- 11 Eylül 2021
- 1.568
- 1.055
Olacak inşallah umutsuz olmayalım Allah nasip etsin hepimize tez zamanda sağlıkla mutlulukla inşallahAy sevindim gerçekten umutsuz olmak yok ne zaman bizde mucizemize kavuşuruz bilmiyorum ama
İnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mıOlacak inşallah umutsuz olmayalım Allah nasip etsin hepimize tez zamanda sağlıkla mutlulukla inşallah
Ben gittim ilk aşılama sonrası sol tarafımda ağrı durmadı enfeksiyon oluşmuştu ilac falan kullandım. İkinci asilamayi da yaptık bekliyorum ama ilkindeki gibi sıfır belirtiİnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mı
Allah yardım etsin bende zaten bu kez de yaptım daha doktora da dedim olmazsa tedaviyi bırakıyorum diye eşim de istemiyor artık tedavi. Allah yormadan kolaylıkla nasip etsin anne olmayı inşallahİnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mı
Evet canım ovulasyonla takip ettim ama bir işe yaramadıKoşturmaca işte çok şükür iyiyiz grip dışındasen nasılsın ? Hayırlısı olsun daha var adetine inşallah geç dollenme falan okur da pozitif olur testin ovulasyonla mi takip ettin bu ay
Bende doktor işini askıya aldım bir süre. Bıktım o serüvenlerden. Maddi olarak hala toparlanamadık. 2 ayda 40 bin liradan fazla harcadık iki aşılama için. Bi belimizi doğrultalımİnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mı
Ne zaman yaptırdın canım. Kaçıncı günündesin. Belirti arama lütfen :) çok söylemiştim bunu sana :)Allah yardım etsin bende zaten bu kez de yaptım daha doktora da dedim olmazsa tedaviyi bırakıyorum diye eşim de istemiyor artık tedavi. Allah yormadan kolaylıkla nasip etsin anne olmayı inşallah
Çok sevindim yaKizlarrrrEvrem17 mucizelerbenibulsun beyons etiket yapmış başka sayfada bebisi görebilmisler çok şükür boş gebelik değil yani size de haber vereyim dedim sevinelim 1 kişi de olsa umut oldu bize
Saol canım benim çok kötü bir hafta sonunda bana mucize gibi geldi çok şükür inşallah en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum takip ediyorum sizi unutma bazen bitti dediğimiz yerden hayat tekrar başlıyor
Senin kadar üzüldük hepimiz. İlk mutlu haberi bize sen vermiştin. Demek ki sabretmek en güzeli. Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsinSaol canım benim çok kötü bir hafta sonunda bana mucize gibi geldi çok şükür inşallah en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum takip ediyorum sizi unutma bazen bitti dediğimiz yerden hayat tekrar başlıyor
İnşallah canım benim hamileliğin her aşaması riskli heran ne olacağını inan insan kestiremiyor rabbim inşallah güzel bir şekilde devam ettirsin dizede dua ediyorum haberlerinizi bekliyorum etiket yapın mutlakaSenin kadar üzüldük hepimiz. İlk mutlu haberi bize sen vermiştin. Demek ki sabretmek en güzeli. Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsinİnşallah bizde güzel haberleri yakın zamanda veririz mutluluklar katlanır
Evet canım hamilelikte doğum da hatta ömür boyu annelik zor zaten. Rabbim kolaylaştırsınİnşallah canım benim hamileliğin her aşaması riskli heran ne olacağını inan insan kestiremiyor rabbim inşallah güzel bir şekilde devam ettirsin dizede dua ediyorum haberlerinizi bekliyorum etiket yapın mutlaka
Rabbim yardımcın olsun canım senden de güzel haberler bekliyorum inşallahBen gittim ilk aşılama sonrası sol tarafımda ağrı durmadı enfeksiyon oluşmuştu ilac falan kullandım. İkinci asilamayi da yaptık bekliyorum ama ilkindeki gibi sıfır belirtipek umudum yok bakalım artık
En son ekimdeydi zaten son aşılamam Ocak da kontrole giderim diye düşünüyorum ama bilmiyorum bizim de aynı 40 bini çoktan geçti sadece muayene 3 bin veriyorumBende doktor işini askıya aldım bir süre. Bıktım o serüvenlerden. Maddi olarak hala toparlanamadık. 2 ayda 40 bin liradan fazla harcadık iki aşılama için. Bi belimizi doğrultalım
O kadar mutlu oldum ki senin adına rabbim sabredenlerin yanında umut hala var dedirten örneklerin birisin keyfini çıkar sağlıkla kavuşursun inşallahSaol canım benim çok kötü bir hafta sonunda bana mucize gibi geldi çok şükür inşallah en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum takip ediyorum sizi unutma bazen bitti dediğimiz yerden hayat tekrar başlıyor
2 Aralıkta yaptık canım saat 13.13 te . Pek umutlu değilim ama bakalım artık bugün 10. Gün olacakNe zaman yaptırdın canım. Kaçıncı günündesin. Belirti arama lütfen :) çok söylemiştim bunu sana :)
İnşallah inşallah en azından bir tane doğurabilsem bir umudum olurdu bu hayattaRabbim yardımcın olsun canım senden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Ayyyy hadi inşallah tutmuştur da hepimiz güzel haberleri pes pese verelim inşallahKızlar size bir şey danışacağım adetim 3 gün geçikti yarın 4 gün olucak ama ben gebelik olduğunu düşünmüyorum evde test vardı nefret ettim artık onlardan çift çizgi yok doktoruma sorsam kan ver diyecek bi önceki regl iken muayeneye gittiğimde 2 yumurtan catlamamış demişti bundan olabilir mi ki ve benim her ay regl vaktinde gelirdi