- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
Nasıl gidiyor canım.senin mfk gidişatı. Varmı bi aksaklıkDeniyoruz canım
Reglden sonra mı başladınızMfkben bu ay denemeye başladım 14 gun oldu başlayalı
Bazılarında 2 ve sltı bazılarında 5 ve altı değerler..Kizlar ben kan testini ozelde yaptirdim sadece negatif veya pozitif yaziyo deger yazmiyo kacin alti negatif sayiliyo acaba
Canım.adetim 6 gun sürüyor. 7. Gun başladım. 3.2.3.2.3.2 şeklinde gidiyorum. Karışımı önce en küçük boy aldım. Baya azmış 1 haftaya yakin gidiyor bitmeden hemen en büyük boyundan tekrar sipariş verdim. D.vit kullanıyoruz 5 er damla. Folat yeşil yaprak olarak tüketiyoruz. Omega bu ay alamadım. Tek eksiğim o.Reglden sonra mı başladınız
Omega3 hangisini kullanıyorsunuz
Karışımın hangisini aldınız peki
Karışım + omega3 bi 600 tlyi gözden çıkarmak lazım galibaCanım.adetim 6 gun sürüyor. 7. Gun başladım. 3.2.3.2.3.2 şeklinde gidiyorum. Karışımı önce en küçük boy aldım. Baya azmış 1 haftaya yakin gidiyor bitmeden hemen en büyük boyundan tekrar sipariş verdim. D.vit kullanıyoruz 5 er damla. Folat yeşil yaprak olarak tüketiyoruz. Omega bu ay alamadım. Tek eksiğim o.
Bende gebe kalmaya çalışan biri olarak buradayım zaten.Bir umut belirti olabilir mi acaba diye soruyorum bu şekilde alaycı cevap verecekseniz vermeseydiniz.Yaa burası gebe kalmaya çalışanlarBu sorunuzun cevabını biz veremeyiz.. Ama sağlıkçı olarak size bu sebepli 5-6 durum sayabilirim. O yüzden bu belirtilere takılmadan parol için
Valla fiyat konusunda maalesef öyle. Bizide zorladı aslında ama. Bir umut diyoruz işte. Bide milletin cayır cayır hamilelik haberi gelmesi daha da cazip hale geliyor. Ben önce 125 tl küçük boy karışım aldım sonra 325 tl büyük boy karışım aldım. Sonra 50 tl folik asit aldım. 12 TL d vit aldım. Omega almadan 512 tl omega alsam 600 geçecek alamadım maalesef. Asgari ücretli bir insanın su masrafı yapmasını düşünsene. Ama diyorum ya umut işte hadi vesilesi bu işe diyorum.Karışım + omega3 bi 600 tlyi gözden çıkarmak lazım galiba
Bi mfkdır patladı gitti bu ara
Kacıncı günü baslamıstın kuzumGünaydın kuzu
Ben bi ay kullanmıstım klomen
Yasamadım öyle bişey
Normal süresinde bitmişti benim regl
Bende zaten size bir umut aradığınız belirtinin cevabının burada ancak böyle birşey olabileceğini belirtiyorum.. Burada alacağınız en net cevap ya parol iç ya da gebelik testi yap demek olur. Müneccin olup hamile olduğunuzu anlayamayacağınza göre nasıl bir cevap bekliyordunuz…Bende gebe kalmaya çalışan biri olarak buradayım zaten.Bir umut belirti olabilir mi acaba diye soruyorum bu şekilde alaycı cevap verecekseniz vermeseydiniz.
Doğru diyorsunValla fiyat konusunda maalesef öyle. Bizide zorladı aslında ama. Bir umut diyoruz işte. Bide milletin cayır cayır hamilelik haberi gelmesi daha da cazip hale geliyor. Ben önce 125 tl küçük boy karışım aldım sonra 325 tl büyük boy karışım aldım. Sonra 50 tl folik asit aldım. 12 TL d vit aldım. Omega almadan 512 tl omega alsam 600 geçecek alamadım maalesef. Asgari ücretli bir insanın su masrafı yapmasını düşünsene. Ama diyorum ya umut işte hadi vesilesi bu işe diyorum.
Beşinci gün kuzuKacıncı günü baslamıstın kuzum
Ben deneyeceğimKızlar mfk denemek isteyen var mı
Benim yarın regl günüm bunu denemek istiyorum aralık için
Niyet eden varsa beraber yürüyelim
Ben bu ay denemek istiyorum bir sonraki bat ne zamanKızlar mfk denemek isteyen var mı
Benim yarın regl günüm bunu denemek istiyorum aralık için
Niyet eden varsa beraber yürüyelim
Canım atsana sonucunu
Deger yazmiyo sadece negatif yaziyoKaç çıkmış değerin
Benimde 20 kasım.. Bende tüp bebek öncesi son denemelerim bekleyişteyimAşılamanın 11. Günü regli belirtileri veriyorum 2 gündür girmedim siteyede insan umutsuzluğa kapılıyor bi silkelenmek gerekbat 20 kasım olanlar ne durumdasınız kızlar
Ozel hastane zaten basta soyledi sadece negatif veya pozitif yazar diye ama simdi kahverengi akintim olunca agrisiz bide bi suphelendimEnteresan bir şey nasıl değer yazmaz negatif mi pozitif mi doktor değerlendirme yapar belki 5-6-7 gibi bir değer çıktı canım sen bunu bence tekrarlat sanki hiç bakılmadan sallanıp yazılmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?