• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

25 aralıkta kan tahliline çağırdılar daha öncesinde yapmaya çekiniyorum açıkçası negatifleri görmekten bıktım çünkü 😣
Benimde 26 Aralık çağırdılar çok haklısın ama ben dayanabilir miyim bilmiyorim salı günü idrar testi yapacağım çıkarsa cuma günü de kan testi. Çıkmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum 😬

Merhaba 10 aralıkta 5. Gün tek embiriyo transferim yapıldı fazla bi belirtim yok sadece göğüslerim top gibi oldu şekil aldı transferin 2-3 günü bel ve belimden bacağıma vuran ağrım vardı şimdilerde belirtim ise fitil kullanıyorum en başlarda fitil zor ilerlerken şuan sanki geniş bir hazne içine atıyor gibiyim gebe kalanlarda oldumu böyle ?
Aynı gün transferimiz olmuş canım bugün 7.günüm bende bel ağrım var sırt ağrım oluyor arada göüslerim ağrıyor bacaklarım kalçam falan ağrıyor iğnelerden bunlar bence arada da adet ağrım var gibi gelip gidiyor inşallah pozitifizdir hepimizde bugün miğdemde kıpırdamalar var sadece farklı olarak oda neyde bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sanki birsey oynuyor gibi kelebek kanat çırpar ya aynı onun gibi oluyor arada

Aynı gün transferimiz olmuş canım bugün 7.günüm bende bel ağrım var sırt ağrım oluyor arada göüslerim ağrıyor bacaklarım kalçam falan ağrıyor iğnelerden bunlar bence arada da adet ağrım var gibi gelip gidiyor inşallah pozitifizdir hepimizde bugün miğdemde kıpırdamalar var sadece farklı olarak oda neyde bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sanki birsey oynuyor gibi kelebek kanat çırpar ya aynı onun gibi oluyor arada
Benm kasıklarda oluyor o kelebek

Back