- Konu Sahibi pembiss123
- #20.321
İns siz de güzel sonuc alırsınız rabbim hepimize o duyguyu tattirsin insgözün Aydın canım darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns siz de güzel sonuc alırsınız rabbim hepimize o duyguyu tattirsin insgözün Aydın canım darısı bize
İnşaallah hakkımızda hayırlısı olsun canımmBenimde 26 Aralık çağırdılar çok haklısın ama ben dayanabilir miyim bilmiyorim salı günü idrar testi yapacağım çıkarsa cuma günü de kan testi. Çıkmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Canım benımde sabahları fitil kahverengı olarak gerı gelıyo. Kanama alanı yok rahımde dun baktı oksapar 6000 coraspirin 100 mg kullanıyorum pıhtılaşma sorunum var ama kan testınde fazla sulanmış gbi gorunuyor kanım. Acaba dıyorum oksapar ve corasprın mı tetıklıyo senın gectı mı kan sulandırıcıları bırakınca lekelenme ya da kanaman?Canım hastaneden sonra bir damla bile gelmedi Oksapar ı kesmekle de alakalı olabilir.. Ağrımda yok.. Bir de progestan dex verdi göbekten yapıyorum artık acısız resmen Sen n yaptın peki
Canım yolk kesesi kese 10 mm e yaklaşınca gorunmeye başlıyo benım su an 15 mm cok net gordum dun 10 mm de küçüktüCanım sende yolk kesesi görüldü mu dün
canım doktor bana dediki biz bakarken yolk haricinde diğer bileşenler var onlarıda görmek istioruz ama sende göremedik çok küçük dedi ama bu kadar küçükse nasıl kıpırdama gördü anlamadımCanım yolk kesesi kese 10 mm e yaklaşınca gorunmeye başlıyo benım su an 15 mm cok net gordum dun 10 mm de küçüktü
Bende dun 5+4 deydım kontrolum vardı kese boyutun kaçtı canım?Kizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Yolkun hemen kenarında bebekte oluyo canım ona odaklanıp kalp dınlettırmeye calışıyorlarcanım doktor bana dediki biz bakarken yolk haricinde diğer bileşenler var onlarıda görmek istioruz ama sende göremedik çok küçük dedi ama bu kadar küçükse nasıl kıpırdama gördü anlamadım
Cok küçükte olsa bebek goruluyo canım oluşum oluyo ama kalbi atmıyo dahacanım doktor bana dediki biz bakarken yolk haricinde diğer bileşenler var onlarıda görmek istioruz ama sende göremedik çok küçük dedi ama bu kadar küçükse nasıl kıpırdama gördü anlamadım
Biz senınle aynı gun transfer olmuştuk kuzum sana kaçtasın dedı doktorun?Yarın 6+4 mü oluyorsun
ben ona hiç dikkat etmedim canım bebeği görmeyi uğraşırken onlar aklım girmiş benim kesin boş gebelik diyordum kendi kendimeYolkun hemen kenarında bebekte oluyo canım ona odaklanıp kalp dınlettırmeye calışıyorlar
Merhaba, hayırlı olsun şimdiden. O vitaminlerin etkisi 3 ay sonra oluyor zaten. Doktora gittiğinizde onlar da bir sürü vitamin veriyor. Sorununuz ne bilmiyorum ama geciktirmeyin. Zaten zor ve uzun soluklu bir süreç.Ben 3 yıldır evliyim. Keşke ilk yılında gitseydim.Merhaba kızlar. birsorum olacaktı. ama dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum
Haftaya Allah nasip ederse tüpbebeğe başlayacağım.ben 4 aydır denemedik kür vitamin bırakmadim.vucudumu dinlendireyim biraz dedim.yaptigim herseyi biraktim. 1 aydir vitamin de kullanmıyordum. bugun tekrar basladim.ara vermis olmamdan dolayi biraz tereddutluyum birkac ay daha kullanip oylemi tedaviye baslamaliyim fikirlerinize cok ihtiyacim var
Küçük bişeydi benım daha ama yolkun ucunda cokk küçüktü kalp duymaya calıştı onun üzerinden. Diğer doktorda biraz daha oynuyodu sanki kıpırtı vardıben ona hiç dikkat etmedim canım bebeği görmeyi uğraşırken onlar aklım girmiş benim kesin boş gebelik diyordum kendi kendime
8.9cm yaziyor canim yukarisinda o ise eger boyutu senin nasil gecti kontorulun gördünmü kese yi bebegiBende dun 5+4 deydım kontrolum vardı kese boyutun kaçtı canım?
Artık bi aksilik daha çıkmadan huzur içinde transfer olmak istiyorumAy o zaman gelir seninki az daha sabır zaten muayene kontrol vs. Süreci çabuk geçer. Benim daha var o kadsr çok düşünmüştüm ki dün rüyamda adet oluyodum
Canım benım dun 15mm di kesem 1.5 cm di yanı 8.9 cm ne acaba 10 mm iken (cumartesı) yolk kesesi küçüktü oluşmaya başlamıştı dun yolk belirgınleşmiş bebek oluşmaya başlamıştı8.9cm yaziyor canim yukarisinda o ise eger boyutu senin nasil gecti kontorulun gördünmü kese yi bebegi
Merhabalar, benim ekstra kullandığım tüm vitamin alımlarını doktorum durdurdu. Kendi verdikleri dışında bissey kullanma diye de tembihlemisti. Bende tedavi gününden başlayarak dediklerinin dışına çıkmadım zatenMerhaba kızlar. birsorum olacaktı. ama dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum
Haftaya Allah nasip ederse tüpbebeğe başlayacağım.ben 4 aydır denemedik kür vitamin bırakmadim.vucudumu dinlendireyim biraz dedim.yaptigim herseyi biraktim. 1 aydir vitamin de kullanmıyordum. bugun tekrar basladim.ara vermis olmamdan dolayi biraz tereddutluyum birkac ay daha kullanip oylemi tedaviye baslamaliyim fikirlerinize cok ihtiyacim var
Senin transferin ne zamandi canim bemi. 25 kasimdi dun 5+4 dum cok sukur bebek olusmaya baslamis dedi minicik 2mm dedi bebege fotosunu atmistim dun atsana sende bakayim biCanım benım dun 15mm di kesem 1.5 cm di yanı 8.9 cm ne acaba 10 mm iken (cumartesı) yolk kesesi küçüktü oluşmaya başlamıştı dun yolk belirgınleşmiş bebek oluşmaya başlamıştı