• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün gecikti ama

Göğüs dolgunluğu vardı bide yumurtlamadan beri akıntım ama şuan regli olacakmış gibi bi ağrım oldu bu ayda olmadı sanırım :)
İnan bütün belirtiler benziyor hamileligimi anlamamistim bile ramazan temizligi yapmıştım tüm evi bide orucluydum bide doğuma giderken de kaşık karin ağrısı adet olacakmış hissi gibiydi ins rabbim gonlunuze göre verir ♥️

İnan bütün belirtiler benziyor hamileligimi anlamamistim bile ramazan temizligi yapmıştım tüm evi bide orucluydum bide doğuma giderken de kaşık karin ağrısı adet olacakmış hissi gibiydi ins rabbim gonlunuze göre verir ♥️
Kuzum hiç beklemeden çıktı idrari damlatır damlatmaz kuruma çizgisi yada ne bilim yalancı pozitif olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1231.jpeg
    IMG_1231.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 51
1 yaşındayız 🤭 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada daha öncede iki gebeliğim olmustu düşükle sonuçlanmıştı onlarda bu şekilde lekelenme olmadı doktora sorduğumda rahim genişlediği için olduğunu bebeğin kendine yer açtığını norml olduğunu hatta kesein yukarısında hafif kanama noktası var bebek için zararlı değil demişti nitekim çok şükür sağlıkla doğum yaptım
Merhabalar, Allah size bağışlasın yavrunuzu. 🌸 düşükleriniz kaç haftalıktı acaba? Pıhtılaşma, genetik gibi testler yaptırdınız mı acaba düşüklerden sonra? Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?

Merhabalar, Allah size bağışlasın yavrunuzu. 🌸 düşükleriniz kaç haftalıktı acaba? Pıhtılaşma, genetik gibi testler yaptırdınız mı acaba düşüklerden sonra? Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?
Evt ben genetik test yaptırdım ve hamilelik boyunca iki tane kan sulandırıcı kullandım. Dusunkten yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım üç ay düşünmedik ztn çünkü kürtaj olmuştum

Merhabalar ben adet olmadan 1 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı şuan adetim 2 gün gecikti sizdede böyle bir durum olmuş muydu acaba? Buarada hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Ben 6 gün geciktim ondan sonra test yaptım kuzu

Evt ben genetik test yaptırdım ve hamilelik boyunca iki tane kan sulandırıcı kullandım. Dusunkten yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım üç ay düşünmedik ztn çünkü kürtaj olmuştum
Ben de şu an aynı süreçteyim. 15 haftalık bebeğimi kaybettim yeni. Testler yaptırdık. Bekliyoruz öylece.Umut oldunuz şu an bana.

Ben de şu an aynı süreçteyim. 15 haftalık bebeğimi kaybettim yeni. Testler yaptırdık. Bekliyoruz öylece.Umut oldunuz şu an bana.
İns güzel sonuclar gelir ama olur ki genetikte pıhtılaşma eğilimi vs. Olursa iyi bir perinatolog ile görüşün hamilelik başlar baslamaz çünkü bn ogrendim direk doktora gittim bir tanesi gerek yok ilaca dedi sonra profa gittik o kullanmazsan düşük riski artıyor dedi ve gebeliğim sonunda kdr kan sulandırıcı kullandım.

İns güzel sonuclar gelir ama olur ki genetikte pıhtılaşma eğilimi vs. Olursa iyi bir perinatolog ile görüşün hamilelik başlar baslamaz çünkü bn ogrendim direk doktora gittim bir tanesi gerek yok ilaca dedi sonra profa gittik o kullanmazsan düşük riski artıyor dedi ve gebeliğim sonunda kdr kan sulandırıcı kullandım.
Pıhtılaşma sonucum çıktı. Taşıyıcı olarak görünüyormuşum. Perinatolog kan sulandırıcı iğne başlaman gerekiyor yeni hamileliğinde dedi. Kendi doktoruma göre de bir problem yok o gende. Tıbbi genetik doktoru da taşıyıcı gen olduğunu sulandırıcı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu şekilde pıhtılaşma sonucum. Sizin hangi genlerde vardı pıhtılaşma?

Eklentiler

• Screenshot_20241109-125939_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20241109-125939_Samsung Notes.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 41
Pıhtılaşma sonucum çıktı. Taşıyıcı olarak görünüyormuşum. Perinatolog kan sulandırıcı iğne başlaman gerekiyor yeni hamileliğinde dedi. Kendi doktoruma göre de bir problem yok o gende. Tıbbi genetik doktoru da taşıyıcı gen olduğunu sulandırıcı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu şekilde pıhtılaşma sonucum. Sizin hangi genlerde vardı pıhtılaşma?
Tıbbi genetik ve perinatolog ne derse o şekilde devam ettim ben kendimde sağlıkçıyim ve araştırdım hatta o dönem hamileyken kanama oldu bir hekim eciporin yani hapı kesti diğer hekim hayır dedi iğne kesilmeliydi online başka ildeki bir proftan randevu aldım ve onun dediği şekilde ilerledim açıkçası bebek konusu biraz insan için çok tedirgin edici bir durum heleki bizim gibi kötü tecrubeler olduysa sizde hangi şehirde siniz bilmiyorum ama perinatolog ile devam edin bnce sonucumu bulursam aticam ama bnde iki gende heterozigotluk vardi

Nevşehirdeyim ben perinatolog kayseride maalesef. Bilemiyorum sonuç nasıl ilerleyecek başka etkenler de var zaten. T rahim hususu var.

Merhaba taşıyıcılığa sebep olan gen PAI mı acaba? Benim de paı 4g/4g ve mthfr 677 heterozigot çıktı. Daha doktora göstermedm ama mthfrlere önemsiz diyorlar. Paı önemli mi onu merak ediyorum.

Merhaba taşıyıcılığa sebep olan gen PAI mı acaba? Benim de paı 4g/4g ve mthfr 677 heterozigot çıktı. Daha doktora göstermedm ama mthfrlere önemsiz diyorlar. Paı önemli mi onu merak ediyorum.
Merhaba, evet canım doktor paı için söyledi. Yani tam bilmiyorum açıkçası benim doktorum paı için önemli değil dedi doktoruma göre normal sonuçmuş.

Back