prolutex progestan dekort lutinus folibol estoferm kaldı artık kullanmıyorum. İhtiyacı olan İsteyene kargo yapabilirim

X