- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.041
Canım yasal olarak 35 yaş üzerine çift embriyo konuluyor. Fakat bazı ozellerdeki doktorlar 35 yaş altıda olsa çift embriyo koyabiliyor. Bir şöyle doktoruna sen yine deÇift embriyo olmasını sizler mi seçtiniz bende doktora istediğimi söyleyeceğim
5.gün tek embriyo canım . allah razı olsun .Yaa çok güzel canımhayırlı olsun. Kaç embriyo kaçıncı gün
Büyük ihtimalle benim doktorda koymak istemeyecek yaştan dolayıCanım yasal olarak 35 yaş üzerine çift embriyo konuluyor. Fakat bazı ozellerdeki doktorlar 35 yaş altıda olsa çift embriyo koyabiliyor. Bir şöyle doktoruna sen yine de
Canım benim 3.transferim ondan 2 tane transfer oldu. Normalde vermiyorlar ama doktorunla konuş belki verir 2 taneÇift embriyo olmasını sizler mi seçtiniz bende doktora istediğimi söyleyeceğim
Canım hem ben istedim. Hem de doktorum söyledi çift embriyo koyacağız diyeÇift embriyo olmasını sizler mi seçtiniz bende doktora istediğimi söyleyeceğim
Benim daha ilk olacakCanım benim 3.transferim ondan 2 tane transfer oldu. Normalde vermiyorlar ama doktorunla konuş belki verir 2 tane
Ayy canım Allah razı olsunah kuzum aklım hep sendeydi . hadi hayırla kucağına al inş. sağlıkla gelsinler amin
Hadi ilk müjdeyi senden alalım inşaallah canımYarin sabah gebelik testi yapmayi dusunuyorum bakalim cikar insallah
Amin canim inşallahBenim daha ilk olacakinşallah bebişlerin seninle kalır
Bir hafta sonra çıkar canımAyy canım Allah razı olsunhala odada bekliyorum. Hamilelik testini 14 gün sonra 18 kasima verdiler ama, çok geç değil mi
Benim opu gibi sanırım sende transfer olacaksınCanım hem ben istedim. Hem de doktorum söyledi çift embriyo koyacağız diye
canım benim daha çok gençsin üstelik yeni başladın acele etme derim. tek olsa da tutunması önemliBüyük ihtimalle benim doktorda koymak istemeyecek yaştan dolayı
Ayy ınsallah. Zaten deprem dolayısıyla her şeye ağlıyorum, bi de bu söz beni çok duygulandırdıHâyirli olsun canim iyice tutunacak sana onlar annesi
Gözün aydın canım geçmişler olsunAyy canım Allah razı olsunhala odada bekliyorum. Hamilelik testini 14 gün sonra 18 kasima verdiler ama, çok geç değil mi
Bama doktorum tavsiye etti ben bi tanesi dondurulsun istedim ama dondurulacak kivamda olmadigini soylwdi ondan 2 sini de verdiÇift embriyo olmasını sizler mi seçtiniz bende doktora istediğimi söyleyeceğim
Yaptır yaptır. Hiçbir şeyden mahrum kalmasın yavrucuklarBende duymamıştım. 100% kanıtlanmış değil ama embriyo tutunma şansını arttırıyor dedi. Yaptırıyorum kızlar. Pozitif olursa gene serum verilecek, bi de kalp atışı olursa verilecekmiş
Ayy cok sag olun kızlar yaGözün aydın canım geçmişler olsunbebişlere güzel bak annesi
Benim 3.gun embriyosu canım. Cok erken çıkmaz ama bu kadar da geç çıkmazBir hafta sonra çıkar canım
Morale cok cok inaniyorum ben cevrende hep guzel seyler soyleyenlerle birlikte ol ihtimal dahi soylemeyen ben cok inandim tutunacaklar emin olAyy ınsallah. Zaten deprem dolayısıyla her şeye ağlıyorum, bi de bu söz beni çok duygulandırdıtutunsunlar inşallah
Ben enerjiye çok inanırım. Hep böyle pozitif kal canımAyy cok sag olun kızlar yaacayip pozitif etkiliyor burası beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?