Kasım 2024 3.Aşılama

Hadi İnşallah önümüzdeki salı çarşamba belli olur heralde güzel haberler verelim birbirimize🙏 ben senden çok umutluyum 😀 çünkü senin tutmuş daha önce. Önemli olan tutması bende o da yok😀
Oyle de sonradan 8 9 kez catlatma yaptim hiç tutmadı maalesef 😓 ben de o yüzden korkuyorum ya yine tutmazsa diye . Allah sana da nasip etsin bana da buradaki herkese de inşallah 🤲 yapınca yazalım mutlaka ☺️

Aminnn 😍🥰 Gitme kızzzz 😁 sohbet ediyorduk ne güzel 😁 konuşunca stres atıyorum . Yoksa o sayfa senin bu sayfa benim belirti arıyorum aşılama konularına bakıyorum daha cok stres oluyorum 🤣.
Burdayım burdayım film izliyorum 😀 ya ben yüzlerce mesaj okudum hepsi birbirinden farklı. Doktorların fikirleri bile farklı şaşırıyorum ben onları okudukça kafam karışıyor şuan tek duam regli olmamak. Hala ağrı yok mu sende

Burdayım burdayım film izliyorum 😀 ya ben yüzlerce mesaj okudum hepsi birbirinden farklı. Doktorların fikirleri bile farklı şaşırıyorum ben onları okudukça kafam karışıyor şuan tek duam regli olmamak. Hala ağrı yok mu sende
Tamam tamam 😁 Hayır hiç bir ağrım yok sadece göğüs hassasiyeti o da az. sanırım o da progestan fitil yüzünden hassasiyet oluyor

Yemin ederim öyle. Bazen diyorum acaba çektiğimiz acıyı çekseniz napardiniz. Ben ilk bebeğimi evde kendim 1 hafta acı çeke çeke düşürdüm doktor birsey yapamam diyip eve gondermisti ikincide diri diri kürtaj ettiler 2 rahim filmi çekmiştim iğneler histereskopik ameliyat şimdi de asilamada rahmi aşağı çekti doktor acır dedi kanama ve acı oldu . Bütün acıyı çeken biz sinirlenip stres olan onlar . Bazen diyorum keşke bir ay adet olsalar da 1 kere dogursalar da anlasalar nasıl birseymis kadin olmak 🤨
Maalesef benim eşim de de o var bütün sıkıntı yi ben çekiyorum ama hep bu konuda sınırlı ve gergin olan o benim de bı kaybim var boş gebelik ten kürtaj oldum üzerinden bir yıl geçti hala gebelik olmayınca aşılama yapalim dedim

Maalesef benim eşim de de o var bütün sıkıntı yi ben çekiyorum ama hep bu konuda sınırlı ve gergin olan o benim de bı kaybim var boş gebelik ten kürtaj oldum üzerinden bir yıl geçti hala gebelik olmayınca aşılama yapalim dedim
Yaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sağlıklı şekilde yeniden nasip etsin . Evet maalesef eslerimiz öyle oluyor anlamadım niye öyle oluyorlar geriliyor 😒 biz de 2022 eylulden beri denedik olmadı en son eşim her tedavide gerilince aşılama olsun dedim yoksa doktoruma kalsa catlama tedavisine devam edecekti zaten çok denedik gerek yok artık catlama tedavisine . Esim de ben de geriliyoruz olmayınca o yüzden olmazsa hiç aşılama falan yapmam artık ona vereceğim parayı tüp bebeğe veririm .

Yaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sağlıklı şekilde yeniden nasip etsin . Evet maalesef eslerimiz öyle oluyor anlamadım niye öyle oluyorlar geriliyor 😒 biz de 2022 eylulden beri denedik olmadı en son eşim her tedavide gerilince aşılama olsun dedim yoksa doktoruma kalsa catlama tedavisine devam edecekti zaten çok denedik gerek yok artık catlama tedavisine . Esim de ben de geriliyoruz olmayınca o yüzden olmazsa hiç aşılama falan yapmam artık ona vereceğim parayı tüp bebeğe veririm .
Senle aynı baslamisiz bende 2022 Ağustos ta evlendim hiç korunmadik yaşımız var diye olmadı sonra rahim filmi çektim 3 ay sonra gebelik oldu oda zaten kürtaj oldum ve şuan bir yıl geçti üstünden aslında aklımda tekrar rahim filmi çekmekte var ama Dr şuan için gerek görmedi bu aşilamam olumsuz olursa tekrar bı rahim filmi isticem ondan sonra tekrar bı aşılama denicem en azından iki denemede tüpe karar verirsek rapor çıkıyormuş

Senle aynı baslamisiz bende 2022 Ağustos ta evlendim hiç korunmadik yaşımız var diye olmadı sonra rahim filmi çektim 3 ay sonra gebelik oldu oda zaten kürtaj oldum ve şuan bir yıl geçti üstünden aslında aklımda tekrar rahim filmi çekmekte var ama Dr şuan için gerek görmedi bu aşilamam olumsuz olursa tekrar bı rahim filmi isticem ondan sonra tekrar bı aşılama denicem en azından iki denemede tüpe karar verirsek rapor çıkıyormuş
Bana direkt rapor cikiyor dedi doktorum hatta gonalf iğneyi raporla aldım iki kayibim var diye. Maalesef benim ilk kayibim 2021 ekimde oldu ikinci kayibim 2022 mayıs ayında oldu . Sonra genetiğe gönderdik bebekte sıkıntı yok ama bende pıhtılaşma yatkınlığı varmış öncesinde rahim filmi de çektim rahim t rahimmis. Kürtaj sonrası kanamam durmadı 2 ay normal dediler . Meğer rahimin ortasını cokertmisler rahimde daralma olmuş tabi ben bunu bilmeden tedaviye devam ettim . Ta ki kasim 2023 te rahim filmi çekip öğrenene kadar . Doktorum bir iki deneme daha yapalim öyle ameliyat dedi. denedik olmadı 2024 28mayısta da histereskopik ameliyat oldum 2 ay ilaçla korunduk doktor önerisiyle sonra adette kanamam çok oldu ameliyat sonrası ksnsizlik yapti bu yuzden eylulde tekrar doktor normale dönsün diye dogum kontrol hapı verdi ekimde başladık işte aşılamayla .şimdi de bekliyoruz inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer de tutar gebelik olur

X