- 11 Eylül 2021
- 1.570
- 1.058
Bazen hafta olarak küçük olunca da gözükmüyor Kalp atışı genelde 8. Haftada net görülüyor bu yüzden doktorlar acele etmez Kalp atışı içinGittim canım maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik boş gebelik olma ihtimali var çok kötü oldum bir hafta sonra tekrar çağırdı daha önce de boş gebelik yaşadım iyice moralim bozuldu ne yapacağımi bilmiyorum hamile kaldigima sevinemedim bile
Canım zaten bilerek erken de gitmedim dün gittim 6+4 kese de büyümüş 19 mm ölçtü bu boyutta ve bu haftada görmemiz gerekiyordu dedi ama işte bı haftayada bakalım dedim resmen bu boş gebelik kabus gibi çöktü üzerime ya anlam veremiyorum artık neden böyle oluyor kese tutunmuş güzelde büyümüş bebek yok olmuyorBazen hafta olarak küçük olunca da gözükmüyor Kalp atışı genelde 8. Haftada net görülüyor bu yüzden doktorlar acele etmez Kalp atışı için
Merhaba lütfen bilenler yazsın çok önemli.A vitamini, Folik asit, C vitamini, D vitamini, E vitamini yumurta kalitesini artıran vitaminlerdir.
Çok üzüldüm canım ama bekle Bi bakalım ne olacak .üzmek istemem asla seni ama 6+4 te gözükmesi gerekiyor diye biliyorum bende ben 6+4 te gittimde kalp atışını da görmüştük vajinal ama bazen geç olabiliyormuş okumuştum da bekle Bi belki gözükür bebis inşallah hayırla sonuçlanır senin içinCanım zaten bilerek erken de gitmedim dün gittim 6+4 kese de büyümüş 19 mm ölçtü bu boyutta ve bu haftada görmemiz gerekiyordu dedi ama işte bı haftayada bakalım dedim resmen bu boş gebelik kabus gibi çöktü üzerime ya anlam veremiyorum artık neden böyle oluyor kese tutunmuş güzelde büyümüş bebek yok olmuyor
Yani hamile olduğunu biliyorsan yapma ama bilmiyorsan hamileliği sıkıntı değil. Eminsen yapma düşük riskin olmasınMerhaba lütfen bilenler yazsın çok önemli.Eğer hamilelik varsa adet gününün gecikmesine 4-5 gün kala birliktelik yaşamak sorun olurmu?
Hayır ya asla emin değilim olada bilir olmayadaYani hamile olduğunu biliyorsan yapma ama bilmiyorsan hamileliği sıkıntı değil. Eminsen yapma düşük riskin olmasın
Test yap varsa çıkar zaten ben bir gebeligimi 3 gün kala birini 5 gün kala öğrenmiştim. Emin değilsen sert yapmadığın sürece yapabilirsinHayır ya asla emin değilim olada bilir olmayada
Yaa çok ama çok teşekkür ediyorum yardımcı oldunuzTest yap varsa çıkar zaten ben bir gebeligimi 3 gün kala birini 5 gün kala öğrenmiştim. Emin değilsen sert yapmadığın sürece yapabilirsin
Rica ederim hayırlısı olsun hakkındaYaa çok ama çok teşekkür ediyorum yardımcı oldunuzminnettarım
Test yap varsa çıkar zaten ben bir gebeligimi 3 gün kala birini 5 gün kala öğrenmiştim. Emin değilsen sert yapmadığın sürece yapabilirsin
Amin dua edin banaRica ederim hayırlısı olsun hakkında
Canım gerçekten çok çok üzüldüm. İnşallah sandığın gibi değildir. Varsa da bunun sebebini araştırmak lazım. Hamile kalabiliyorsun bunda sıkıntı yok çünkü. İlk aşılamandı hatta hatırladığım kadarıyla. Lütfen üzme kendini. Sağlıklı bir gen döllenmemiş demek ki eğer boş gebelikse de. Çok geçmiş olsun.Canım zaten bilerek erken de gitmedim dün gittim 6+4 kese de büyümüş 19 mm ölçtü bu boyutta ve bu haftada görmemiz gerekiyordu dedi ama işte bı haftayada bakalım dedim resmen bu boş gebelik kabus gibi çöktü üzerime ya anlam veremiyorum artık neden böyle oluyor kese tutunmuş güzelde büyümüş bebek yok olmuyor
Ya çok üzüldüm çok kötü bi girdap tutunduğuna mı sevineceksin boş gebelik olduğuna mı sen bize umut olmuştum rabbim yardımcın olsun sakın üzülme vardır bunda da bir hayırGittim canım maalesef bebeği ve kalp atışı göremedik boş gebelik olma ihtimali var çok kötü oldum bir hafta sonra tekrar çağırdı daha önce de boş gebelik yaşadım iyice moralim bozuldu ne yapacağımi bilmiyorum hamile kaldigima sevinemedim bile
Yani muayneyefr pek bir şey kalmamış ama gidin bir kan verin o değer önemliSelamlar hanımlar son adet tarihim 29 ekim. Kasım ayında gonal f kullandım 11 Kasım muayenede desteğe rağmen yumurtanın 16 mm de kaldığını ve aşılama yapılmayacağını söyledi doktor. Akışına bırakmamı adet olursam muayeneye olmazsam da kontrole gelmemi söylemişti. Ancak benim adetim fazlaca düzensiz ve yumurtam desteksiz çatlamıyor diye biliyoruz. 2-3 gündür sürekli ağlama hissim sebebiyle söktürücüye başlamadan test yapayım dedim. ve sonuç.... saniyeler içinde bu görüntü oluştu. çok şaşkınım. Randevum 12 aralıkta. beklesem mi, beklemesem mi bilmiyorum. İnşallah sağlıklıdır ve tez zamanda dileyen herkese nasip olur.
Koşturmaca işte çok şükür iyiyiz grip dışındaKızzlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli. Nasıl gidiyor umut yolculuğu. ? Benim adete 5 gün var idrar testim negatif. Yine şaşırtmadı tabiAğlanacak halimize gülüyoruz resmen bu da bizim sınavımız napalım. Sizde ne var ne yok?
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kızlar benim umudum yok ama adet döngüm 28 günde bir oluyorum hadi 29 diyim ona göre 2 gün geçikti ama kasıklarım nasıl ağrıyordu ilk gün şimdi ara ara giriyo sancı olasaya kadar test yapmak istemiyorum umudum yokKızzlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli. Nasıl gidiyor umut yolculuğu. ? Benim adete 5 gün var idrar testim negatif. Yine şaşırtmadı tabiAğlanacak halimize gülüyoruz resmen bu da bizim sınavımız napalım. Sizde ne var ne yok?
Ay sevindim gerçekten umutsuz olmak yok ne zaman bizde mucizemize kavuşuruz bilmiyorum amaKizlarrrrEvrem17 mucizelerbenibulsun beyons etiket yapmış başka sayfada bebisi görebilmisler çok şükür boş gebelik değil yani size de haber vereyim dedim sevinelim 1 kişi de olsa umut oldu bize