Merhaba arkadaslar allah hepimize hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin bebisler insallah .Ben de aşılama yaptım 4 kasim pazartesi günü ama dehset kasiklarda agri şişlik gerginlik ve yumru tarzında birsey var aklıma takılıyor ister istemez acaba yumurtam catlamadi mi diyorum . 31 ekim persembe gunu gittiğimde solda 1 tane 12 mm sagda 2 tane 20.5 ve 18 mm lik yumurtam vardı doktor artık femara kullanma. Cuma gunu iliski olsun sonrasi iliski yok cumartesi 23.00 da ovitrelle iğne vur pazartesiye kadar iliski olmasın demisti . Pazartesi yani dün 09.10 da asilama yapıldı rahim ters olduğu için aşağıya çekip yaptı bu da biraz kanamaya neden oldu yarım saat uzandiktan sonra hastaneden çıkıp eve geldik. Dünden beri parogestan kullanıyorum gün aşırı iliski önerdi. iliski olduğu gün hap olarak iliski olmadığı gün fitil olarak kullan dedi. Sizin doktorunuz yumurtanın catlayip catlamadigini kontrol etti mi acaba sonrasında ? Bir de perşembeden pazartesiye kadar yumurtam büyümemiş midir büyümüşse asilama tutar mi çünkü ovitrelle ile 36 saat sonra çatlıyor dedi doktor ama benim zaten yeterli olgunluktaydi