• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bide bu gün merdivenleri çıkarken zorlanmadigimi fark etiim. Daha iki güne kadar zor inip çıkıyordum kasıklarım ağrıyordu. Şimdi hicbirsey yokmuş gibi acaba tutmadı mi diye de düşünmüyor değilim yinede kan verene kadar umitliyim. İçimden tuttu gibi geliyor ama hiç belirtide kalmadı
Benimde belirtim yoktu hatta belirtiler 6.hafta başladı. Belirti aramayın inşallah hayırlı haberler verirsiniz

Gördün mu kuzum yaaa :KK43: ay ben inanmıyorum valla ikide bi bakıp duruyorum. 3 farklı test denedim dünden beri 3ude coook silik cıktı ama en belirgini buydu. Inşallah doğrudur ya :KK43: bence sen yarını bekle kuzum 5.gün insan çıkmayınca uzuluyor
Acaba kan verirsem yarin cikar mi

Son düzenleme:
Acaba kan verirsem yarin cikar mi
Canım ben bile çizgiyi görmeme rağmen bugün kan vermekten korkuyorum neden dersen hani arada bisey çıkar illaki bu sefer de tamamen bitmiyor mesele. Zaten hiç bir zaman telaş bitmiyor ki acaba 2ye katlanacak mi sağlıklı gebelik mi Kese görünecek mi :/

Selam kızlar💁🏻‍♀️ Pazartesi günü transfer yapıldı. 3. gün embriyosu. Transfer olduğumdan beri inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var. Hatta bugün 4-5 kere sağ kasığıma sanki bıçak batırılmış gibi oldum sizce normal mi korkmam gereken bir durum var mı?
Merhaba canım benim de p tesi yapıldı. 6 gün embiryosuydu ve bugün şiddetli bir bel agrisi var hatta bende eşime dedim anormal bir durum mu var acaba diye ? Daha dedim gruba girip kizlara sorayım ama bak bence bunlar normal ☺️ testi ne zmnn yapmayı düşünüyorsun

Kızlar benim kan sonucu çıktı tamamen adet belirtileriymiş yaşadığım. Zaten sivilce çıktığında yazmıştım burayada hiç şaşmaz yüzümde tek bir tane sivilce çıkarsa adet olurum hep. Ama progesterondan dolayı sanırım olamıyor. Kasık batmaları falan hiçbiri belirti değilmiş maalesef. Ben yine hüsran negatif sonucum. Belki bir gün bende görürüm pozitif bilemiyorum ama ümidim tükeniyor 1 çatlatma 2 aşılama 1 tüp bebek. Diğer kendimce denediğim yolları saymıyorum bile aklınıza gelebilecek her şeyi denedim olmuyor olmadı 😞 5. Gün embriyosu 2 taneydi. Dondurulmuşta yok xaten. Umarım diğer bekleyenler güzel sonuçlar alır inşallah 🙏

😔Canım benim canın sağ olsun, inşallah bu son negatifindir. Bundan sonra pozitif i görürsün. Umidini asla kaybetme, sabredeceksin başka yolu var mı bunun ne yapalım başka yolu yok ki toparlanmaktan başka. Tüketme kendini. Hep bize oluyor olan kendimizi yipratiyoruz. Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını çocuklarımızla doldurur inşallah 🥰

Kızlar benim kan sonucu çıktı tamamen adet belirtileriymiş yaşadığım. Zaten sivilce çıktığında yazmıştım burayada hiç şaşmaz yüzümde tek bir tane sivilce çıkarsa adet olurum hep. Ama progesterondan dolayı sanırım olamıyor. Kasık batmaları falan hiçbiri belirti değilmiş maalesef. Ben yine hüsran negatif sonucum. Belki bir gün bende görürüm pozitif bilemiyorum ama ümidim tükeniyor 1 çatlatma 2 aşılama 1 tüp bebek. Diğer kendimce denediğim yolları saymıyorum bile aklınıza gelebilecek her şeyi denedim olmuyor olmadı 😞 5. Gün embriyosu 2 taneydi. Dondurulmuşta yok xaten. Umarım diğer bekleyenler güzel sonuçlar alır inşallah 🙏
😔Canım benim canın sağ olsun, inşallah bu son negatifindir. Bundan sonra pozitif i görürsün. Umidini asla kaybetme, sabredeceksin başka yolu var mı bunun ne yapalım başka yolu yok ki toparlanmaktan başka. Tüketme kendini. Hep bize oluyor olan kendimizi yipratiyoruz. Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını çocuklarımızla doldurur inşallah

Çok artmış doktor bana çok oynamaz dedi ilacı arttırdı ne dio doktorun
Tüp bebek ilaçlarının bozduğunu, önlemimizi aldığımızı söyledi. Bakalım yarın kan vereceğim. Görürüz artık bir şeyler belli olur. Çok araştırdım.pozitif olan çoğu kişi 9.gün kanda görüyor değeri.inşallah bende onlardan biri olurum🙏🏻

Canım ben bile çizgiyi görmeme rağmen bugün kan vermekten korkuyorum neden dersen hani arada bisey çıkar illaki bu sefer de tamamen bitmiyor mesele. Zaten hiç bir zaman telaş bitmiyor ki acaba 2ye katlanacak mi sağlıklı gebelik mi Kese görünecek mi :/
Sen her sabah idrar yapmaya devam et kani gununde ver yoksa daha da stres yaparsin artacakmi az mi artti derken cunku asil artmalar 10.gunden sonra basliyor yoksa cok kafaya takarsin

Merhaba canım benim de p tesi yapıldı. 6 gün embiryosuydu ve bugün şiddetli bir bel agrisi var hatta bende eşime dedim anormal bir durum mu var acaba diye ? Daha dedim gruba girip kizlara sorayım ama bak bence bunlar normal ☺️ testi ne zmnn yapmayı düşünüyorsun
25 aralıkta kan tahliline çağırdılar daha öncesinde yapmaya çekiniyorum açıkçası negatifleri görmekten bıktım çünkü 😣

Seni benden iyi kim anlar acaba 😑 gelsin diye bekledim şimdi bide gecikiyo cok gıcık bir durum. 2 3 güne gelir başladı belirtiler.
Ay o zaman gelir seninki az daha sabır zaten muayene kontrol vs. Süreci çabuk geçer. Benim daha var o kadsr çok düşünmüştüm ki dün rüyamda adet oluyodum😁😁

Merhaba 10 aralıkta 5. Gün tek embiriyo transferim yapıldı fazla bi belirtim yok sadece göğüslerim top gibi oldu şekil aldı transferin 2-3 günü bel ve belimden bacağıma vuran ağrım vardı şimdilerde belirtim ise fitil kullanıyorum en başlarda fitil zor ilerlerken şuan sanki geniş bir hazne içine atıyor gibiyim gebe kalanlarda oldumu böyle ?

Merhaba 10 aralıkta 5. Gün tek embiriyo transferim yapıldı fazla bi belirtim yok sadece göğüslerim top gibi oldu şekil aldı transferin 2-3 günü bel ve belimden bacağıma vuran ağrım vardı şimdilerde belirtim ise fitil kullanıyorum en başlarda fitil zor ilerlerken şuan sanki geniş bir hazne içine atıyor gibiyim gebe kalanlarda oldumu böyle ?
Bacım ben pozitif aldım kalbi de duyduk ama dediğin gibi geniş hazne falan hissetmedim fitil koyarken. 6 gün olmuş senin idrar testinde cikar aslında.

Back