Kasım 2024 3.Aşılama

Bazen hafta olarak küçük olunca da gözükmüyor Kalp atışı genelde 8. Haftada net görülüyor bu yüzden doktorlar acele etmez Kalp atışı için

Bazen hafta olarak küçük olunca da gözükmüyor Kalp atışı genelde 8. Haftada net görülüyor bu yüzden doktorlar acele etmez Kalp atışı için
Canım zaten bilerek erken de gitmedim dün gittim 6+4 kese de büyümüş 19 mm ölçtü bu boyutta ve bu haftada görmemiz gerekiyordu dedi ama işte bı haftayada bakalım dedim resmen bu boş gebelik kabus gibi çöktü üzerime ya anlam veremiyorum artık neden böyle oluyor kese tutunmuş güzelde büyümüş bebek yok olmuyor

Çok üzüldüm canım ama bekle Bi bakalım ne olacak .üzmek istemem asla seni ama 6+4 te gözükmesi gerekiyor diye biliyorum bende ben 6+4 te gittimde kalp atışını da görmüştük vajinal ama bazen geç olabiliyormuş okumuştum da bekle Bi belki gözükür bebis inşallah hayırla sonuçlanır senin için

Canım gerçekten çok çok üzüldüm. İnşallah sandığın gibi değildir. Varsa da bunun sebebini araştırmak lazım. Hamile kalabiliyorsun bunda sıkıntı yok çünkü. İlk aşılamandı hatta hatırladığım kadarıyla. Lütfen üzme kendini. Sağlıklı bir gen döllenmemiş demek ki eğer boş gebelikse de. Çok geçmiş olsun.

Ya çok üzüldüm çok kötü bi girdap tutunduğuna mı sevineceksin boş gebelik olduğuna mı sen bize umut olmuştum rabbim yardımcın olsun sakın üzülme vardır bunda da bir hayır

Selamlar hanımlar son adet tarihim 29 ekim. Kasım ayında gonal f kullandım 11 Kasım muayenede desteğe rağmen yumurtanın 16 mm de kaldığını ve aşılama yapılmayacağını söyledi doktor. Akışına bırakmamı adet olursam muayeneye olmazsam da kontrole gelmemi söylemişti. Ancak benim adetim fazlaca düzensiz ve yumurtam desteksiz çatlamıyor diye biliyoruz. 2-3 gündür sürekli ağlama hissim sebebiyle söktürücüye başlamadan test yapayım dedim. ve sonuç.... saniyeler içinde bu görüntü oluştu. çok şaşkınım. Randevum 12 aralıkta. beklesem mi, beklemesem mi bilmiyorum. İnşallah sağlıklıdır ve tez zamanda dileyen herkese nasip olur.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-12-06 at 09.12.35.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 8
Yani muayneyefr pek bir şey kalmamış ama gidin bir kan verin o değer önemli

Kızzlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli. Nasıl gidiyor umut yolculuğu. ? Benim adete 5 gün var idrar testim negatif. Yine şaşırtmadı tabi Ağlanacak halimize gülüyoruz resmen bu da bizim sınavımız napalım. Sizde ne var ne yok?

Koşturmaca işte çok şükür iyiyiz grip dışında sen nasılsın ? Hayırlısı olsun daha var adetine inşallah geç dollenme falan okur da pozitif olur testin ovulasyonla mi takip ettin bu ay

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın kızlar benim umudum yok ama adet döngüm 28 günde bir oluyorum hadi 29 diyim ona göre 2 gün geçikti ama kasıklarım nasıl ağrıyordu ilk gün şimdi ara ara giriyo sancı olasaya kadar test yapmak istemiyorum umudum yok kız siziznle biz umudu kıranlar grubu olduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…