- 17 Mart 2023
- 54
- 36
- 30
Teşekkür ederim sevgili minerva. Sanırım rahim duvar kalınlığım iyi. Onu da ölçtü 7 mm diye not düşürdü hemşireye.Akışına bıraktım ama normal hayatımda da çok meraklı biriyimHey maşallah
Benim doktorum da zaten seni ilgilendirmiyor boşver ben düşeneyim bunları sen kafanı dinle dedi
Ben taze transferden yanayım çünkü rahmi uygun dedi. Eğer kalınlaşmasaydı veya uygun olmasaydı dondururduk dedi. Bu da hasta özelinde bir şey yani. Doktorun karar verecek.
Hey maşallah
Benim doktorum da zaten seni ilgilendirmiyor boşver ben düşeneyim bunları sen kafanı dinle dedi
Ben taze transferden yanayım çünkü rahmi uygun dedi. Eğer kalınlaşmasaydı veya uygun olmasaydı dondururduk dedi. Bu da hasta özelinde bir şey yani. Doktorun karar
Geçmiş olsun tosbil.kaç adet toplandı ve kendini nasıl hissediyorsun?Ben bugün opu oldum ve dondurulacak yumurtalarım
taze ve dondurulmuş arasında iyi kötü yok
Sadece rahim dinlendirme için yapılıyor
Çok trşekürler 20 adet toplandıGeçmiş olsun tosbil.kaç adet toplandı ve kendini nasıl hissediyorsun?
Aslında rahim durumuna göre uygunluk belirleniyor mesela ben pcos olduğum için fazla yumurta toplandı taze transfer olamazdım riskliydi yani varsayalım ki daha başarılı bi işlem bana uygun olmadığı için tutmayabilirdi veya bana risk yaratırdı o yüzden bence böyle ayrımları düşünmeyin eminim doktorunuz sizin için en iyisini planlamıştır bile. İnşallah sonu güzel olur bu yolunKızlar bugün komtrole gittim.En büyük yumurtam 19,5mm. 7 kadar yumurtam var.doktor asla sayı söylemiyor.O boyutları ölçerken eşim sayıyor.7 yumurta sayısı beni üzer diye sanırım doktor söylemiyor.Cuma sabah erkenden Opu yapacaklar. Birazdan çatlatma iğnelerimi de olacağım.
Sizr sormak istediğim tazr transfer mi daha garanti yoksa dondurulmuş embriyo mu? Doktoru bunun hakkında açıklama yapan ya da konuyu bilen var mı? Bana taze transfer yapacaklarını söylediler.Daha tabi bunu düşünmek için erken ama merak ediyorum hangisi daha iyi diye
Amiiin inşallah hepimiz içinAslında rahim durumuna göre uygunluk belirleniyor mesela ben pcos olduğum için fazla yumurta toplandı taze transfer olamazdım riskliydi yani varsayalım ki daha başarılı bi işlem bana uygun olmadığı için tutmayabilirdi veya bana risk yaratırdı o yüzden bence böyle ayrımları düşünmeyin eminim doktorunuz sizin için en iyisini planlamıştır bile. İnşallah sonu güzel olur bu yolun
Kafanızın karışması o kadar normal ki.Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ve yorulduysanız bırakın biraz akışında kalsın hayat.Sonuçta minik embriyonuz sizi bekliyor olacak.Ama istiyorum ben bu bebeği ve hazırım diyorsanız hiç beklemeyinMerhaba arkadaşlar,
benim transfer Ocak ayına kalmıştı rahim dinlensin diye, daha doğrusu Aralık da oluyordu ama ben Ocak ayına bırakmayı planlamıştım iş yerinin yoğun zamanı da geçmiş oluyor diye. Perşembe Opu olmuştum, dün regl oldum. Doktor “yarın sabah bakalım belki transfer ederiz bu regl döngüsünde” dedi. Vallahi şaşırdım ne yapsam bilemiyorum, yani aslında acelem de yok yeter ki sağlıklı ilerlesin süreç, ama doktorun kendisi de böyle söyleyince birden “acaba akışına bırakıp bu döngüde denemek mi gerekir” diye düşünüyorum. Vallahi kafam karıştı.