Benim reglim cok agrili olur normalde hic bi agri yok suan sadece lavaboya gidince gelen kahve akinti varOzel hastane zaten basta soyledi sadece negatif veya pozitif yazar diye ama simdi kahverengi akintim olunca agrisiz bide bi suphelendim
İyiyim çok şükürIyiyim canım arkadaşım. Çıktığımız yolda azim ile yürümeye♀ devam ediyoruz. Sonunda İnşaAllah hepimizin yüzü gülecek. Ve uykusuz geceler ile savaşacağız. asıl sen nasılsın canım.
Canım bende özelde çalışıyorum ama bu evrak resmen sahte gibi ne kase var ne başka bir şey var ne kurum ismi var bu şekilde tahlil kağıdı verilemez bilgisayardan yazıp verilmiş gibiOzel hastane zaten basta soyledi sadece negatif veya pozitif yazar diye ama simdi kahverengi akintim olunca agrisiz bide bi suphelendim
nasıl oluyor?Kızlar mfk denemek isteyen var mı
Benim yarın regl günüm bunu denemek istiyorum aralık için
Niyet eden varsa beraber yürüyelim
Kurum ismi falan var canim ben sadece sonuc yazan yeri cektimCanım bende özelde çalışıyorum ama bu evrak resmen sahte gibi ne kase var ne başka bir şey var ne kurum ismi var bu şekilde tahlil kağıdı verilemez bilgisayardan yazıp verilmiş gibi
Ben aynı umuda sarılamadım bu ay regli belirtileri olunca açıkçası pek test yapasım yok doktor 18 kasimda kan testi yaptır dedi anca 19 u yaptırabilirim evet catlatma ignesi vuruldum aşılamada sıklıkla kullanılıyorBenimde 20 kasım.. Bende tüp bebek öncesi son denemelerim bekleyişteyimAra ara umutsuzluk oluyor ama sonra toparlıyorum.. @Ruogasci topik açmış. Hergün silik görmesine rağmen gebe olduğuna inanmış ve bata 3 kala beta 5 çıkmış.. Bende böyle düşünüyorum kesinlikle gebeyim
Geçen ay klomen kullandığımda göğüslerim şişmişti. Bu ayda yumurtlama sonrası gene sol göğüsüm şişti ve ağrıyor. Bunu da klomen kullanmasaydım kesin belirti derdim ama değil.. Olsun ben bu ay gebe olduguma inanıyorum
Ne zaman test yapacaksın .. Çatlatma iğnesi oldun mu?
Valla yürüyelim bende deneyeceğim aralıkta 20 kasımda bi reglim gelsinBen deneyeceğim
Yarın regl günümBen bu ay denemek istiyorum bir sonraki bat ne zaman
Ballı karışım satılıyor o alınacaknasıl oluyor?
Ben en iyisi saglik ocaginda yaptirayim bidaha orda da sadece sabahlari yapiyolar merkezde oturmuyorum biraz sıkıntı gitmekBı tek bu kagii var. Hani imza falan hiç laborotuar testi gibi degil
Canım tıp merkezi değil de özel hastane yada sağlık ocağında yaptır en iyisiBen en iyisi saglik ocaginda yaptirayim bidaha orda da sadece sabahlari yapiyolar merkezde oturmuyorum biraz sıkıntı gitmek
Amin canım amin hepimizin İnşaAllah.İyiyim çok
İyiyim çok şükürinşallah ya sağlıkla olsun artık herkesin kalbindeki tez zamanda
Canım buda pek doğru gibi durmuyo fakatbilemem yinede. Belki e nabizdan tam değerini görebilirsinBen en iyisi saglik ocaginda yaptirayim bidaha orda da sadece sabahlari yapiyolar merkezde oturmuyorum biraz sıkıntı gitmek
tamamdır:) ballı karışım yazınca cok çeşit çıkıyor hangisini aldınız? bi reglden sonra başlıyorum dimi ilişki saymaya :)Ballı karışım satılıyor o alınacak
Omega3
Dvit
Folat
Bi 3 gün bi 2 gün arayla ilişki
Ordan bakilmadigini soyledilerCanım buda pek doğru gibi durmuyo fakatbilemem yinede. Belki e nabizdan tam değerini görebilirsin
Evet en iyisi oyle yapayimCanım tıp merkezi değil de özel hastane yada sağlık ocağında yaptır en iyisi
Mfk diye instada arat çıkar karşına zatentamamdır:) ballı karışım yazınca cok çeşit çıkıyor hangisini aldınız? bi reglden sonra başlıyorum dimi ilişki saymaya :)
Regl belirtilerin olması normal.. Erken öğrenenlerin çoğu regl günü bunu hissettiklerini söylediBen aynı umuda sarılamadım bu ay regli belirtileri olunca açıkçası pek test yapasım yok doktor 18 kasimda kan testi yaptır dedi anca 19 u yaptırabilirim evet catlatma ignesi vuruldum aşılamada sıklıkla kullanılıyor
BaşlıyoruzMfk diye instada arat çıkar karşına zaten
Bende daha almadım yarın reglim gelsin öyle alıcam
Regl 7.gün veya öncesinde bittiyse 7.günden 3 2 3 2 şeklinde
Eğer regl 8 gün bittiyse 3 4 3 4 şeklinde olcakmış
Ama çoğu kişinin 7günde bitmiş oluyor o yüzden 3 2 3 2
Pazartesi oldu diyelim salı çarşamba olmayacak perşembe olacak
Cuma olmayacak cumartesi olacak
Pazar pazartesi olmayacak salı olacak
O şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?