Kasım 2024 3.Aşılama

canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun

canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım. Ona benzer bir kür tarifi buldum. Birde onları deneyeceğim sen nasılsın. Belirtilerin yoğunlaştı mı?

İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda veririiz neden olmasın umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki Biraz dinlenmek iyi gelecek bize. Aşılamadan sonraki süreçte hamile kalan çok duydum inşallah o mucizeyi bizde yaşarız

Kızlar ben de bugün gonal f vurulmaya başlıyorum, nasipse aşılama için.. dua edin bana da lütfen..

Teşekkür ederim canım. Ona benzer bir kür tarifi buldum. Birde onları deneyeceğim sen nasılsın. Belirtilerin yoğunlaştı mı?
iyiyim canım sizlerede dua ediyorum inş. en kısa sürede güzel haberi verirsiniz doktorumu aradım progestana devam acil bı durum olmadıgı sürece 2 hafta sonra gel dedi artık kan verme dedi şuan sol kasık ta ara ara sızı oluyor bel agrım var arada başka bi belirtim yok 4. haftadayım canım tam olarak belirtiler ne zaman başlar

canım tedavi oldugum yerde bi bayan kontrole gelmişti hamileydi 4 aylık oda aşılama yapmış tutmamış sonraki ay dinlenmek istemiş ve o ay hamile kalmış ve gayet sağlıklı ilerliyormuş inş sizinde oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…