Bu klomen bela ya henuz kist yapmayan kimseyi görmedimYumurta takibi yapıldı daha önce vardı kistim 3 4ayda bitmişti.yoktu yani geçen ay ona göre klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım.ama bu ay yine tekrar kist çıktı yine 3 4ay tekrar uğraş kisti yok etmek için iyice bıktım artık bu kist yüzünden dengem şaştı adet bile Zor oluyorum artık
Faydasından çok zararı oluyor kimse artık bana bu ilacı kullandiramaz .en iyisi bitkisel hayıt tohumu içeceğim ilkinde o geçirmişti hem hormonlarida duzenliyormusBu klomen bela ya henuz kist yapmayan kimseyi görmedim
Evet bende onun faydasini görmüştüm adetlerim hep duzene girmisti, yuzumde tüylenme durmuştu 3 ay sonra etkisini gormeye baslamistim insallah sanada şifa olurFaydasından çok zararı oluyor kimse artık bana bu ilacı kullandiramaz .en iyisi bitkisel hayıt tohumu içeceğim ilkinde o geçirmişti hem hormonlarida duzenliyormus
İnşallah ama hiç umudum kalmadıEvet bende onun faydasini görmüştüm adetlerim hep duzene girmisti, yuzumde tüylenme durmuştu 3 ay sonra etkisini gormeye baslamistim insallah sanada şifa olur
Nasıl bir şey ne işe yarıyorBen bu hızla kasımda 2 kez regl olablrm
İlk gebelgmde hamıle kalmadan once regl oldgm gunden itibaren 14 gün soğan kürü yapmstm. Sonra bir hafta ara verip hayıt tohumu suyu kullanmıstım.. Ve tabii preseed jel kullandm. O ay hamile kaldm.
Regl biter bitmez aynısını uygulayacagm tekrar. Belki bılmeyen denemeyen arkadaslar vardr. Preseed jeli arastrmanızı tavsiye ederim kızlar. Bu sekılde hamıle kalan cok ınsan var bende onlardan biriyim. Tabii hersey nasip ama neyin vesile olacagı belli olmuyor.
Nasıl bir şey ne işe yarıyor
Beraber olmadan önce sıkıyorsun. Spermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm.
Bir o kaldı denemedigimiz onuda deniyelim.Allahim çabamızi boş çıkarmaz inşallah.gerci birkaç ay ben bu kistle uğraşırım
Ne işe yarıyor kadın uzerinede mi etkili bana erkek uzerinde etkili jel lazımBen bu hızla kasımda 2 kez regl olablrm
İlk gebelgmde hamıle kalmadan once regl oldgm gunden itibaren 14 gün soğan kürü yapmstm. Sonra bir hafta ara verip hayıt tohumu suyu kullanmıstım.. Ve tabii preseed jel kullandm. O ay hamile kaldm.
Regl biter bitmez aynısını uygulayacagm tekrar. Belki bılmeyen denemeyen arkadaslar vardr. Preseed jeli arastrmanızı tavsiye ederim kızlar. Bu sekılde hamıle kalan cok ınsan var bende onlardan biriyim. Tabii hersey nasip ama neyin vesile olacagı belli olmuyor.
Ne kadar pahalıymış, eczaneden mi aliyorsunYani bi denemekten birşey kaybetmezsn 200 liran gider çok olsa. İnşallah faydasını görürsün.
Hayıt tohumunu da yap mutlaka kistin varsa.
Ekimde cizilecen daha kasıma girmedikKırmızı kart yedim bu aysonraki ay inşallah üstümü çizeblrsnz listede
İnşallah orda da çizilmeyiz bacımEkimde cizilecen daha kasıma girmedik
Her eczanede bulunmuyor ama getirtiyorlar ısteynce evet 3 yıl once eczaneden almıstım ozaman 150 tl idi. Suan 200 kusur bısey ama denemeye değer. Bende alacam tekrar nette uyguna bulursam netten alırım ismi degsms zaten ama içerik ayno dyorlar prefert olmus adı baktımdaNe kadar pahalıymış, eczaneden mi aliyorsun
Bulursan uyguna bizede haber et hayıt otunuda içeceğim de yumurtlama dönemi içiliyor muHer eczanede bulunmuyor ama getirtiyorlar ısteynce evet 3 yıl once eczaneden almıstım ozaman 150 tl idi. Suan 200 kusur bısey ama denemeye değer. Bende alacam tekrar nette uyguna bulursam netten alırım ismi degsms zaten ama içerik ayno dyorlar prefert olmus adı baktımda
Bulursan uyguna bizede haber et hayıt otunuda içeceğim de yumurtlama dönemi içiliyor mu
Daha Kasım gelmedikiKırmızı kart yedim bu aysonraki ay inşallah üstümü çizeblrsnz listede
Biraz araştırdım da erkek içinde çok iyiymiş sperm icinBen karambole içtim valla canm ama sen arastr tabi iç ya da içme diyemem.
Uyguna bulursam link paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?