Hamilelik testi tekrar yapsaydın canım. Eğer kesin olumsuz çıkarsa progestanı da bırakırdın boşuna kullanmana gerek olmazdı. Adet gecikmesi yapabiliyor çünkü. Benim adetimde leke şeklinde 4 gün geldi çok şükür 3.gündeym biter birkaç güne. Bu ay kendim ovulasyon ve birkaç bitkisel kür deneyecem akışına bırakacam. 3.aşılamaya maddi manevi hazır hissetmiyorum.
canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun
canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun
Bende bekledim dedim adetim geçerse kan vereyim artık testle uğraşmayayim diye . 1 günlük ilacım kalmış sanıyordum da dün akşam bitti progestan. Artık adet gelir diye düşünüyorum bakalım. Bende bıraktım tedaviyi ben de maddi manevi yıprandım valla canim senin gibi o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere
İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda veririiz neden olmasın umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki Biraz dinlenmek iyi gelecek bize. Aşılamadan sonraki süreçte hamile kalan çok duydum inşallah o mucizeyi bizde yaşarız
iyiyim canım sizlerede dua ediyorum inş. en kısa sürede güzel haberi verirsiniz doktorumu aradım progestana devam acil bı durum olmadıgı sürece 2 hafta sonra gel dedi artık kan verme dedi şuan sol kasık ta ara ara sızı oluyor bel agrım var arada başka bi belirtim yok 4. haftadayım canım tam olarak belirtiler ne zaman başlar
İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda veririiz neden olmasın umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki Biraz dinlenmek iyi gelecek bize. Aşılamadan sonraki süreçte hamile kalan çok duydum inşallah o mucizeyi bizde yaşarız
canım tedavi oldugum yerde bi bayan kontrole gelmişti hamileydi 4 aylık oda aşılama yapmış tutmamış sonraki ay dinlenmek istemiş ve o ay hamile kalmış ve gayet sağlıklı ilerliyormuş inş sizinde oyle olur