- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #20.301
Ben cumartesi gıdıcem 5+2 oluyorum görürüm inşallahSen ne zaman gidecektin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cumartesi gıdıcem 5+2 oluyorum görürüm inşallahSen ne zaman gidecektin
İns sağolasın canım en çok korkum da bu zatenHayirli olsun canim artarak guzelce devam eder inslalah
Hayırlısı olsun canımHanımlar merhaba bugün transfer sonrası 12.gunum sonucum 205 çıktı çok şükür umarım kese ve kalpatisi da görmeyi nasip eder rabbim
Maşallah belirtin varmıydı ?Hanımlar merhaba bugün transfer sonrası 12.gunum sonucum 205 çıktı çok şükür umarım kese ve kalpatisi da görmeyi nasip eder rabbim
Gorursun canim degerin yuksekti guzeldi masallahBen cumartesi gıdıcem 5+2 oluyorum görürüm inşallah
Guzel bi degerle baslamis canim korkma inslalah guzelce devam ederİns sağolasın canım en çok korkum da bu zaten
Çok sağol canimHayırlısı olsun canım
Teşekkürler bel ağrım ve göğüs hassaiyetim vardı ...Maşallah belirtin varmıydı ?
İns canim en önemlisi sağlıkla kucağımıza almakGuzel bi degerle baslamis canim korkma inslalah guzelce devam eder
Tabiki insallah saglikla hayirla devami gelir kucaklarimiza alirizİns canim en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak
Ay gözün aydın çok sevindim valla keşke benimkileri de düşürseOalbilir ben de estrofemi gunde 3 den 2 ye indirdi doktor corapirinde 2 gunde 1 e dusurdu dun hafif pembelik vardi ondan dolayi
Teşekkürler çok sagolunTabiki insallah saglikla hayirla devami gelir kucaklarimiza aliriz
Ay harika ins kese gözükürBen cumartesi gıdıcem 5+2 oluyorum görürüm inşallah
Kız görürsün yolk kesesi bile gözükebilirBen cumartesi gıdıcem 5+2 oluyorum görürüm inşallah
Yarın 6+4 mü oluyorsunArkadaslar yarinde benim ultrason var kalp atisi icin dualariniza ihtiyacim var
Valla ah bir bilsem keseye bakilirken 5 haftalik demisti ama net gozukmedi yolk kesesi o yuzden yarin daha net olur diye umuyorum bencede 6+4 felandirYarın 6+4 mü oluyorsun
Saglikli olsun da canim ama igneye devamAy gözün aydın çok sevindim valla keşke benimkileri de düşürse
gözün Aydın canım darısı bizeİns canim en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak