Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım hayırlı olsun, ben ohss geçirdim. Karnım davul gibi olmuştu, sanki 6 aylık hamile gibi. Ne yatabikdim ne oturabildim. En önemlisi de akcigerimde baski hissettim, nefes almak çok güç olmuştu. Var mı belirtiler sende

Ayy cok heyecanli canım, Allah sağlıkla kucağına aldırmayın nasip etsin, güzel güzel tutunsun
Amin canim. Hepimize inşallah.
Benim normalde heyecanlı bir yapım yoktur ama bugün dr pazartesi olacak deyince ben nasıl tepki verdiysem. Herkes gülmeye başladı. Sonra tamam heyecanlama dediler. Ben sadece 10 kasım da transferim olacağına inanıyordum deyip durdum. Ay yazık bana ya valla çok acıdım kendime

Hayır, Opu sonrası antibiyotik ve 3 tane cetrotide vermişti. Moralim de bozuldu çünkü beklediğim bu değildi. Az daha geç olsa belki bu döngüde transfer olacaktım. Neyse hayırlısı.
Doğru söylüyorsun can sıkıcı bir durum seni duyunca ben de kendimi dinlemeye basladim. Acaba benim de hemen gelir mi diye

Catlatma ignesi mi? Onu her halükarda yapman lazim. Fazla yumurta gelistigi icin catlamayanlar kalabilir iceride. Onlar da kiste dönüşüyor sonra.

Valla bu sefer bende çok heyecanlandım. Tatlı heyecanlar olsun inşallah

Terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…